Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese iyi akşamlaarrr,

Evet bir cumayı daha atlattık ama gerçekten sonucumuz bence gayette kötü 7. takım ilk üçten hiç düşmezken şuan sonuncu olmadığıma şükreder hale geldik, bu biz değiliz. Lütfen bayanlar sirkelenelim ve yenideen ayaklanalım. İstersek herşeyi başarabiliriz biliyorsunuz. Önümüzdeki hafta listeye girecek olan arkadaşlarımızda var M mutlu91 ve M Melininannesi15 .. bu hafta sizin için çoook çook daha önemli söylemiştim zaten. Ben tekrar yeni gelen arkadaşların tarihlerini kontrol edeceğim gözümden kaçmaması için.

Lütfen bu hafta silkelenelim ve yeniden atağa geçelim izinde olan üyelerimizdende aynı desteği bekliyorum ha gayret güzel bir eksi ile listeye girsinler mucizelerprensesi , C CallanPinckney , @_SARAYCA_ , firuzeew ve diğerleri....

Hafta sonu geliyor ve aslaaa cııss görmek istemiyoruuummmm

Yarın 2. değerlendirme raporunu hazırlayacağım akşam ve artık cezaları tek tek vermeye başlayacağım hatta bunları ilk sayfamızda da yayınlayacağım.

Selinanya canım doğru diyosun ama bu hafta biraz kaçırdım, bi de akşam yemeği çok yağlıydı evdeki bende mecburen yoğurtla idare ettim

Bende menümü yazayımmm ardından size bir sürpriziimm vaarrr :)

Sabah:
2 dilim tb ekmeğine tost
2 haşlanmış yumurta
salatalık, maydanoz
1 şekersiz çay

öğlen:
2 kaşık kısır

akşam:
1 tabak nohut yemeği

ara:
3 tane kestane :) valla bu diyete uygun mu değil mi bilemedim ama hayatımda ikinci defa yedim

2 lt su içtim, 30 dk yürüyüş.

7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ

BİRİNCİ............................ N Nana ve D denizkizi_88 .................. 1,3 KG

İKİNCİ......................... M Melininannesi15 ............................1,2 KG
ÜÇÜNCÜ.......... Selinanya perigunlugu ................0,6 KG

Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum..

Peri cim karbon günü yapmışsın iyi örnek ol kuzum sabah 2 dilim öğlen 1 dilim akşam 1 dilim ve kestanede karbon hani yoğurdun salatan

Bugün ki menüm;
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dlm tb ekmeği, domates ve salatalık.
Ara; türk kahvesi ve 2 ceviz.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı ve 1 kase cacık.
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 kivi.
Akşam; 1 dilim tavuklu börek, 3 tane tavuklu sebzeli köfte ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve elma.
45 dakika tempolu yürüyüş ve 2,5 lt su.

Gene takım bomboş nerde bu millet sayfalar ilerlememisi lazımdı haftaya neler yapılacak fikir verirdi tek perinin gayretiyle olmaz arkadaslar taşın altına herkes elini koysun lütfen.

Gene takım bomboş nerde bu millet sayfalar ilerlememisi lazımdı haftaya neler yapılacak fikir verirdi tek perinin gayretiyle olmaz arkadaslar taşın altına herkes elini koysun lütfen.
Takım garip bir şekilde geriye gidiyor ablam anlayamadım.

Takım garip bir şekilde geriye gidiyor ablam anlayamadım.
Kimsede heyecan yok aslında herkes evli barklı çoluk çocuğu var anlıyorum ama yeni gelen arkadaşlardan daha fazla katılım olması lazım heyecanı olması lazım fikirler üretilmesi fikir alışverişleri menü yorumları herkes yapın sadece Peri selin nana olmaz arkadaslar hepiniz yazın menulere fikrinizi bizim şuan vaktimiz az yoksa aeben yapardı.

Menüler bile yazilmiyor ki bazen

Evet herkesin ailesi varda, bundan 3-4 hafta öncede vardı ablam. Ne oldu anlamıyorum ki. Yenileri bırak eskilerde pek gelmiyor

İyi akşamlar hanımlar bugün rahatsızım ondan yazamıyorum ne yediysem istifra ettim ama yinede yazıyım menümü
Sabah
3 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
3 bardak çay
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Yarım simit
Ayran

Akşam
1 tabak çorba
2 kaşık az yağlı tavuk yemeği
1 kase yoğurt

3 litre su
Hasta olduğumdan spor yapamadım bugün

Gecmis olsun canım unuttun galiba

Peri cim karbon günü yapmışsın iyi örnek ol kuzum sabah 2 dilim öğlen 1 dilim akşam 1 dilim ve kestanede karbon hani yoğurdun salatan
Hahahaha doğru diyosun valla ne diyeyim :)
Senin menüleri gördükçe meyve yemem gerektiği geliyor aklıma valla :)
Öğlen simit olmasaymış keşke... dikkat et canım kendine

Menüler bile yazilmiyor ki bazen
Özellikle menü verilmeme durumundan ötürü haftada 2 kez değerlendirme raporu yapmaya başladım hemen. Cezaysa ceza gerekirse artık sağlam devam eden ve gerçekten isteyen üyelerle devam ederiz

Özellikle ceza alanları da özel olarak tablo hazırlayıp paylaşacağım. 3 raporda ceza alan ve cezasını uygulamayan arkadaşıda listede ise çıkaracağım, açıkcası başka da çare bulamıyorum.

Ha hoş ben bunları (ceza vs) yapma taraftarı değildim sonuçta herkes yalnızca kendisi için kilo veriyor yada vermiyor ama burda birbirimize destek olup önem veriyoruz.

Ayyy ne bileyim sen sporsuz yapamazsın ki
içim hiç rahat değil ama kolumu kaldıracak halim yok

3 tane kestane 1 dlm ekmek ediyor canısı neyse ki fazla yememişssin, yarın biraz karbonu azalt emi kuzum

Aaaa ilk defa dereceye girdim çok mutlu oldum teşekkürler Perişkoo kızlar tebrik ederim, sizleri de

Senin vermen gereken kilon yok ama ilk üçe nasıl girdin hala şaşkınım valla

Evet bak kestanenin böyle olduğunu bilmiyodum valla öğrenmiş oldum zaten çokta sevdiğim bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…