Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Perim nasıl bişey o pirinç lapası, arkadaş patates diyeti yaptı ben de denemeyi düşündüm üç günlük biraz motive olmak istiyorum çünkü

Perim nasıl bişey o pirinç lapası, arkadaş patates diyeti yaptı ben de denemeyi düşündüm üç günlük biraz motive olmak istiyorum çünkü
patates diyeti konusunda bir bilgim yok açıkcası
Ancak şahsi fikrim çok çok zor durumda kalınmadığı sürece şok diyetlere yönelmemektir. yada sık tekrarlanmamak kaydıyla belki yapılabilir. pirinç lapası da şu şekilde oluyor.

Her öğün için 1 çay brd pirinci tuzsuz şekilde haşlıyorsun içinde biraz suyu kalacak şekilde lapa gibi oluyo zaten, daha sonra içerisine pulbiber nane sumak karabiber katıp yoğurda ekleyip yiyorsun bir gün boyunca 3 öğünün bu şekilde. bol su da olacak elbette başka birşey yemiyoruz o günü

Tamam canım öyle yapayım ozamn ama dediğim gibi bnm çok yavaş ilerliyor gerci yaza kdr zamnim var tüp bebek için ama bia nonce vermekte istiyorum o pirinç lapasini sonra deneyim bakalım ama bu ara kişilerinden dolayı soğan suyu iciyorum öğle ve akşam oda baya iştahımi kesiyor peki bnm listeye onuda eklemem lazım mi onu adet olabilmek için yapıyorum

Tabii yediğin içtiğin herşeyi yaz

Manyak süper olur

Sevdiğin bir meyveyi rendele (bugunlerde trabzon hurması favorim):)
Ve pişir , yogurda karıştır , üstünede ceviz fındık allah ne verdiyse . Alll sana ara öğünde yiyecegin tatlı
Ayyy ben de bayilirim trabzon hurmasina ama o çok tatlı kalorili degil mi yaw

Tarçınlı süt iç hemen. Bende regl gunundeyim ama tutuyorum kendimi zayıf günler için .
Sütten nefret ederim
Ama süt dilimini severim

Dediğin gibi benzermiş, patates diyetinde de aynı durum var. Üç gün boyunca sadece patates sonrasında meyve ve ızgaralar giriyor devreye ama çok sık yapılmıyor. Kısa süreli sonra yine eski sistem dengeli beslenme diyete geri dönüş.

Bende 20 yıl önce bi kere denedim bu ne bee diyip bidahada tadına bakmadım Olgunuyla olmamışı ayırt edememki bence hepsi soğuk vurmuş domatese benzio nası anlıycaz
İlahi acık renkliler olmamış olur kekremsi bir tadı olur buruk yani :) ama olgunlaşmış genelde iyce yumşamış ve koyu renkte olur çok tatlıdır . Akşam eşime meyve tabagında sunmuştum bu çok tatlı dedi pek sevmez genelde
Marketden alınca birkaçgün bekletirim olgunlaşır

Monti yaparken sabah ekmekle yemek için marmelatini çok yapmışlığım vardır .

1en fazla 2 günden fazla yapmayım şokları . İlk başta kilo vermek hoşgelsede uzun vadede kilo verdirmezler .

Hanginiz deneyecek bilmiyorum ama helede ilk başlarda hiç tavsiye etmiyoruz çünki sonrası hüsran oluyor defalarca denenmiş tecrübedir
Ha uzun süre diyet yaparsınız kilonuz durur yada yeni alınmışları göndermek istersiniz 1-2 gün olabilir ..
Yinede kendiniz bilirsiniz arkadaşlar

Nefis bir diyet yemegi bunu peynirlede yapıyorlar .
Nazlım sizin aşçı nihayet sana uygun bişiler yapmış

peynirli olanınıda biliyorum abla nefis olur oda . arada bir kafasına bişeyler düşüyor abla aşçının . hakkını yemeyeyim bu hafta 3 gün bana uygun yemekler var , yarın yumurtalı ıspanak , cumada tavuk şiş var listede .

Aaa listeyi önceden bilmeniz iyimiş

O yüzden 3 gün bile fazla diye düşünüyorum çünkü vücudumuzun günlük alması gereken vitamin mineral vs. var. 3 gün almaması bence biraz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum herşeyden öte
perişko bak bu yemek aşçı listeye sandal sefası yazmıştı .

Eki Görüntüle 1712735
Çok güzel duruyor ama ben kabak sevmem

Eeee aklın yolu birddiirr

kabak sevilmezmi peri . bende kapak ve patlıcanın her türlü gideri var

Hanımlar dün gece uyku tutmadı öyle oyalanırken bir YouTube kanalından zayıflamak için tarif buldum deneyen vardır belki içinizde merak ettim bende denesemmi diye düşünüyorum
1 su bardağı kaynamış su
1 kaşık bal
Yarım kaşık tarçın
3 4 dilim taze zencefil
5 6 damla limon sabah akşam içiliyormuş ayda 3 kilo diyor olumlu yorumlar gördüm ama bilemedim

Bunu duymadım ama bende. Bu günlerde ılık suya bal ve limon katıp içiyorum, genelde çay yerine. Bilmem etkisi ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…