Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısınız perigunlugu yasom7272 N Nana biz kendi adımıza elimizden geleni yapıyoruz. Ceza kısmına gelince evet bende pek dayatmalardan hoşlanmıyorum ama sanırım artık yapmalıyız. Gerçekten takımı, yarışmayı önemseyenlere de haksızlık etmememiz lazım. Ve kendine güvenmeyen de listeye girmemesi lazım. Biz ne dersek diyelim herkes kendi içinde zayıflıyor, hayallerine kavuşmak, kendini daha güzel hissetmek için.. Önce bir bu düşünülmeli bu istek ne kadar yoğun !!

Senin vermen gereken kilon yok ama ilk üçe nasıl girdin hala şaşkınım valla

Evet bak kestanenin böyle olduğunu bilmiyodum valla öğrenmiş oldum zaten çokta sevdiğim bişi değil
Ahaha demek ki varmış vermem gereken kilom Seni gaza getireyim derken kendimi de gaza getiiyorsam demek ki
Ay ben kestaneye bayılırım da sırf şu kalorisine baktıktan sonra cıkss çekmiyor artık Önceden valla 10-15 tane yerdim

2 raporda yapsan 5 raporda iş karşıda bitiyor canım benim. Buraya birkaç dakikayı ayırmak zor gelmeye başlamış belli ki.

Bence sorumluluk bindirmek, hatırlatmak yararlı olabilir diye düşünüyorum.
Aynen, her ne kadar kendimiz için zayıflasakta burada listeyle birde yarisimiz var. Herkes zayıflayıp her hafta kilo verecek diye birşey yok ama en azından buraya yazıp takım arkadaşını şevklendirmeli.

tebrik ederim abla . regli olmamana rağmen bence güzel sonuç . sende bu azim olduktan sonra haftaya kesin ulaşacaksın hedefine .

çok teşekkürler canım inşallah canım hepimiz ulaşırız hedeflerimize

Kilo bildirimi;
Geçen hafta; 88.2
Bu hafta; 86.9
Fark; 1.3

canım kutlarım çok güzel vermişssin tebrikler takımdaki en istikrarlı arkadaşlarımızdansın

GAYET GÜZEL TEBRİK EDERİM CANIM

canım çok teşekkürler

ay fatmam 110lardan kurtulmuşsun cokkk sevindimmmm
gönüldennn tebrik ederim
sıra 90larda inşallah
Rabbim sağlıkla görmeni nasip etsin
azimle yürümeni nasip etsin

ayy sağolasın canım çok teşekkürler dön artık takımımıza özledik

Ihmm, gölgelerin gücü adına meydan okuyorum bu hafta yarışalım bizde ablam

VAAV SENİN GİBİ GENÇ VE AZİMLİ BİR YARIŞMACIYLA YARIŞMAKTAN GURUR DUYARIM CANIM

tbr arkadaşlar . Darısı benim başıma 4 aydır darısı başıma darısı başıma derken veremedim gitti

canım almamanda bir başarı

teşekkürler canım

canım ne desen haklısın daha ciddi ve istikrarlı olmalıyız

Aynen, her ne kadar kendimiz için zayıflasakta burada listeyle birde yarisimiz var. Herkes zayıflayıp her hafta kilo verecek diye birşey yok ama en azından buraya yazıp takım arkadaşını şevklendirmeli.
Tabiki de canım, insanız bazen bunalıyoruz, sıkılıoruz, irademize sahip çıkamayabiliyoruz. Ama llisteye girmeyi göze aldıysak, bu sorumluluğu da aldık demektir. Kendimizden ziyade takımı, yarışta olduğumuzu unutmamamız lazım. Ayrıca diyetten uzaklaşmak, kaçamkaları artırmak kilo verme süresini uzatıp, azmi de kırıyor.

iyi akşamlar kızlar, bugün tüm gün dışardaki işlerimi hallettim. malum yine dengesiz bir beslenme oldu. menümü paylaşayım.
sabah: 1 kaşıf yulaf kepeği ve 1 yumurta ile yapılmış krep, 1 çorba kaşığı light labne peyniri, 3 adet ceviz içi, 1 tatlı kaşığı bal-zencefilli

öğle: 1 dilim ıspanaklı börek, çay

ara: 1 adet muz

akşam : 1 avuç leblebi ve 1 su bardağı sütlü nescafe

30 dakika sabah sporu (dışarıda ne kadar adım attığımı yamıyorum bile, bugün yürü yürü bir durum oldu)

1.5 lt su

Canım bugün hiç ama hiç olmamış bak lütfen bu hafta menülerini daha iyi bekliyorum. Yoksa listeye girme sürecini ertelemek zorunda kalırız

Ablaam sen bu durumu asla üzerine alınma sen gayette iyi katılıp harika menüler veriyorsun. Buna rağmen kilo verimi yavaşta olsa hızlıda olsa anlarım. Sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun. Senin azminin ve katılımının yarısı bile olsa emin ol iuan sayfalar uçuşuyodu

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Bugün oğlum rahatsızdı, hep hastanedeydik . O yüzden pek giremedim siteye.
Dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Bugünkü listemi vermek istiyorum:
Sabah kahvaltı yapamadım, sadece bir elma.
Öğlen; 8 yk kıymalı, yoğurtlu ıspanak yemeği, 3 yk makarna
Ara öğün; bir meyve
Akşam; yarım simit,biraz peynir, bir haşlamış yumurta
Ara öğün 5-6 kestane
Gün içinde 3 bardak şekersiz çay ve 2 litre su.
Spor yok maalesef bugün.

İnşallah eksi ile olmasa bile motive olmuş bi şekilde dönüş yapmış olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…