- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ayyy ne bileyim sen sporsuz yapamazsın kiKız 2 gündür hastayım diyorum, rapor aldım eve geldim diyorum aaa niden diyorsun
Bence bu listen mükemmel olmuş, en azından bu şekilde kilo alma gibi bir riskin olmayacak. Birde spor yaparsan, emziriyorsun da zaten ohh miss gibi gider kilolar
Menün güzel ama akşam sadece yogurt olmamış. Önemli olan hızlı kilo vermek değil, sağlıklı kalıcı kilo vermek. Akşam en azından sebze yemeği+salata mutlaka olmalı ki ilerde duraklamaya girdiğinde hareketlendirecek alternatiflerin olsun fıstığım.
Peri cim karbon günü yapmışsın iyi örnek ol kuzum sabah 2 dilim öğlen 1 dilim akşam 1 dilim ve kestanede karbon hani yoğurdun salatanBende menümü yazayımmm ardından size bir sürpriziimm vaarrr :)
Sabah:
2 dilim tb ekmeğine tost
2 haşlanmış yumurta
salatalık, maydanoz
1 şekersiz çay
öğlen:
2 kaşık kısır
akşam:
1 tabak nohut yemeği
ara:
3 tane kestane :) valla bu diyete uygun mu değil mi bilemedim ama hayatımda ikinci defa yedim
2 lt su içtim, 30 dk yürüyüş.
Takım garip bir şekilde geriye gidiyor ablam anlayamadım.Gene takım bomboş nerde bu millet sayfalar ilerlememisi lazımdı haftaya neler yapılacak fikir verirdi tek perinin gayretiyle olmaz arkadaslar taşın altına herkes elini koysun lütfen.
Kimsede heyecan yok aslında herkes evli barklı çoluk çocuğu var anlıyorum ama yeni gelen arkadaşlardan daha fazla katılım olması lazım heyecanı olması lazım fikirler üretilmesi fikir alışverişleri menü yorumları herkes yapın sadece Peri selin nana olmaz arkadaslar hepiniz yazın menulere fikrinizi bizim şuan vaktimiz az yoksa aeben yapardı.Takım garip bir şekilde geriye gidiyor ablam anlayamadım.
Menüler bile yazilmiyor ki bazenKimsede heyecan yok aslında herkes evli barklı çoluk çocuğu var anlıyorum ama yeni gelen arkadaşlardan daha fazla katılım olması lazım heyecanı olması lazım fikirler üretilmesi fikir alışverişleri menü yorumları herkes yapın sadece Peri selin nana olmaz arkadaslar hepiniz yazın menulere fikrinizi bizim şuan vaktimiz az yoksa aeben yapardı.
Nedeyim nanacım bilemedim cuma günleri heyecanlı olurdu kötüyse haftaya neler yapabiliriz diye çözüm üretilir di kimsede ses yok herkesin bir hayat gailesi var anlıyorum ama amacımıza unutmamamız gerekir diye düşünüyorum.Menüler bile yazilmiyor ki bazen
Evet herkesin ailesi varda, bundan 3-4 hafta öncede vardı ablam. Ne oldu anlamıyorum ki. Yenileri bırak eskilerde pek gelmiyorNedeyim nanacım bilemedim cuma günleri heyecanlı olurdu kötüyse haftaya neler yapabiliriz diye çözüm üretilir di kimsede ses yok herkesin bir hayat gailesi var anlıyorum ama amacımıza unutmamamız gerekir diye düşünüyorum.
Gecmis olsun canım unuttun galibaİyi akşamlar hanımlar bugün rahatsızım ondan yazamıyorum ne yediysem istifra ettim ama yinede yazıyım menümü
Sabah
3 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
3 bardak çay
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 tabak çorba
2 kaşık az yağlı tavuk yemeği
1 kase yoğurt
3 litre su
Hasta olduğumdan spor yapamadım bugün
Saolun ama neyi unuttum anlamadımGecmis olsun canım unuttun galiba
Hahahaha doğru diyosun valla ne diyeyim :)Peri cim karbon günü yapmışsın iyi örnek ol kuzum sabah 2 dilim öğlen 1 dilim akşam 1 dilim ve kestanede karbon hani yoğurdun salatan
Senin menüleri gördükçe meyve yemem gerektiği geliyor aklıma valla :)Bugün ki menüm;
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 3 zeytin, 2 dlm tb ekmeği, domates ve salatalık.
Ara; türk kahvesi ve 2 ceviz.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı ve 1 kase cacık.
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 kivi.
Akşam; 1 dilim tavuklu börek, 3 tane tavuklu sebzeli köfte ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve elma.
45 dakika tempolu yürüyüş ve 2,5 lt su.
Öğlen simit olmasaymış keşke... dikkat et canım kendineİyi akşamlar hanımlar bugün rahatsızım ondan yazamıyorum ne yediysem istifra ettim ama yinede yazıyım menümü
Sabah
3 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
3 bardak çay
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 tabak çorba
2 kaşık az yağlı tavuk yemeği
1 kase yoğurt
3 litre su
Hasta olduğumdan spor yapamadım bugün
Kimsede heyecan yok aslında herkes evli barklı çoluk çocuğu var anlıyorum ama yeni gelen arkadaşlardan daha fazla katılım olması lazım heyecanı olması lazım fikirler üretilmesi fikir alışverişleri menü yorumları herkes yapın sadece Peri selin nana olmaz arkadaslar hepiniz yazın menulere fikrinizi bizim şuan vaktimiz az yoksa aeben yapardı.
Menüler bile yazilmiyor ki bazen
içim hiç rahat değil ama kolumu kaldıracak halim yokAyyy ne bileyim sen sporsuz yapamazsın ki
3 tane kestane 1 dlm ekmek ediyor canısı neyse ki fazla yememişssin, yarın biraz karbonu azalt emi kuzumBende menümü yazayımmm ardından size bir sürpriziimm vaarrr :)
Sabah:
2 dilim tb ekmeğine tost
2 haşlanmış yumurta
salatalık, maydanoz
1 şekersiz çay
öğlen:
2 kaşık kısır
akşam:
1 tabak nohut yemeği
ara:
3 tane kestane :) valla bu diyete uygun mu değil mi bilemedim ama hayatımda ikinci defa yedim
2 lt su içtim, 30 dk yürüyüş.
Aaaa7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ
BİRİNCİ............................ N Nana ve D denizkizi_88 .................. 1,3 KG
İKİNCİ......................... M Melininannesi15 ............................1,2 KG
ÜÇÜNCÜ..........Selinanya perigunlugu ................0,6 KG
Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum..
Senin vermen gereken kilon yok ama ilk üçe nasıl girdin hala şaşkınım vallaiçim hiç rahat değil ama kolumu kaldıracak halim yok
3 tane kestane 1 dlm ekmek ediyor canısı neyse ki fazla yememişssin, yarın biraz karbonu azalt emi kuzum
Aaaailk defa dereceye girdim çok mutlu oldum teşekkürler Perişkoo kızlar tebrik ederim, sizleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?