Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İzne ayrılanlarla birlikte listemizde toplamda 5 kişi kaldık

D denizkizi_88 normalde önümüzdeki hafta listeye girmen gerekiyor ancak katılımını arttırmanı bekliyorum bu yüzden 1 haftacık daha uzatmamız gerekiyor liste işini

M mutlu91 M Melininannesi15 bol katılım ve süper menülerle inşallah haftaya listeye gireceksiniz, o yüzden bu hafta çooook çooook önemli sizin için çok çok daha güzeeel menüler bekliyorum sizden kızlar

Sabahtan beri gelemedim, iş çok yogundu dayamadım rapor aldım yeni eve geldim, kilo veren herkesi tebrik ederim

merhaba kaptanım, çok fenayım öyle böyle değil.. kolumu kaldıramıyorum. 8 tane ilaç verdi doktor, hangisini içeceğimi şaşırdım resmen.. benim kilom aynı çıktı sabah... reglı olucam bu gun sanırım onun şişliği var.. ara ara gelmeye çalışırım ama şimdi kaçıyorum uyuyim biraz daha sabaha kadar ateşten uyuyamadım

teşekkür ederim canım, hoş geldin..

Geçmiş olsun fil kardeş.Yat uyu iyileş evden çıktığını duymim

Geçmiş olsun, keşke bildirimini 12' ye kadar yapsaydın en azından sabit yazılırdın.

300 gr almışım,çünkü geçtiğimiz hafta yumurtlama dönemimde hormon ilacı kullandım o yüzden de yemesem de kilo veremedim. Bu şekilde toparlanmadan takıma zarar vereceğimi düşünüyorum. Beni izine yollayın toparlanıp döneceğim

Çok geçmiş olsun canım tamam sabit yazıyorum seni
Ahh ahh çok kötü oldu böyle neyse artık tamam izinli yazıyorum seni de
Slm kardeş takımcım hayırlı cumalar nasılnız perigunlugu hayırlı olsun kuzum kaptanlığın A aynura bir sorun yoktur inşallah
Çook teşekkür ederim aynura işe başladı ve baya yoğun olduğu için böyle bir karar aldı

çok geçmiş olsun pembem Allah şifa versin .

Biraaazdan işten çıkıyorum herhalde 5.30 6 gibi evde olurum listeyide o zaman paylaşırım telefondan zor oluyo listeyi tekrar düzenlemem lazım :)

Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum, önümüzdeki hafta çoook daha iyi olacağız inşallah lütfen daha daha dikkatli olalım

Fatmacım tebrikler artıdan kurtulmuşsun regl olunca rahatlarsın inşallah ..

Canım bilerek of gününü perşembe yapmıyorum sohbet var mecburi yani . Tümdende of yapmıyorum aslında kaçamaklar oluyor diyelim tartı günü olsa daha offff olur o yüzden iyi aslında perşembe olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…