Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam bende şuan regli sancısı cekiyorum. Ama sen regli zamanları için önlem almıyor musun? Bi yerde okumuştum. Bu zamanlarda vücut su tutuyor ya bunu minimuma indirmek için tuzu azaltmak gerek. Ben 9 gün geciktim ama 9 gundurde yemeğe tuzu az atiyorum, salataya tuz eklemiyorum.

Yes baby ama hani şu en çok kilo ben verdim hırsı var ya bayılıyorum ona
O zaman şöyle yapalım perim yedekliste çogaldı dimi asil yedek listesini yarıştıralım o zaman
Bu hafta cumaya hangi liste birinci olacak asillermi yedeklermi ? Ve biraysrlde kim daha çok kilo vermiş olacak ?
Ne dersin perim sana ek iş çıkarmış olmam dimi ?

Tam da regl günüme geldi yaw bütün iç ve dış organlarim tatliii tatliii diye isyanlar da
Sevdiğin bir meyveyi rendele (bugunlerde trabzon hurması favorim):)
Ve pişir , yogurda karıştır , üstünede ceviz fındık allah ne verdiyse . Alll sana ara öğünde yiyecegin tatlı

Sevdiğin bir meyveyi rendele (bugunlerde trabzon hurması favorim):)
Ve pişir , yogurda karıştır , üstünede ceviz fındık allah ne verdiyse . Alll sana ara öğünde yiyecegin tatlı
Allahım her şu meyveyi duyduğumda icim giciklaniyor. Allahın gücüne gitmesin ama bir türlü sevemiyorum.

Sandal sefası ismi süpermiş heee

Amanııın çok varmış
Öylee çoook varmış diye diye bi bakmışsın sonuna gelmişiiizz amaaan diyim
perigunlugu çok teşekkür ederim:))
Rica ederim canımm
Birlikte giricez insallah.bak ne güzel. Bu arada aksama çok güzel bi menü yle karşınızdayim inşallah. ..herkese sevgiler
Haydiii bakalımmm sabırsızlıkla bekliyorum
Ooo hemde nasıl çoğalmaaak :) 10 tane denemede üyemiz var Valla bu topu Selinanya 'ya attım gitti
Eline sağlık güzel kaptan

perigunlugu canm ilk.başlarda sade diyetle 1 2 kilo verdim.sonra 2 ayda plates ve diyetle 3 buçuk.kilo verdim ve bnm polikstikten dolayı kilo vermem çok yavaş ama balinca birden aliyorum veririkn çok çabuk veremiyorum. Aslında bi iki haftada normal diğerine yada herhangi bi diyete baslamadim sence önce normale başladı.sonra mi bu şok diyeter baslamaliyim

Bence önce normal diyet ile başla, baktın ki hakikaten çok yavaş gidiyor (tabii buna beraber deneyimlerimizle karar veririz ) ardından mesela benimde ara sıra yaptığım pirinç lapasını tavsiye ederim. Mesela haftada 1 gün yada 2 haftada 1 yaparak kontrollü bir şekilde devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…