Benim ogluşta 3 yasinda asla cocuk dusunmuyordum ama oglusa haksizlik ettigimi dusundum cocuk oyuncak bebek gorunce kardeş diye konusuyor onunlaHadi yaa benim de aynı tahammülsüz luk had safhada.3 buçuk yaşında bir kizim var ve bazen dayanamıyorum. 2. Yi istiyor um ama korkuyorum da. Öyle olacaksa çok mutlu olurum.yavrum yalnız büyüsün istemiyorum.
Mercimek nedir ablam ya silinir, ben kendime off günlerine de off yaptım artıkkısmak ? Bugun sohbet günüm selinim benim of günümm yani . Amacım tekrar 67 li kiloları görmek mercimeği silmek
Listedeki arkadaşlar bugun çok karbon yemeyin
İçine eğer ki erişte gibi birşey koymayacaksan gayet güzel bir besin olur. Mercimek iyidirYesil mercimek çorbası karbonhidrat olur mu cahilligime verin.
İşte biz buna Montignac diyeti diyoruz. Forumda daKizlar show da gürkan kubilay konusuyor
Asla karbonhidratla proteini karistirmayin diyor
Yani 3 tabak makarna yeyin ama yaninda asla et gibi seyler yemeyin
inşallah canım.yoksa kafayı yiyecem.depresyona girdim resmen.Monti linkindenmi burdan takımdanmı tanışıklığımız ?
Memnun oldum tekrar görüştüğümüze , bu sefer yarım kalmasın kökten halledelim kilo işini , inşallah
İremcim yeşil mercimek yogun bitkisel protein olsada ana yapısı karbonhidrattır , ama sağlıklı karbonhidrat yanlış anlaşılmasın .Yesil mercimek çorbası karbonhidrat olur mu cahilligime verin.
Menü olmamış bi kerebeğenmiyorum kardeşim! Pastası yok , böreği yok! OL-MA-MIŞ!
evet evet tıpkı seninkiler gibi demi olmamaış
Ablam bu nasıl bir duyguyla yazmadır yemin ediyorum yüreğim titrediGönlü güzel ablam öyle günler gör ki herkes sana gıpta edip baksın, cocuklarinla özgürce alışverişe çık ve mağazada gordugun L beden sana büyük gelsin.
Sen 'yapamazsın'ları hep yıkan ol. İnsanlara nasıl yapılacağını göster ablam. Burada işi en zor olandın sen. Buraya kadar geldin ya pes etmeden , sen istersen herşeyi yaparsın
okuyunca ben de duygulandım
Rabbim 60 kilo olduğun günü görmeni de nasip etsin
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Buraya yeni katıldım ama buradaki arkadaşların sıcaklığını, samimiyetini buradan bile hissedeniliyorum. İnşallah daha da güzel haberlerinizi buradan okuruz ...
Şükürler olsun bize bu günleri yaşatan Rabbimedaha dur daha neler yapacağıızz :) öyle bir gün gelecekki "bence gayet iyisin daha fazla kilo verme kötü olur" diyen fesatlara inat devam edeceğiiizzzz :))
Sen böyle yazdıkça nasıl mutlu oluyorum , bilsen fatmanur ....
maşallah allah bizede nasip etsin hem mutlu oldum hem gaza geldim.
Ablacım ne güzelsin, ne güzel yüreklisin. Sen bize, biz sana inandık. Allah daha çok mutlu olacağın günler göstersin sana ve hepimize. Daha güzel iltifatları alacağın, çoçuklarınla daha mutlu olacağın günler yakındırÖrneksin sen herkese
Bunuda açıklayım ; bizler sadece basinleri biliyor ve onun üstünde duruyoruz , oysa birde hazım meselesi var yani yedikten sonraki aşama ..Kizlar show da gürkan kubilay konusuyor
Asla karbonhidratla proteini karistirmayin diyor
Yani 3 tabak makarna yeyin ama yaninda asla et gibi seyler yemeyin
hos bulduk ☺☺Hoşgeldin aramıza, artık formu yarın doldurunca tanırız seni
Aaa suyun az olmuş bu defatünaydınlar herkese .
