Benim al listeye perim herkes kilo verirken ben alma diyeti yaparımvaaaooovvv seni listeye alalım hemen böyle bir üyeyi kaçıramam
Seni hemen kilo almak isteyenler topiğine alalım orda da listeler hazırlarız bu hafta en çok kim kilo aldı diyeBenim al listeye perim herkes kilo verirken ben alma diyeti yaparım
kız utandırdın beni, doğru söylüyorsun ay hala yerimde sayıyorum, bu hafta fazla verebilirim ama, malum ödem vs. vardı, ama yinede yarışalım, benim yüzdeyi 2 ye bölerizSarayca madem seninle kilolarımız aynı hadi gel yarışalım seninle bu hafta . bak ben mezun oldum . verdiğim kiloları geri aldım ve tekrar verip sana yetiştim
Antepia27
KANSIZLIK
En sık olarak yeterli kırmızı et ve yeşil sebzelerde bulunan demirin yeterince alınmamasına bağlı olarak demir eksikliği anemisi ortaya çıkmakta ve bunun sonucunda bu kansızlık tüm vücut işleyişini bozarak baş ağrısı, halsizlik,düşük tansiyon, dikkatsizlik, derslerde başarısızlık, yorgunluk, egzersizlere dayanıksızlık ve hatta egzersiz yaparken beyin veya kalp hücrelerine yeterli oksijen taşınamamasına bağlı tehlikeli durumlara (bayılma, kalp krizi) neden olabilmektedir. Kansızlık ciddiye alınması gereken durumdur, buna yol açan yanlış beslenmeden kaçınmak gerekir.
SAÇ DÖKÜLMESİ
Bilinçsizle yapılan diyetler sırasında vitamin eksikliğine bağlı saç dökülmesine oldukça sık rastlanır.
ADET DÜZENSİZLİKLERİ
Yıllardır altını çizerek söylediğimiz genç kızların ve hanımların yanlış duyumlarla kolesterolden kaçmak adına kırmızı et, karaciğer gibi gıdaları hiç tüketmemeleri bazen adet düzensizlikleri veya adet görememeye sebep olabilmektedir. Zira kolesterol vücutta özellikle cinsiyet hormonlarının yapımında gereklidir.
METABOLİZMANIN HIZININ DÜŞMESİ
Yanlış yapılan diyetlerin sonucu gün boyunca aç kalmaktır. Öğün atlamak da kişinin metabolizma hızının düşmesine neden olur. Hem kilo verme zorlaşmakta hem de verilen kilolar hızla geri alınmaktadır.
BAĞIŞIKLIK ZAFİYETİ
Yanlış yapılan diyet uygulamalarının bir zararı da bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Burada üzerinde durulması gereken en önemli nokta yeterli ve kıymetli protein alınmasıdır. Vücut bağışıklık sistemi için en önemli protein kaynakları olarak hayvansal proteinleri gösteriyoruz. Her ne kadar baklagillerde protein içeriğinden zengin olsa da bağışıklık sistemi ve kasların yapısına giren amino asit adı verilen protein birimlerinin bazılarını ancak hayvansal proteinlerden almak mümkün olmaktadır. Yani yağsız kırmızı et, tavuk göğüs eti, balık, yoğurt, süt ve yumurta yeterli miktarda ve her gün alınmalıdır.
Hayırlı cumalar ......
Kursa gitmeden kilomu bildireyim . Bı hafta tam diyet yaptım diyemiycem bide hiç spor yok
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark 100 grcık
Dün 68.4 dü aslında off günü offf oluyor
Haftaya işi sıkı tutup 67 ler görülmeli efenim
6 kasımda izinli kilom 59.7 kg
bu gün maalesef ki 63 kg
fark 3,3 kg
saraycam gerçeklere yüzleşmişsin artık bundan sonra elinden geleni yapacaksın inşallah
acı ama gerçek, bizler kilo versek bile, bu kiloyu karumamız lazım, yoksa aynı hızla geri alırız
günaydınlar herkese hayırlı cumalar .
kilom
geçen hafta : 63,4
bu bafta : 63
fark : 400 gr
yüzde 0,6
önümüzdeki hafta hedefi : 62,5
kız utandırdın beni, doğru söylüyorsun ay hala yerimde sayıyorum, bu hafta fazla verebilirim ama, malum ödem vs. vardı, ama yinede yarışalım, benim yüzdeyi 2 ye böleriz
canım ellerine sağık çok güzel bilgiler
canım sen bu of gününü cumaya alsana birde bu hafta nerdeyse hiç yürümedin fakat menülerin güzeldi yinede azda olsa vermişssin tebriker
canım kutlarım bir hafta gr veriyorsun öbür hafta 1.1 kilo tekrar tebrikler
Su biraz az olmuş sadece gerisi süperdünkü menümüde yazayım . menüm bir önceki günle aynı oldu evden getirince yemeği artık 2 günlük getiriyorum
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
2 adet küçük domates
5 adet siyah zeytin
öğlen
1 tabak yumurtalı taze fasülye kavurması
1 kutu küçük yoğurtlardan
ara
1 adet yeşil elma
akşam
1 kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu ayran
su 1,5 litre
spor 1 saat koşu bandında yürüyüş , 20 dk bisiklet , 10 dk kadar iç bacak,dış bacak ve popo aletlerinde çalışma
plates dersi yoktu dün malesef
Kilo bildirimim.
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 73.2
Fark: 400 gram
Yüzde: 0.54
üzülerek kio bildirimimi yapayım
geçen hafta 109.2
bu hafta 108 9
fark 300 gr
yüzde 0.275
hedef kilom 107.7
az ama yinede farkı rakam olması iyi ik defa gördüğüm bir rakam
kızlar eğer geecek hafta hedefimi tuturursam en kilolu haimden 40 kilo
yazın başından beri 30 kilo azalmış olacak inşallah ay haftayı çok merak ediyorum inşallah veririz hepimiz
GAYET GÜZEL TEBRİK EDERİM CANIMüzülerek kio bildirimimi yapayım
geçen hafta 109.2
bu hafta 108 9
fark 300 gr
yüzde 0.275
hedef kilom 107.7
yazın başından beri 30 kilo azalmış olacak inşallah ay haftayı çok merak ediyorum inşallah veririz hepimiz
ay canım harikasın hem zayıfladın hem sigarayı bıraktımcallancığım zaten midem küçüldü cıs yediğim de oluyor ama eskisi gibi porsiyon porsiyon götürmüyorum. takıma katılımım azaldığı için izne ayrılmak istiyorum ama o arada kilo vermeye devam ederim inş. bir de sigarayı bıraktım ya özellikle dikkat edeceğim yemeği fazla kaçırmamaya yoksa bikaç ayda eski halime dönerim
Harikaaa inşallah 99ları da göreceksin daha ohoooooüzülerek kio bildirimimi yapayım
geçen hafta 109.2
bu hafta 108 9
fark 300 gr
yüzde 0.275
hedef kilom 107.7
Senden beklediğim harikaaa sonuçKilo bildirimi;
Geçen hafta; 88.2
Bu hafta; 86.9
Fark; 1.3
ay fatmam 110lardan kurtulmuşsun cokkk sevindimmmmüzülerek kio bildirimimi yapayım
geçen hafta 109.2
bu hafta 108 9
fark 300 gr
yüzde 0.275
hedef kilom 107.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?