Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzeller,
Bu cuma;
geçen hafta : 80,4
bu hafta : 80,0
fark : 400 gr
yüzde 0,4
önümüzdeki hafta hedefi : 78,7
Bugün daha bi istekle başladım sağlıklı yaşamıma, bu haftadan ümitliyim, zaten deneme sürem de bitmek üzere listeye girersem daha güzel kilolar vermem lazım

Kızlar bir haftadır ailemi misafir ediyorum
Yarın annem gidecek,artık misafir olayını kapatıyorum
Her nekadar un şeker tüketmesem de sürekli yediğimiz için kilo aldım
Bir de regl oldum
Geçen hafta 59,2
Bugün 61

Canım genelde bir hafta iyi kilo versek de sonraki hafta daha az veriliuor
Yani bu hafta az vermenin anlamı haftaya cok iyi kilo vereceksin

Haftaya seninle beraber listeye girecek arkadaşlar var hadi bu hafta daha sıkı bir şekilde bekliorum

Halledersin canım sen hem zaten hadi menü vermeye başla artık daha listeye alıcaz seeeniiiii

Xpreiaz tebrikler tatlım neredeyse aynı kilodayız
Keşke 50lere gelene kadar daha azimle devam etseydin

Xpreiaz tebrikler tatlım neredeyse aynı kilodayız
Keşke 50lere gelene kadar daha azimle devam etseydin
callancığım zaten midem küçüldü cıs yediğim de oluyor ama eskisi gibi porsiyon porsiyon götürmüyorum. takıma katılımım azaldığı için izne ayrılmak istiyorum ama o arada kilo vermeye devam ederim inş. bir de sigarayı bıraktım ya özellikle dikkat edeceğim yemeği fazla kaçırmamaya yoksa bikaç ayda eski halime dönerim

Tamam kaptancım, şimdi gideyim de tartılayım bi..

***7.TAKIM 442. ETAP***

fatmanurkaya(109.2///%)
Naz(63.4/63/0.4/%0,630)

xpreiaz(62.4/62.1/0.3/%0,480) izne ayrılmak istiyor
asfarovski(64.9///%) kilosu sabit, izne ayrılmak istiyor
nananais(88.2///%)
keklik_58(75.2///%)
Shadelima(73.6///%)

Tozpembe(79.9///%)

7.TAKIM ORTALAMASI: %

Takımın diğerleri nerde bakayııımm denemedekiler bile herkesten önce geldi bildirimde bulundu ama listelerdekiler uyuyooorrr

@fatmanurkaya abla sen neredeyse ilk bildirim yapanlardan olurdun hep hayırdır yoksun merak ettim

@nananais kuzum dün gece uyuyamıyorum demişsin ya hayırdır bir problem yok değil mi?

keklik_58 canım sende karar verdin mi napıyoruz devam ediyor musun
shadelima bi iki kelam yazıp kaçıyorsun hani işleri kolaylamıştın he nerdeeee nerdeeee

T tozpembefil çok geçmiş olsun rapor almışsın, hadi geelll seni daha çok bekliyorum katılımın cidden çok az

Bir zamanlar aynura bu kadar kişiyi nasıl aklında tutuyor diye şaşıyordum ama oluyormuş harbiden ya

Son düzenleme:
Yook hiiiç öyle düşünme istedikten sonra kesinlikle yapaarrsııınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…