Sahi çok merak ediyorum nasıl tarifler gelecekO zaman ben her kategoride size gelirimTamam bizde sizin yaptıklarınızdan diyet diye yapar çok çok yeriz kilo alırız
1 tarif geldiSahi çok merak ediyorum nasıl tarifler gelecek
Bakimm hemen.1 tarif geldi
hep aynı yemekleri yemekten gına gelmişti. Şimdi çeşit çeşit şeyler yeriz.Sahi çok merak ediyorum nasıl tarifler gelecek
Nanam aslında çok tarifler bar fakat biraz üşengeçiz ve hayal gücünü çalıştırmıyoruz aslında ,yoksa bizde bi arzu vardı kulakları çınlasın çok fena diyet yemekleri yapardı envay çeşithep aynı yemekleri yemekten gına gelmişti. Şimdi çeşit çeşit şeyler yeriz.
Çektir kuzum çektir hazır yakınkenAahha ablam valla benim yanımda ağzı var dili yokasfarovski ablam ben daha o çemkirek yüzümü göstermedim ama merak etme ben ona daha fazlasını çektiriyorum
Bugun nasıl geçti fatma kilitli kaldığın oda oldumu , vukaat varmi ?Çektir kuzum çektir hazır yakınken
Yok ablam şükür bugün bir yerde kilitli kalmadım ama namaz için buldugum odada kamera var yeni yer aramak lazımBugun nasıl geçti fatma kilitli kaldığın oda oldumu , vukaat varmi ?
bende hiç üşengeç değilimdir bu konuda yaparım ama önümde örnek olacak ki yapayım. Bu yüzden yapıla tüm güzel yemekleri deneyeceğim. Kendime de şişman koca buldum mu ohh o yemeklerle sonsuza denk mutlulukNanam aslında çok tarifler bar fakat biraz üşengeçiz ve hayal gücünü çalıştırmıyoruz aslında ,yoksa bizde bi arzu vardı kulakları çınlasın çok fena diyet yemekleri yapardı envay çeşit
Aktif canım.ben bütün gün pc başında otururum yürüyüşe çıkmazsam gün boyu attığım adım 300 ü hayatta geçmez.Omlete gelince bütün gün çok meşgul olup akşam yemeği yapamayınca yiyosun onuda be canım napimKitap okumak kültür ve yaşam biçiminden öte beynin dinlenmesini sağlıyor bence, çok güzel bir karar vermişsin. Sana Kristin Hannah ın kitaplarını önerebilirim. ; gece yolu, kış bahçesi, ateş böceği yolu, gerçek renkler. Ben bunları paket şeklinde alıp okumuştum.
Spor aktif 16,500 adım değil yanılmıyorsam. Bu arada sabah öğlen çok güzel ama ben omleti akşam yemeğinden saymıyorum, tabi kişisel bir şey. Bu arada normal ayvanın (büyük olmayan) 4/1 i bir porsiyondur. yani 1 ayva 4 porsiyon olarak hesap edilir (ama çok küçük olanların yarısı.)
Ben tavukla kabağın bir araya gelince yenmeyeceğini düşünmüştüm başta (her ne kadar kıymalı kabağa bayılsmda) dün bir yerde okudum kabakları halkalar halinde kesip tavuk ve mantarla beraber şişede yapılıyormuş. Bende mantar alıp öyle deneyeceğim.
Ayy şu suyu artırmayı bi becersem zaten nası su grubu burcuyum ben ya su içemiyorum yuh bana cıkcık bana puuu banaSuyu da arttırınca olmuş olmuş
Daha daha süper bir menü bekliyorum senden yarınhepsinden eksilecek o şekerler
Senin menülerine zaten lafım yok doğru yolda olduğunu biliyorsun zaten, selinin dediklerine harfiyen katılıyorum, kendini psikolojik olarak baskı altına alma, belki bugün gitmez yarın gitmez ertesi gün artı bile çıkabilir ama bir sonraki gün bi bakmışsın 500 gr birden gitmişyani vücudun inat etse de sende ona inat görsün senin gücünü
Ohhh börekler tatlılar ne güzeel ne güzeeell :) güzel bayan burası kilo almak isteyenler topiği değil yanlış yerdesiniz
Ahhh ahh sende bana benzedin valla hep yapıcam yapıcam diyoruz ama istikrar yok, hadi hadi yeter bu kadar üşengeçliğimiz dimi amaaa
Bugün hiç hiç olmamış yarın çoook daha iyi bir menü bekliyorum
Öğleni meyvelerle geçiştirmişsin sanırım. Sabah kaşar yerine farklı daha yağsız bir peynirle değiştirebilirsinzencefilli balı özel bir sebeple mi yemiştin yani hani bişeye mi iyi geliyo acaba
56 lara indim şükür, evet bizimkilerde başta tamam zayıfla dediler ben ipin ucunu kaçırınca ellerinde oklava kovalayacaklarSen şu anda kaç kilosun canım.
Ebeveynler öyle , biraz balık etli seviyorlar çocuklarını...
Ablam ya neden öyle diyorsunSelin sana ne yapsalar azsen benim kızım olsan ye diye piskolojik baskı bile yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?