Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın nanacım ama insanız işte unutuyoruz, 16 kilo vermiş ben tam 20 kilo aldıktan sonra kafama dank etti. Şimdi üzülüyorum ama ne fayda
Bundan ders cikardiysan Buda birşey tatlım. Artık biraz midemiz için değil de kendimiz için yaşayalım. Yasimizin insanı olalım. Vücudumuzun insanı olmayalım.

Allah Allah, sağlıkçılar bu konuda daha hassas olur oysaki, neyseki sonu güzel olmuş :)

bende 2 tüp bebek sonrası kızıma kavuştum canım, çok zor süreçler bilirim.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kuzucum haklisin da biz biraz zor bir yerde yaptik mecburi hizmeti orada ki tek doktordu hastalar ameliyatlar istemeden yapamadi bazi seyleri

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz .

Sarayca hoşgeldin pazartesi bekliyorum bu sefer yarışalım senle .
keklik_58 nasılsın canım izne ayrıldıktan sonra gelmedin hiç .
x peri vardı bide ama nickini tam hatırlayamadım bir anda

Burda çocuğu olan ablalar arkadaslar var çok ozeniyorum onlara benimde bebegim olsa hamilelik kıyılarını vermeye ugrassam diye Rabbim.kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah hepimiz tez vakitte zayiflayalim
amiin insallah. olanlarda bazen nankörlük ediyo malesef benim gibi Rabbim en kisa zamanda istedigin kiloya ulasip evladini kucagina almayi nasip etsin

sarayca sende benim gibisin ya hep ya hiç . karar verdim mi kimse azğıma bir lokma bişey sokamaz . ama ipin ucuda kaçtımı tok olsam bile habire bişeyler yiyesim gelir .
aynen nazcım, bende sanki kilo nasıl alırım diye yiyorum inan normalde böyle yemezdim, ama artık yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…