inşallah canım, sende yaz hadi kilonu
Canım genelde bir hafta iyi kilo versek de sonraki hafta daha az veriliuorGünaydın güzeller,
Bu cuma;
geçen hafta : 80,4
bu hafta : 80,0
fark : 400 gr
yüzde 0,4
önümüzdeki hafta hedefi : 78,7
Bugün daha bi istekle başladım sağlıklı yaşamıma, bu haftadan ümitliyim, zaten deneme sürem de bitmek üzere listeye girersem daha güzel kilolar vermem lazım
Tebrikler canım hadi 67yi görTabiikide yazarıımmmmm
Geçen hafta: 69,4
Bu hafta: 68,8
Fark: 0,6
Yüzde: 0,865
Haftaya hedef: 68
Haftaya seninle beraber listeye girecek arkadaşlar var hadi bu hafta daha sıkı bir şekilde bekliorumGünaydın güzeller,
Bu cuma;
geçen hafta : 80,4
bu hafta : 80,0
yüzde 0,4
önümüzdeki hafta hedefi : 78,7
Bugün daha bi istekle başladım sağlıklı yaşamıma, bu haftadan ümitliyim, zaten deneme sürem de bitmek üzere listeye girersem daha güzel kilolar vermem lazım
Kızlar bir haftadır ailemi misafir ediyorum
Yarın annem gidecek,artık misafir olayını kapatıyorum
Her nekadar un şeker tüketmesem de sürekli yediğimiz için kilo aldım
Bir de regl oldum
Geçen hafta 59,2
Bugün 61
Bu hafta daha daha çok dikkat edicem menü vermeye de başlayayım artık sonuçta kaptanda olsam menü vermiyosam bende listeye giremicemTebrikler canım hadi 67yi gör
Çok güzel bir kilo
Tamam kaptanımHaftaya seninle beraber listeye girecek arkadaşlar var hadi bu hafta daha sıkı bir şekilde bekliorum
Halledersin canım senhem zaten hadi menü vermeye başla artık daha listeye alıcaz seeeniiiii
heeeeh sende ayrıl izne takımı komple izne ayıralımMerhaba kızlar
Kilo sabit, izne ayılmak istiyorum
günaydınlar herkese hayırlı cumalar .
kilom
geçen hafta : 63,4
bu bafta : 63
yüzde 0,6
önümüzdeki hafta hedefi : 62,5
callancığım zaten midem küçüldü cıs yediğim de oluyor ama eskisi gibi porsiyon porsiyon götürmüyorum. takıma katılımım azaldığı için izne ayrılmak istiyorum ama o arada kilo vermeye devam ederim inş. bir de sigarayı bıraktım ya özellikle dikkat edeceğim yemeği fazla kaçırmamaya yoksa bikaç ayda eski halime dönerimXpreiaz tebrikler tatlım neredeyse aynı kilodayız
Keşke 50lere gelene kadar daha azimle devam etseydin
Aaa ne hainsin sen ya
Vukuatsız günün yok maşallah
Su isteğini beklemeden ara ara iç birer bardak
Tamam canım haber vermekle iyi yaptınama unutma kilo vermeyi ne kadar ertelesekte acı bir gerçek karşımızda henüz listeye girmedin yeniden başlayana dek beklemede olursun geldiğinde deneme süreni başlatırız
Aaa o zaman bende arada deneyeyim
Vaaaay harikassınııızzz tebrikleerrrr
Vaaaay niye kilonu yazmak istemediğin anlaşıldıııı ama yine de verebilirsin kısa sürede aldığın kilo bu sonuçta
Bende yazayım kilomu
Geçen hafta. 200
Bu hafta 199.6
Fark 400gr
Bu gidişle kilo almaya devam
Yook hiiiç öyle düşünme istedikten sonra kesinlikle yapaarrsııınnngecen hafta 74.5
bu hafta 74
fark 0.5
gelecek hafta hedefim 73 olsun
insallah olur :)
ha bu arada yılbası hedefim de 70 olsun bakalım
bol keseden atıyor gibi odu ama
hanımlar şimdi kalkıp yarın icin hazırlıklara giriseyim. hadi bana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?