Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Avokado gibi bununda bayatı makbul demekki 20 yıl aradan sonra bi kere daa denim olmadı marmelada çevirip rahmetli monti amcamı yadederim

Sandal sefası patlıcandanda yapılıyo onu denemelisin gerçi ben ikisinide severim.

Kan ilacı için diyorsun değil mi yasemin abla ? ama biliyosun biz millet olarak kim bize ne derse desin denemeden kabullenemiyoruz öyle inadız
Evet malesef öylesiniz nedeyim inat burç biziz ama ne kadar mülayimim aslinda

Kızlar cokk sağolun
Kızımı öğleden sonra hastaneye götüreceğim
Ateşinin nedenini öğrenmek için tetkik yapacaklar bakalım
Duanızı eksik etmeyin
Gecmis olsun Callancim dualarımız seninle

Arkadaşlar bu sabah kahvaltı yapamadim işten cimup gelmem 12 yı buldum gelince çorba fln yedim akşamda yine. Corba ve biraz sebze yemegi yiyecgm ama cokmu az olur sizce başka ne yiyebilirim sabah kahvaltıda yumurta var normalde haslayip yesem mi acacaba çünkü açlıktan tansiyonun düştü sanırım basım fln çok agriyo

Aşk olsun sınavlarım var demedim mi sana Yarın matematik sınavım var

Günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum.
Canım yasom gonderdigin linki izledim yazın gönderdiğin değil mi ayça kayanın programda söyledikleri.

Ben de seni seviyorum bitanem sen kale alinmiyorum diye düşünme lütfen. Benim için sizin görüşleriniz çok önemli..

Kızlar bu akşam internetim olmayacak o yüzden şimdiden yazayım yediklerimi,
Sabah,
Kepek ekmeğe peynir, domates,salatalık,dilim zeytin ve salamla sandviç ve çay
Ara öğün,
Kayısılı çay
Öğle,
Bir kase ezogelin çorba,
Salata
Ara öğün,
Yarım paket ülker altınbaşak kraker ve sade türk kahvesi
Akşam (henüz yemedim ama bugün proteinim az o nedenle)
Altıdan sonra olacağı için ya tonbalıklı salata
Ya da ızgara köfte ve yoğurt yerim diye düşündüm.
Su 2,5-3 litre yürüyüş 30 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…