Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

firuzeew bende sağlıklı ve düzenli beslenmen taraftarıyım , ama önce demir depolarının dolması lazım

Benim kankilerim yaptıgı bir kür var

1 br üzüm pekmezi
1 br keçi boynuzu pekmezi
50 şer gr , çelikmiş ceviz ,badem ,fındık
Bir kavonozda karıştır .
Sabah namazına kalkınca 1 yemek kaşıgı ye
Arkadaşların değerleri yükseldi bu kürle . Fakat aç karna

hep aynı yemekleri yemekten gına gelmişti. Şimdi çeşit çeşit şeyler yeriz.
Nanam aslında çok tarifler bar fakat biraz üşengeçiz ve hayal gücünü çalıştırmıyoruz aslında ,yoksa bizde bi arzu vardı kulakları çınlasın çok fena diyet yemekleri yapardı envay çeşit

Son düzenleme:
Bugun nasıl geçti fatma kilitli kaldığın oda oldumu , vukaat varmi ?
Yok ablam şükür bugün bir yerde kilitli kalmadım ama namaz için buldugum odada kamera var yeni yer aramak lazım alıştım ya daha çok erken ama yıllardır orada gibi takılıyorum benimki arsizlik hatta bugün müdürüme çok kibarsin ne dediğini anlamıyorum dedim kovarlar yakında galiba. En son lavaboya yapay orkide koymuşlar tuvalet diye yanlış odaya mi girdim diye korkup etrafa bakindjm ama

bende hiç üşengeç değilimdir bu konuda yaparım ama önümde örnek olacak ki yapayım. Bu yüzden yapıla tüm güzel yemekleri deneyeceğim. Kendime de şişman koca buldum mu ohh o yemeklerle sonsuza denk mutluluk

Aktif canım.ben bütün gün pc başında otururum yürüyüşe çıkmazsam gün boyu attığım adım 300 ü hayatta geçmez.Omlete gelince bütün gün çok meşgul olup akşam yemeği yapamayınca yiyosun onuda be canım napim Ayvam minyatürdü kocaman bi ayvayı yiyemem ama yesemde kalori hesabı yada porsiyon hesabı yaparak diyet yapmadığımdan inan hiç bilmiyorum.Ben çok pisboğaz olduğumdan o tür diyetleri yapamıyorum

Son düzenleme:
Ayy şu suyu artırmayı bi becersem zaten nası su grubu burcuyum ben ya su içemiyorum yuh bana cıkcık bana puuu bana

iyi geceler hanımlar
gelemiyorum bir haftadır, cunku kızımın dogumgunu geldi, ona hazırlıklar yapıyorum, cmartesi gunu arkadaslarını vs davet ettik eve.. pastasını filan da kendim yapıcam, ve daha bir cok sey hazırlicam inş. öyle olunca erkenden basladım hazırlıklara, burayı da aksatmıs oldum. dogumgununu atlatayım bir, dönücem sahalara inş:)
dijital tartı da aldım kendime, pili yok ama pil almam lazım. benimki dijital değildi, kabataslak soyluyordum. şimdi bu haftasonu dogumgununu atlattıktan sonra, bir daha ki haftasonu da ankaraya gidicem 2 gunlugune inş.
sonra eski duzenime kavusmayı umuyorum. kpss calısmalarım da aksadı boyle..
haber vereyim dedim işte.. yarın yine bildirim yaparım ben, sayılır mı sayılmaz mı bilmiyorum ama yine de yazarım bir kenarda durur:)
herkese iyi geceleeerr

pericim zencefilli bal bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücudu daha dinç yapıyor, bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyor, şu aralar hasta olacak gibi gibiyim. onun için yiyorum.

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar....
bugün sabırsızlıkla kilo durumunuzu bekleyecem inşallah hepiniz çok güzel kilolar verip sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

GÜNAYDIN HANIMLAR :) Sabah 30 dk kardiyomu yaptım . şimdi işe gitmeden kilo durumumu haber vereyim.
GEÇEN HAFTA : 75.5 kg
BU HAFTA : 74.2 kg
verilen kilo : 1.3 kg
HEDEF : GELECEK HAFTA 73.2 olmak

sizinkileri de çok merak ediyorum :) hepinize güzel süprizlerle, enerji dolu bir gün dilerim.

Sen şu anda kaç kilosun canım.
Ebeveynler öyle , biraz balık etli seviyorlar çocuklarını...
56 lara indim şükür, evet bizimkilerde başta tamam zayıfla dediler ben ipin ucunu kaçırınca ellerinde oklava kovalayacaklar

Selin sana ne yapsalar az sen benim kızım olsan ye diye piskolojik baskı bile yapardım
Ablam ya neden öyle diyorsun onlarda yaıyorlar ama ben yılmıyorum, bıktılar sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…