- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Maşallah sabah sporla güne başlamak ne güzel ☺☺☺☺GÜNAYDIN HANIMLAR :) Sabah 30 dk kardiyomu yaptım . şimdi işe gitmeden kilo durumumu haber vereyim.
GEÇEN HAFTA : 75.5 kg
BU HAFTA : 74.2 kg
verilen kilo : 1.3 kg
HEDEF : GELECEK HAFTA 73.2 olmak
sizinkileri de çok merak ediyorum :) hepinize güzel süprizlerle, enerji dolu bir gün dilerim.
başarılar kuzum allah zihin açıklığı versinGünaydınBenim bugün matematik sınavım var sabah tartılmayı unuttum kafam dağınık bu aralar Bir de yarın kuzenimin sözü var onun telaşı var Akşamaa uğrarım hepinizi öptüm
teşekkür ederim canımİyi akşamlar ....
Sarayca . Hoşgeldin yuvana .
@zanbak 55 canım babanmı rahatsız ben kaçırmışım geçmiş olsun inşallah .
Sen geri verirsin o kiloyu saraycam yeterki iste canım6 kasımda izinli kilom 59.7 kg
bu gün maalesef ki 63 kg
fark 3,3 kg
acı ama gerçek, bizler kilo versek bile, bu kiloyu karumamız lazım, yoksa aynı hızla geri alırız
Tbr bacimHayırlı cumalar ......
Kursa gitmeden kilomu bildireyim . Bı hafta tam diyet yaptım diyemiycem bide hiç spor yok
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark 100 grcık
Dün 68.4 dü aslında off günü offf oluyor
Haftaya işi sıkı tutup 67 ler görülmeli efenim
Xperim çok sevindim sigarayı bırakmana inşallah bebek haberlerinde geri gelirsin hakkında hayirlisigünaydın herkese
geçen hafta 62,4
bu hafta 62,1
fark:300 gram
izne ayrılmak istiyorum kaptanım..
bu arada sigarayı bıraktım kızlar
yılbaşına diyordum ama daha fazla ertelemenin anlamı yok diye düşündüm.
canım hiç dikkat etmedim, hakettim ama içimi bir korku sardı, bu kiloyu nasıl koruycaz, çok zor be yaSen geri verirsin o kiloyu saraycam yeterki iste canım3 kilomu korkutacak gözünü sizler hem kolay kilo verebilen şanslı insanlarsınız ve en önemlisi hirslisiniz o yüzden hiç canını sıkmadan hedefine odaklan
tebrikler nazcım kilomuz aynıgünaydınlar herkese hayırlı cumalar .
kilom
geçen hafta : 63,4
bu bafta : 63
fark : 400 gr
yüzde 0,6
önümüzdeki hafta hedefi : 62,5
Aaa ne hainsin sen yaÇektir kuzum çektir hazır yakınken
Vukuatsız günün yok maşallahYok ablam şükür bugün bir yerde kilitli kalmadım ama namaz için buldugum odada kamera var yeni yer aramak lazımalıştım ya daha çok erken ama yıllardır orada gibi takılıyorum benimki arsizlik hatta bugün müdürüme çok kibarsin ne dediğini anlamıyorum dedim kovarlar yakında galiba. En son lavaboya yapay orkide koymuşlar tuvalet diye yanlış odaya mi girdim diye korkup etrafa bakindjm ama
Su isteğini beklemeden ara ara iç birer bardakAyy şu suyu artırmayı bi becersem zaten nası su grubu burcuyum ben ya su içemiyorum yuh bana cıkcık bana puuu bana
Tamam canım haber vermekle iyi yaptıniyi geceler hanımlar
gelemiyorum bir haftadır, cunku kızımın dogumgunu geldi, ona hazırlıklar yapıyorum, cmartesi gunu arkadaslarını vs davet ettik eve.. pastasını filan da kendim yapıcam, ve daha bir cok sey hazırlicam inş. öyle olunca erkenden basladım hazırlıklara, burayı da aksatmıs oldum. dogumgununu atlatayım bir, dönücem sahalara inş:)
dijital tartı da aldım kendime, pili yok ama pil almam lazım. benimki dijital değildi, kabataslak soyluyordum. şimdi bu haftasonu dogumgununu atlattıktan sonra, bir daha ki haftasonu da ankaraya gidicem 2 gunlugune inş.
