- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aaa ciddi misin sana diyorum o kadar hadi gel bu taraflara diye iş bulalım sanaSabahtan beri gelemedim, iş çok yogundu dayamadım rapor aldım yeni eve geldim, kilo veren herkesi tebrik ederim
Valla düşünmüyor değilimAaa ciddi misin sana diyorum o kadar hadi gel bu taraflara diye iş bulalım sana
Bende onları yakıcamValla düşünmüyor değilimBu arada kuzu listeyi kontrol ettim, kilo bildirimi yapanların yüzdesi doğru ama yapmaanlar yaktı bizi
Ağzın bal yesin callancım, ama çok değil tabi malum diyetteyiz :)Canım genelde bir hafta iyi kilo versek de sonraki hafta daha az veriliuor
Yani bu hafta az vermenin anlamı haftaya cok iyi kilo vereceksin
***7.TAKIM 442. ETAP***
fatmanurkaya(109.2///%)
Naz(63.4/63/0.4/%0,630)
xpreiaz(62.4/62.1/0.3/%0,480) izne ayrılmak istiyor
asfarovski(64.9///%) kilosu sabit, izne ayrılmak istiyor
nananais(88.2///%)
keklik_58(75.2///%)
Shadelima(73.6///%)
Tozpembe(79.9///%)
7.TAKIM ORTALAMASI: %
Takımın diğerleri nerde bakayııımmdenemedekiler bile herkesten önce geldi bildirimde bulundu ama listelerdekiler uyuyooorrr
@fatmanurkaya abla sen neredeyse ilk bildirim yapanlardan olurdun hep hayırdır yoksun merak ettim
@nananais kuzum dün gece uyuyamıyorum demişsin ya hayırdır bir problem yok değil mi?
keklik_58 canım sende karar verdin mi napıyoruz devam ediyor musun
shadelima bi iki kelam yazıp kaçıyorsun hani işleri kolaylamıştın he nerdeeee nerdeeee
T tozpembefil çok geçmiş olsun rapor almışsın, hadi geelll seni daha çok bekliyorum katılımın cidden çok az
Bir zamanlar aynura bu kadar kişiyi nasıl aklında tutuyor diye şaşıyordum ama oluyormuş harbiden ya
hoşbuldum canım, sende yardımcı olmuşsun hayırlı olsun, buralar şenlensin biraz
teşekkür ederim canım, hoşbuldum
geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canım, senin güzel haberlerini okudum ama yazamadım nedense ,sen kilo verdikçe inan senin kadar mutlu oluyorum,
teşekkür ederim bitanem,
dur bari yarın yazayım güzel kilomu
aynura canım yeni işin hayırlı olsun, senin adına sevindim,
Geçmiş olsun fil kardeş.Yat uyu iyileş evden çıktığını duymimmerhaba kaptanım, çok fenayım öyle böyle değil.. kolumu kaldıramıyorum. 8 tane ilaç verdi doktor, hangisini içeceğimi şaşırdım resmen.. benim kilom aynı çıktı sabah... reglı olucam bu gun sanırım onun şişliği var.. ara ara gelmeye çalışırım ama şimdi kaçıyorum uyuyim biraz daha sabaha kadar ateşten uyuyamadım
Geçmiş olsun, keşke bildirimini 12' ye kadar yapsaydın en azından sabit yazılırdın.merhaba kaptanım, çok fenayım öyle böyle değil.. kolumu kaldıramıyorum. 8 tane ilaç verdi doktor, hangisini içeceğimi şaşırdım resmen.. benim kilom aynı çıktı sabah... reglı olucam bu gun sanırım onun şişliği var.. ara ara gelmeye çalışırım ama şimdi kaçıyorum uyuyim biraz daha sabaha kadar ateşten uyuyamadım
Çok geçmiş olsun canımmerhaba kaptanım, çok fenayım öyle böyle değil.. kolumu kaldıramıyorum. 8 tane ilaç verdi doktor, hangisini içeceğimi şaşırdım resmen.. benim kilom aynı çıktı sabah... reglı olucam bu gun sanırım onun şişliği var.. ara ara gelmeye çalışırım ama şimdi kaçıyorum uyuyim biraz daha sabaha kadar ateşten uyuyamadım
Ahh ahh çok kötü oldu böyle neyse artık tamam izinli yazıyorum seni de300 gr almışım,çünkü geçtiğimiz hafta yumurtlama dönemimde hormon ilacı kullandım o yüzden de yemesem de kilo veremedim. Bu şekilde toparlanmadan takıma zarar vereceğimi düşünüyorum. Beni izine yollayın toparlanıp döneceğim
Çook teşekkür ederimSlm kardeş takımcım hayırlı cumalar nasılnızperigunlugu hayırlı olsun kuzum kaptanlığın A aynura bir sorun yoktur inşallah
Çok geçmiş olsun canımtamam sabit yazıyorum seni
Ahh ahh çok kötü oldu böyle neyse artık tamam izinli yazıyorum seni de
Çook teşekkür ederimaynura işe başladı ve baya yoğun olduğu için böyle bir karar aldı
çok geçmiş olsun pembem Allah şifa versin .merhaba kaptanım, çok fenayım öyle böyle değil.. kolumu kaldıramıyorum. 8 tane ilaç verdi doktor, hangisini içeceğimi şaşırdım resmen.. benim kilom aynı çıktı sabah... reglı olucam bu gun sanırım onun şişliği var.. ara ara gelmeye çalışırım ama şimdi kaçıyorum uyuyim biraz daha sabaha kadar ateşten uyuyamadım
Hoşgeldin sweetim ...
O zaman mesele yok tek iyi olsun da pericimm
Fatmacım tebrikler artıdan kurtulmuşsuncanım ellerine sağık çok güzel bilgiler
canım sen bu of gününü cumaya alsana birde bu hafta nerdeyse hiç yürümedin fakat menülerin güzeldi yinede azda olsa vermişssin tebriker
canım kutlarım bir hafta gr veriyorsun öbür hafta 1.1 kilo tekrar tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?