HaklısınızÖzellikle menü verilmeme durumundan ötürü haftada 2 kez değerlendirme raporu yapmaya başladım hemen. Cezaysa ceza gerekirse artık sağlam devam eden ve gerçekten isteyen üyelerle devam ederiz
Özellikle ceza alanları da özel olarak tablo hazırlayıp paylaşacağım. 3 raporda ceza alan ve cezasını uygulamayan arkadaşıda listede ise çıkaracağım, açıkcası başka da çare bulamıyorum.
Ha hoş ben bunları (ceza vs) yapma taraftarı değildim sonuçta herkes yalnızca kendisi için kilo veriyor yada vermiyor ama burda birbirimize destek olup önem veriyoruz.
Ahaha demek ki varmış vermem gereken kilomSenin vermen gereken kilon yok ama ilk üçe nasıl girdin hala şaşkınım valla
Evet bak kestanenin böyle olduğunu bilmiyodum valla öğrenmiş oldum zaten çokta sevdiğim bişi değil
2 raporda yapsan 5 raporda iş karşıda bitiyor canım benim. Buraya birkaç dakikayı ayırmak zor gelmeye başlamış belli ki.Özellikle menü verilmeme durumundan ötürü haftada 2 kez değerlendirme raporu yapmaya başladım hemen. Cezaysa ceza gerekirse artık sağlam devam eden ve gerçekten isteyen üyelerle devam ederiz
Özellikle ceza alanları da özel olarak tablo hazırlayıp paylaşacağım. 3 raporda ceza alan ve cezasını uygulamayan arkadaşıda listede ise çıkaracağım, açıkcası başka da çare bulamıyorum.
Ha hoş ben bunları (ceza vs) yapma taraftarı değildim sonuçta herkes yalnızca kendisi için kilo veriyor yada vermiyor ama burda birbirimize destek olup önem veriyoruz.
Bence sorumluluk bindirmek, hatırlatmak yararlı olabilir diye düşünüyorum.2 raporda yapsan 5 raporda iş karşıda bitiyor canım benim. Buraya birkaç dakikayı ayırmak zor gelmeye başlamış belli ki.
Aynen, her ne kadar kendimiz için zayıflasakta burada listeyle birde yarisimiz var. Herkes zayıflayıp her hafta kilo verecek diye birşey yok ama en azından buraya yazıp takım arkadaşını şevklendirmeli.Bence sorumluluk bindirmek, hatırlatmak yararlı olabilir diye düşünüyorum.
tebrik ederim abla . regli olmamana rağmen bence güzel sonuç . sende bu azim olduktan sonra haftaya kesin ulaşacaksın hedefine .
Kilo bildirimi;
Geçen hafta; 88.2
Bu hafta; 86.9
Fark; 1.3
GAYET GÜZEL TEBRİK EDERİM CANIM
ay fatmam 110lardan kurtulmuşsun cokkk sevindimmmm
gönüldennn tebrik ederim
sıra 90larda inşallah
Rabbim sağlıkla görmeni nasip etsin
azimle yürümeni nasip etsin
Ihmm, gölgelerin gücü adına meydan okuyorumbu hafta yarışalım bizde ablam
tbr arkadaşlar . Darısı benim başıma 4 aydır darısı başıma darısı başıma derken veremedim gitti
Fatmacım tebrikler artıdan kurtulmuşsunregl olunca rahatlarsın inşallah ..
Canım bilerek of gününü perşembe yapmıyorum sohbet var mecburi yani . Tümdende of yapmıyorum aslında kaçamaklar oluyor diyelimtartı günü olsa daha offff olur o yüzden iyi aslında perşembe olması
Herkese iyi akşamlaarrr,
Evet bir cumayı daha atlattık ama gerçekten sonucumuz bence gayette kötü7. takım ilk üçten hiç düşmezken şuan sonuncu olmadığıma şükreder hale geldik, bu biz değiliz. Lütfen bayanlar sirkelenelim ve yenideen ayaklanalım. İstersek herşeyi başarabiliriz biliyorsunuz. Önümüzdeki hafta listeye girecek olan arkadaşlarımızda var M mutlu91 ve @Melininannesi15 .. bu hafta sizin için çoook çook daha önemli söylemiştim zaten. Ben tekrar yeni gelen arkadaşların tarihlerini kontrol edeceğim gözümden kaçmaması için.
Lütfen bu hafta silkelenelim ve yeniden atağa geçelimizinde olan üyelerimizdende aynı desteği bekliyorum ha gayret güzel bir eksi ile listeye girsinler mucizelerprensesi , @CallanPinckney , @_SARAYCA_ , @firuzeew ve diğerleri....
