Eline sağlık perimBiraaazdan işten çıkıyorum herhalde 5.30 6 gibi evde olurum listeyide o zaman paylaşırım telefondan zor oluyolisteyi tekrar düzenlemem lazım :)
Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum, önümüzdeki hafta çoook daha iyi olacağız inşallah lütfen daha daha dikkatli olalım
Hoşbuldum aebenimm nasılsın kuzum hiç karşılaşamaz oldukkHoşgeldin sweetim ...
Eh ikimizde yoğunuz sweetim anca buralara yazıyoruz işte
Hoşbuldum aebenimm nasılsın kuzum hiç karşılaşamaz oldukk
Gönüller bir nasılsa aebenimmmEh ikimizde yoğunuz sweetim anca buralara yazıyoruz işte. Hamdolsun canım arada seni görünce daha iyi oluyorum
Ayneeen bencedeee haftaya bakalım hangimiz 67yi göreceekEline sağlık perim
Perim zati yarıştayız cadı furuzeyle elif havlu atsada hala 65 yarışımız senle devam ediyorönümüzdeki hafta içinde kim 67 yi görecek olsun okeyy ?
Gecmis olsun pembe dikkat et kendinemerhaba kaptanım, çok fenayım öyle böyle değil.. kolumu kaldıramıyorum. 8 tane ilaç verdi doktor, hangisini içeceğimi şaşırdım resmen.. benim kilom aynı çıktı sabah... reglı olucam bu gun sanırım onun şişliği var.. ara ara gelmeye çalışırım ama şimdi kaçıyorum uyuyim biraz daha sabaha kadar ateşten uyuyamadım
Kusura bakma yeni gördümbaşarılar kuzum allah zihin açıklığı versin
Bak şimdi ailene hal verdim. Kilon gayet güzel...56 lara indim şükür, evet bizimkilerde başta tamam zayıfla dediler ben ipin ucunu kaçırınca ellerinde oklava kovalayacaklar
Ablam ya neden öyle diyorsunonlarda yaıyorlar ama ben yılmıyorum, bıktılar sanırım artık
Ben de tavsiye vereyim iki aydır paket almadım icmedim ama günde 4 tane ince puroya başladımAyy bende bırakıyorum hatta son sigaramı içtim paket bitti.Tüyoların varsa banada ver kız
Nasıl geçti Kozacim sınavın inş hepsi güzel geçer dualarımız seninle kuzumKusura bakma yeni gördümTeşekkür ederim ablacım
Bence bu listen mükemmel olmuş, en azından bu şekilde kilo alma gibi bir riskin olmayacak. Birde spor yaparsan, emziriyorsun da zaten ohh miss gibi gider kilolarslm kızlar size dün bahsetmiştim ya süt meselesinden çok yüksek kalorili bi diyet vermişti diyetisyen süt olmadığı gibi bi de kilo aldım diye bugün kalktım diyetisyene gittim çünkü kontrole bi hafta daha vardı ve ben bir kilo daha almayı göze almak istemedim iyi yapmışsın dedi ve diyetimi değiştirdi bu liste çok içime sindi hem süt yapacak hem de kilo verecek bana 2 ay ver dedi 2 ayda istediğin kiloya ualaşacaksın dedi bakalım
menümü de yazayım belki emziren arkadaşlar varsa fikir olur
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 30 gr peynir 1 çay bardağı süt haftanın 4 günü yumurta 5 zeytin bol domates salatalık özellikle roka 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara: 4 kuru kayısı 1 fincan fitomilk(süt çayı bu)
öğlen: 4 yk sebze 4 yk pilav 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata
ara: 10 badem yarım kase yoğurt
akşam: 6 yk etli sebze 3 yk pilav 1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 bardak ayran salata
ara: yarım bardak kefir 2 meyve
işte böyle kızlar
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tt ekmek 2 kk örgü peynir 1 haşlanmış yumurta
ara: 1 mandalina
öğlen: 7-8 kaşık nohut yemeği 5*6 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
ara: 7*8 kuru üzüm
akşam: yarım lavaşa ciğer dürüm salata 1 bardsk ayran
ara: 1 bardak latte içeceğim dışarı çıkacağız eşimlee
yarından itibaren yeni listeme göre şekillenip hiç fire veermeden devam etmek istiyorum hadi kızlar hep birlikte biran öncekurtulalım şu yağlardan
Menün güzel ama akşam sadece yogurt olmamış. Önemli olan hızlı kilo vermek değil, sağlıklı kalıcı kilo vermek. Akşam en azından sebze yemeği+salata mutlaka olmalı ki ilerde duraklamaya girdiğinde hareketlendirecek alternatiflerin olsun fıstığım.Selam hanımlar,
Bugünün menüsünü paylaşayım.
