Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hos buldum. insallah ya valla verirsem heralde hayatima renk gelecek:) bende evde vok guzel bir tatli var misafir gelecek. mecburen yemicem diye temin ettim. diger türlü misafire bile birakmayacaktim:) ben cokta saglikli beslenemiyorum salata falan. yemek bulursam sukrediyorum acikcasi:)

doğru yaptim mi acaba formu
Evet canım doğru yapmışsın hoşgeldin tekrardaaan... senle deee meslektaşııızz
Tabiikiii sendeeeeee :)

Ben denedim canım ama yanında plates ve diyetle yapıyordum ama tek başına pek etkili olduğunu sanmıyorum

Hoşgeldin canım, sende kendi başlangıç kilo mu gordum en kısa zamanda sende kurtulacaksin inşallah azimli olman çok önemli, sakın pes etme ve sonuna kadar git

ayayayayya perimmmm üzülerek söylüyorum benim kilom sabit ya da 300-400 gr fazla çıkacak gibi. regl öncesi durumda şiş şiş geziyorum. gözümün çnenünde çikolatalar bir bir geçiyor. bende onlara el sallıyorum :))
çok çok heyecanlıyım yarın için :)

Bugün akşam kayın validemi dışarda yemeğe goturcez erzurumdayiz cag yedircez bnde iki dn fazla yemeyecegim ve bol su iciyorum bugün bakalım yarın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…