Avokado gibi bununda bayatı makbul demekkiİlahiacık renkliler olmamış olur kekremsi bir tadı olur buruk yani :) ama olgunlaşmış genelde iyce yumşamış ve koyu renkte olur çok tatlıdır . Akşam eşime meyve tabagında sunmuştum bu çok tatlı dedi pek sevmez genelde
Marketden alınca birkaçgün bekletirim olgunlaşır
Monti yaparken sabah ekmekle yemek için marmelatini çok yapmışlığım vardır .
Sandal sefası patlıcandanda yapılıyo onu denemelisin gerçi ben ikisinide severim.O yüzden 3 gün bile fazla diye düşünüyorum çünkü vücudumuzun günlük alması gereken vitamin mineral vs. var. 3 gün almaması bence biraz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum herşeyden öte
Çok güzel duruyor ama ben kabak sevmem
Eeee aklın yolu birddiirr
Ben oldum olası ne patlıcanı sevdim ne kabağı sevdim. Doğru düzgün sevdiğim sebzede yok aslında aayy ne çok sorunluyumSandal sefası patlıcandanda yapılıyo onu denemelisin gerçi ben ikisinide severim.
Anaa benim gibi kabak seveni pek görmedimde ,patlıcan sevmeyeni hiç görmemiştimBen oldum olası ne patlıcanı sevdim ne kabağı sevdim. Doğru düzgün sevdiğim sebzede yok aslında aayy ne çok sorunluyum
Ben ilk oldumAnaa benim gibi kabak seveni pek görmedimde ,patlıcan sevmeyeni hiç görmemiştim
Evet malesef öylesiniz nedeyim inat burç biziz ama ne kadar mülayimim aslindaKan ilacı için diyorsun değil mi yasemin abla ? ama biliyosun biz millet olarak kim bize ne derse desin denemeden kabullenemiyoruz öyle inadız
Gecmis olsun Callancim dualarımız seninleKızlar cokk sağolun
Kızımı öğleden sonra hastaneye götüreceğim
Ateşinin nedenini öğrenmek için tetkik yapacaklar bakalım
Duanızı eksik etmeyin
İnan kaç aydır, Trabzon hurmasının çıkmasını dört gözle bekliyordum. Ben çok seviyorum...Allahım her şu meyveyi duyduğumda icim giciklaniyor. Allahın gücüne gitmesin ama bir türlü sevemiyorum.
Tarçınla zencefil metabolizmayı hızlandırıyo diye duydum yararı olabilir sanırım ben yarından itibaren bi deneyim grupta deneyen yok sanırımBunu duymadım ama bende. Bu günlerde ılık suya bal ve limon katıp içiyorum, genelde çay yerine. Bilmem etkisi ne olur.
Evet bir zararı olacağını sanmıyorum. Denenebilir. Sen sonuçları yazarsın burdan ...Tarçınla zencefil metabolizmayı hızlandırıyo diye duydum yararı olabilir sanırım ben yarından itibaren bi deneyim grupta deneyen yok sanırım
İnşallah iyi sonuç alıp yazarımEvet bir zararı olacağını sanmıyorum. Denenebilir. Sen sonuçları yazarsın burdan ...
Aşk olsun sınavlarım var demedim mi sanaDENEMEDEKİLER5 ARALIK - 9 ARALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
@Makbule007 Katılımı gayet yeterli
05 Aralık -
06 Aralık -
07 Aralık -
08 Aralık -
Menü -
R reyhan 2004 Katılım gayet yeterli (bir gün hariç)
05 Aralık -
06 Aralık -
07 Aralık -
08 Aralık -
Menü -
M mutlu91 Katılım iki gün hariç yeterli, cumaya dek katılımında azalma olmaz ise listeye girecek bu hafta
05 Aralık -
06 Aralık -
07 Aralık -
08 Aralık -
Menü -
M Melininannesi15 Katılım az, katılımı arttırmazsa cuma listeye giremeyebilir.
05 Aralık -
06 Aralık -
07 Aralık -
08 Aralık -
Menü -
@denizkizi_88 Katılımı gayet yeterli, normalde önümüzdeki hafta listeye alacağımı söylemiştim ancak katılımı böyle iyi devam ederse bu cuma listeye girebilir
05 Aralık -
06 Aralık -
07 Aralık -
08 Aralık -
Menü -
koza16 etap raporunda bulunmak istedi ama pazartesinden beri yok
@CallanPinckney etap raporunda bulunmak istedi ancak özel durumlar sebebiyle şuan katılamıyor.
Bir sonraki değerlendirme raporunda yer alacaklar
kelebek19 , @grgn_p Başlangıç 7 Aralık
@kvrck , @Iremoz02 ve @huzursuztombik Başlangıç 8 Aralık
Mesaj sayılarını artık yazmayacağım yalnızca mesaj sayısı 5in üzerindeyse, değilse , menüler tam olarak verilmişse , verilmemişse ikonlarını ekleyeceğim
Günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum.
Canım yasom gonderdigin linki izledim yazın gönderdiğin değil mi ayça kayanın programda söyledikleri.
Avokado gibi bununda bayatı makbul demekki20 yıl aradan sonra bi kere daa denim olmadı marmelada çevirip rahmetli monti amcamı yadederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?