Sabah,
Bir dilim kepek ekmeği,
Peynir, birkaç zeytin, domates, çay
Öğle,
Bir balık çorbası,
Bir somon ızgara, salata
Ara öğün bir avuç beyaz leblebi ve yeşil çay
Akşam bi kase yoğurt
Su 2,5 litre, yürüyüş 30 dakika
Menün süper olmuş canım su ve sporun nedir peki ?slm kızlar size dün bahsetmiştim ya süt meselesinden çok yüksek kalorili bi diyet vermişti diyetisyen süt olmadığı gibi bi de kilo aldım diye bugün kalktım diyetisyene gittim çünkü kontrole bi hafta daha vardı ve ben bir kilo daha almayı göze almak istemedim iyi yapmışsın dedi ve diyetimi değiştirdi bu liste çok içime sindi hem süt yapacak hem de kilo verecek bana 2 ay ver dedi 2 ayda istediğin kiloya ualaşacaksın dedi bakalım
menümü de yazayım belki emziren arkadaşlar varsa fikir olur
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 30 gr peynir 1 çay bardağı süt haftanın 4 günü yumurta 5 zeytin bol domates salatalık özellikle roka 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara: 4 kuru kayısı 1 fincan fitomilk(süt çayı bu)
öğlen: 4 yk sebze 4 yk pilav 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata
ara: 10 badem yarım kase yoğurt
akşam: 6 yk etli sebze 3 yk pilav 1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 bardak ayran salata
ara: yarım bardak kefir 2 meyve
işte böyle kızlar
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim tt ekmek 2 kk örgü peynir 1 haşlanmış yumurta
ara: 1 mandalina
öğlen: 7-8 kaşık nohut yemeği 5*6 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
ara: 7*8 kuru üzüm
akşam: yarım lavaşa ciğer dürüm salata 1 bardsk ayran
ara: 1 bardak latte içeceğim dışarı çıkacağız eşimlee
yarından itibaren yeni listeme göre şekillenip hiç fire veermeden devam etmek istiyorum hadi kızlar hep birlikte biran öncekurtulalım şu yağlardan
Bi kase yoğurtla nası doydunSelam hanımlar,
Bugünün menüsünü paylaşayım.
Sabah,
Bir dilim kepek ekmeği,
Peynir, birkaç zeytin, domates, çay
Öğle,
Bir balık çorbası,
Bir somon ızgara, salata
Ara öğün bir avuç beyaz leblebi ve yeşil çay
Akşam bi kase yoğurt
Su 2,5 litre, yürüyüş 30 dakika
Menü zamanı:
Kahvaltı:2 yumurta+2 kk kadar peynir+1 salatalık+3 çeri domates+3 zeytin
Öğlen: yarım kaseden az kış çorbası;(sebzeli falan birşeydi)+ 1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+2 yemek kaşıgı kadar misket köfte+1 ymk kaşıgı pazı kavurması
Ara: 1 mandalina+ yarım trabzon hurması
Akşam: yarım kase mercimek çorbası(unsuz)+ 4 ymk kaşıgı taze fasulye+2 ymk kaşıgı yogurt
Su: 2 lt bulurum, geçer belki
Spor: Bugünde yok
evet cnm iyi ki gitmişim çok içime sindi benimde sporada dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah giderBence bu listen mükemmel olmuş, en azından bu şekilde kilo alma gibi bir riskin olmayacak. Birde spor yaparsan, emziriyorsun da zaten ohh miss gibi gider kilolar
Menün güzel ama akşam sadece yogurt olmamış. Önemli olan hızlı kilo vermek değil, sağlıklı kalıcı kilo vermek. Akşam en azından sebze yemeği+salata mutlaka olmalı ki ilerde duraklamaya girdiğinde hareketlendirecek alternatiflerin olsun fıstığım.
su 4 lt ama spor yok daha halim de yok sanırım bugün off olacakMenün süper olmuş canım su ve sporun nedir peki ?
Bi kase yoğurtla nası doydun
Aaaa kuzum hayırdıırrr noldu sana spor yapardın heeep
Henüz sonuç listeleri hazırlanmadı ama sanırım 7. oldukNasılsınız kardeşler, yarışmamız ne oldu?
Kız 2 gündür hastayım diyorum, rapor aldım eve geldim diyorum aaa niden diyorsunAaaa kuzum hayırdıırrr noldu sana spor yapardın heeep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?