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
1 tabak türlü yemeği
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
1 kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu yoğurt
su : 1 litre
spor . 30 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates
Hadi bakalım canım formu doldurda tanıyalım senihos bulduk ☺☺
doğru yaptim mi acaba formuHadi bakalım canım formu doldurda tanıyalım seni
Elif aramızda hoşgeldin, artık yeni bir sayfa ve mutluluğa kollarını aç. Sen gitme, aramızda kal bak gör nasıl gidecek o kilolar. Tatlı krizleri malesef genel zaafımız ama onu da birlikte atlatabliriz. İçin rahat olsun kilo vermeden göndermiyoruz burdanADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
Dünki mercimek beni şişirdi yahuaslında akşam karbon yemiycektim nerden pişirdim kara şimşegi
Çay soran olmuş , ben pek çey sevmem ne gelirse bazen form çay bazen yeşil çay demlerim tek fincanda bazanda sallama 5.1 yerde . Ilıtır bi dikişte içerim öğğ anlayın yani nasıl hazzetmediğimiben normal çayıda pek içmem kahvaltıda işte 1 brdak
Mercimek nedir ablam ya silinir, ben kendime off günlerine de off yaptım artık
İçine eğer ki erişte gibi birşey koymayacaksan gayet güzel bir besin olur. Mercimek iyidir
İşte biz buna Montignac diyeti diyoruz. Forumda daaeben ablamın sayfası var bir bak istersen gayet mantıklı bir diyet şekli. Bende zamanında yapmıştım, hala da uygulamaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor
Bunuda açıklayım ; bizler sadece basinleri biliyor ve onun üstünde duruyoruz , oysa birde hazım meselesi var yani yedikten sonraki aşama ..
Et yağlıda olsa kilo aldırmaz çünki proların gl endeksleri nötrdür dalgalanma yapmazlar .lakin yanında ekmek yerseniz gl endeksleri yüksek olduğu için insülin salgılanıp yagları depo ettirirler karbonlarıda ...
Ayrıca diyelimki et 4 saatde hazmolup miğdeden geçiyorsa bunu ekmekle birlikte tüketirsek bu süre 2 katına çıkabiliyor . Hazım süresi uzayıncada miğdedeki yiyecekler alkole dönüşüp hem kilo yapıyor hemde vucudda daha farklı sağlık sorunlarına yol açıyor ...
Kubilay hocanın değil bu bilgiler çok eskiden verilen bilgiler ama ülkemizdeki diyet ve sağlıklı beslenme ilkeleri bunları yeni keşfediyor .
Monti amcanın kulakları çınlasın 25 sene önce yazmış bunları.
Bunuda açıklayım ; bizler sadece basinleri biliyor ve onun üstünde duruyoruz , oysa birde hazım meselesi var yani yedikten sonraki aşama ..
Et yağlıda olsa kilo aldırmaz çünki proların gl endeksleri nötrdür dalgalanma yapmazlar .lakin yanında ekmek yerseniz gl endeksleri yüksek olduğu için insülin salgılanıp yagları depo ettirirler karbonlarıda ...
Ayrıca diyelimki et 4 saatde hazmolup miğdeden geçiyorsa bunu ekmekle birlikte tüketirsek bu süre 2 katına çıkabiliyor . Hazım süresi uzayıncada miğdedeki yiyecekler alkole dönüşüp hem kilo yapıyor hemde vucudda daha farklı sağlık sorunlarına yol açıyor ...
Kubilay hocanın değil bu bilgiler çok eskiden verilen bilgiler ama ülkemizdeki diyet ve sağlıklı beslenme ilkeleri bunları yeni keşfediyor .
Monti amcanın kulakları çınlasın 25 sene önce yazmış bunları.
ADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?