sonra eski duzenime kavusmayı umuyorum. kpss calısmalarım da aksadı boyle..
haber vereyim dedim işte.. yarın yine bildirim yaparım ben, sayılır mı sayılmaz mı bilmiyorum ama yine de yazarım bir kenarda durur:)
herkese iyi geceleeerr
Aaa o zaman bende arada deneyeyimpericim zencefilli bal bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücudu daha dinç yapıyor, bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyor, şu aralar hasta olacak gibi gibiyim. onun için yiyorum.
Başlangıç kilosu :66.7
Şimdi :66.5
Fark:0.2 kg
Yüzde 0.30
Haftaya hedef : 65.9
GÜNAYDIN HANIMLAR :) Sabah 30 dk kardiyomu yaptım . şimdi işe gitmeden kilo durumumu haber vereyim.
GEÇEN HAFTA : 75.5 kg
BU HAFTA : 74.2 kg
verilen kilo : 1.3 kg
HEDEF : GELECEK HAFTA 73.2 olmak
sizinkileri de çok merak ediyorum :) hepinize güzel süprizlerle, enerji dolu bir gün dilerim.
Kilo Bildirimi:
Geçen hafta: 57.2
Bu hafta: 56.6
Fark:0.6 gr
Yüzde: 1.048
İnşallah güzel kilolar vermişizdir
Hayırlı cumalar ......
Kursa gitmeden kilomu bildireyim . Bı hafta tam diyet yaptım diyemiycem bide hiç spor yok
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark 100 grcık
Dün 68.4 dü aslında off günü offf oluyor
Haftaya işi sıkı tutup 67 ler görülmeli efenim
Vaaaay harikassınııızzz tebrikleerrrrgünaydın herkese
geçen hafta 62,4
bu hafta 62,1
fark:300 gram
izne ayrılmak istiyorum kaptanım..
bu arada sigarayı bıraktım kızlar
yılbaşına diyordum ama daha fazla ertelemenin anlamı yok diye düşündüm.
günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar,
Vaaaay niye kilonu yazmak istemediğin anlaşıldıııı ama yine de verebilirsin kısa sürede aldığın kilo bu sonuçta6 kasımda izinli kilom 59.7 kg
bu gün maalesef ki 63 kg
fark 3,3 kg
acı ama gerçek, bizler kilo versek bile, bu kiloyu karumamız lazım, yoksa aynı hızla geri alırız
Ohhh süpergünaydınlar herkese hayırlı cumalar .
kilom
geçen hafta : 63,4
bu bafta : 63
fark : 400 gr
yüzde 0,6
önümüzdeki hafta hedefi : 62,5
inşallah canım, sende yaz hadi kilonuAaa ne hainsin sen ya
Vukuatsız günün yok maşallah
Su isteğini beklemeden ara ara iç birer bardak
Tamam canım haber vermekle iyi yaptınama unutma kilo vermeyi ne kadar ertelesekte acı bir gerçek karşımızda henüz listeye girmedin yeniden başlayana dek beklemede olursun geldiğinde deneme süreni başlatırız
Aaa o zaman bende arada deneyeyim
Vaaaay harikassınııızzz tebrikleerrrr
Vaaaay niye kilonu yazmak istemediğin anlaşıldıııı ama yine de verebilirsin kısa sürede aldığın kilo bu sonuçta
Canım sen nerelerdeydin geri döndün mütebrikler nazcım kilomuz aynı
1 aydır yoktum callanım, geri döndüm 3,3 kg fazlalığım ileCanım sen nerelerdeydin geri döndün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?