Hafta sonu geliyor ve aslaaa cııss görmek istemiyoruuummmm
Yarın 2. değerlendirme raporunu hazırlayacağım akşam ve artık cezaları tek tek vermeye başlayacağım hatta bunları ilk sayfamızda da yayınlayacağım.
Özellikle menü verilmeme durumundan ötürü haftada 2 kez değerlendirme raporu yapmaya başladım hemen. Cezaysa ceza gerekirse artık sağlam devam eden ve gerçekten isteyen üyelerle devam ederiz
Tabiki de canım, insanız bazen bunalıyoruz, sıkılıoruz, irademize sahip çıkamayabiliyoruz. Ama llisteye girmeyi göze aldıysak, bu sorumluluğu da aldık demektir. Kendimizden ziyade takımı, yarışta olduğumuzu unutmamamız lazım. Ayrıca diyetten uzaklaşmak, kaçamkaları artırmak kilo verme süresini uzatıp, azmi de kırıyor.Aynen, her ne kadar kendimiz için zayıflasakta burada listeyle birde yarisimiz var. Herkes zayıflayıp her hafta kilo verecek diye birşey yok ama en azından buraya yazıp takım arkadaşını şevklendirmeli.
Canım bugün hiç ama hiç olmamış bak lütfen bu hafta menülerini daha iyi bekliyorum. Yoksa listeye girme sürecini ertelemek zorunda kalırıziyi akşamlar kızlar, bugün tüm gün dışardaki işlerimi hallettim. malum yine dengesiz bir beslenme oldu. menümü paylaşayım.
sabah: 1 kaşıf yulaf kepeği ve 1 yumurta ile yapılmış krep, 1 çorba kaşığı light labne peyniri, 3 adet ceviz içi, 1 tatlı kaşığı bal-zencefilli
öğle: 1 dilim ıspanaklı börek, çay
ara: 1 adet muz
akşam : 1 avuç leblebi ve 1 su bardağı sütlü nescafe
Canım bugün hiç ama hiç olmamış bak lütfen bu hafta menülerini daha iyi bekliyorum. Yoksa listeye girme sürecini ertelemek zorunda kalırız
Ablaam sen bu durumu asla üzerine alınma sen gayette iyi katılıp harika menüler veriyorsun. Buna rağmen kilo verimi yavaşta olsa hızlıda olsa anlarım. Sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun. Senin azminin ve katılımının yarısı bile olsa emin ol iuan sayfalar uçuşuyoduçok teşekkürler canım inşallah canım hepimiz ulaşırız hedeflerimize
canım kutlarım çok güzel vermişssin tebrikler takımdaki en istikrarlı arkadaşlarımızdansın
canım çok teşekkürler
ayy sağolasın canım çok teşekkürler dön artık takımımıza özledik
VAAV SENİN GİBİ GENÇ VE AZİMLİ BİR YARIŞMACIYLA YARIŞMAKTAN GURUR DUYARIM CANIM
canım almamanda bir başarı
teşekkürler canım
canım ne desen haklısın daha ciddi ve istikrarlı olmalıyız
Menülerinde yine cıss görürsem sopayla kovalicam senitamam perimm daha dikkatli olucam. bu hafta bir toparlanamadım. haklısın. bu hafta çok daha iyi olacak. söz :))
alllaaahhhhh şimdiden yandık deseneeMenülerinde yine cıss görürsem sopayla kovalicam seni
İnşallah eksi ile olmasa bile motive olmuş bi şekilde dönüş yapmış olcamHerkese iyi akşamlaarrr,
Evet bir cumayı daha atlattık ama gerçekten sonucumuz bence gayette kötü7. takım ilk üçten hiç düşmezken şuan sonuncu olmadığıma şükreder hale geldik, bu biz değiliz. Lütfen bayanlar sirkelenelim ve yenideen ayaklanalım. İstersek herşeyi başarabiliriz biliyorsunuz. Önümüzdeki hafta listeye girecek olan arkadaşlarımızda var M mutlu91 ve @Melininannesi15 .. bu hafta sizin için çoook çook daha önemli söylemiştim zaten. Ben tekrar yeni gelen arkadaşların tarihlerini kontrol edeceğim gözümden kaçmaması için.
Lütfen bu hafta silkelenelim ve yeniden atağa geçelimizinde olan üyelerimizdende aynı desteği bekliyorum ha gayret güzel bir eksi ile listeye girsinler mucizelerprensesi , @CallanPinckney , @_SARAYCA_ , @firuzeew ve diğerleri....
Hafta sonu geliyor ve aslaaa cııss görmek istemiyoruuummmm
Yarın 2. değerlendirme raporunu hazırlayacağım akşam ve artık cezaları tek tek vermeye başlayacağım hatta bunları ilk sayfamızda da yayınlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?