Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah sabah sporla güne başlamak ne güzel ☺☺☺☺

Hayırlı cumalar ......

Kursa gitmeden kilomu bildireyim . Bı hafta tam diyet yaptım diyemiycem bide hiç spor yok

Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark 100 grcık
Dün 68.4 dü aslında off günü offf oluyor

Haftaya işi sıkı tutup 67 ler görülmeli efenim

6 kasımda izinli kilom 59.7 kg
bu gün maalesef ki 63 kg
fark 3,3 kg

acı ama gerçek, bizler kilo versek bile, bu kiloyu karumamız lazım, yoksa aynı hızla geri alırız
Sen geri verirsin o kiloyu saraycam yeterki iste canım 3 kilomu korkutacak gözünü sizler hem kolay kilo verebilen şanslı insanlarsınız ve en önemlisi hirslisiniz o yüzden hiç canını sıkmadan hedefine odaklan

Tbr bacim

Xperim çok sevindim sigarayı bırakmana inşallah bebek haberlerinde geri gelirsin hakkında hayirlisi

canım hiç dikkat etmedim, hakettim ama içimi bir korku sardı, bu kiloyu nasıl koruycaz, çok zor be ya

Çektir kuzum çektir hazır yakınken
Aaa ne hainsin sen ya
Vukuatsız günün yok maşallah
Ayy şu suyu artırmayı bi becersem zaten nası su grubu burcuyum ben ya su içemiyorum yuh bana cıkcık bana puuu bana
Su isteğini beklemeden ara ara iç birer bardak
Tamam canım haber vermekle iyi yaptın ama unutma kilo vermeyi ne kadar ertelesekte acı bir gerçek karşımızda henüz listeye girmedin yeniden başlayana dek beklemede olursun geldiğinde deneme süreni başlatırız
pericim zencefilli bal bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücudu daha dinç yapıyor, bağırsakların çalışmasına yardımcı oluyor, şu aralar hasta olacak gibi gibiyim. onun için yiyorum.
Aaa o zaman bende arada deneyeyim
Başlangıç kilosu :66.7

Şimdi :66.5
Fark:0.2 kg
Yüzde 0.30
Haftaya hedef : 65.9

Kilo Bildirimi:

Geçen hafta: 57.2
Bu hafta: 56.6
Fark:0.6 gr
Yüzde: 1.048

İnşallah güzel kilolar vermişizdir

Vaaaay harikassınııızzz tebrikleerrrr
günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar,

6 kasımda izinli kilom 59.7 kg
bu gün maalesef ki 63 kg
fark 3,3 kg

acı ama gerçek, bizler kilo versek bile, bu kiloyu karumamız lazım, yoksa aynı hızla geri alırız
Vaaaay niye kilonu yazmak istemediğin anlaşıldıııı ama yine de verebilirsin kısa sürede aldığın kilo bu sonuçta

inşallah canım, sende yaz hadi kilonu

***7.TAKIM 442. ETAP***

fatmanurkaya(109.2///%)
Naz(63.4/63/0.4/%0,631)

xpreiaz(62.4/62.1/0.3/%0,481) izne ayrılmak istiyor
asfarovski(64.9///%)
nananais(88.2///%)
keklik_58(75.2///%)
Shadelima(73.6///%)

Tozpembe(79.9///%)

7.TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…