Bundan ders cikardiysan Buda birşey tatlım. Artık biraz midemiz için değil de kendimiz için yaşayalım. Yasimizin insanı olalım. Vücudumuzun insanı olmayalım.Haklısın nanacım ama insanız işte unutuyoruz, 16 kilo vermiş ben tam 20 kilo aldıktan sonra kafama dank etti. Şimdi üzülüyorum ama ne fayda
Kuzucum haklisin da biz biraz zor bir yerde yaptik mecburi hizmeti orada ki tek doktordu hastalar ameliyatlar istemeden yapamadi bazi seyleriAllah Allah, sağlıkçılar bu konuda daha hassas olur oysaki, neyseki sonu güzel olmuş :)
bende 2 tüp bebek sonrası kızıma kavuştum canım, çok zor süreçler bilirim.. Allah isteyen herkese nasip etsin
anladım kuzumKuzucum haklisin da biz biraz zor bir yerde yaptik mecburi hizmeti orada ki tek doktordu hastalar ameliyatlar istemeden yapamadi bazi seyleri
Çok güzel gidiyor, şimdiki kilomu yarın bildiririm fatma abla duymasınsenin nasıl gidiyor nanacım, kaç kilo verdin
amiin insallah. olanlarda bazen nankörlük ediyo malesef benim gibiBurda çocuğu olan ablalar arkadaslar var çok ozeniyorum onlara benimde bebegim olsa hamilelik kıyılarını vermeye ugrassam diye Rabbim.kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah hepimiz tez vakitte zayiflayalim
masalllah aayyy vok heyecanlandim. bende oyle olacak miyimÇok güzel gidiyor, şimdiki kilomu yarın bildiririm fatma abla duymasın86.9 dum en son. 98 le başlamıştım 2 ay önce
ooo mükemmel canımÇok güzel gidiyor, şimdiki kilomu yarın bildiririm fatma abla duymasın86.9 dum en son. 98 le başlamıştım 2 ay önce
kolay gelsin canım, menüde neler varofff yarın günüm var akşam eve gidip bişeyler hazırlamam lazım . ama hiç halimde yok
ooo mükemmel canım, sakın nefsine yenik düşme, sonra tekrar alırsın ben gibi..
insan samimiyetle Allaha yonelince cevapsiz birakir mi hic RabbimCanım ya, sonu çok güzel olmuş ama ne sıkıntılar çekmişsin öyle sen canım benim
Neden olmasın bende senin gibiydim başladığımda, azimli ol beni de geçersinmasalllah aayyy vok heyecanlandim. bende oyle olacak miyim
aynen nazcım, bende sanki kilo nasıl alırım diye yiyorum inan normalde böyle yemezdim, ama artık yeter..sarayca sende benim gibisin ya hep ya hiç . karar verdim mi kimse azğıma bir lokma bişey sokamaz . ama ipin ucuda kaçtımı tok olsam bile habire bişeyler yiyesim gelir .
kolay gelsin canım, menüde neler var
gayet güzel menü, şimdiden afiyet olsun,incirli tatlı
poğaça
makarna salatası
börek
tahinli kurabiye
kendimede yeşil salata yapıp yemeyi düşünüyorum .
inaiyorum. devlette degildir heralde. ancak özel hastane bu kadar acimasiz olurMaalesef doktor
Yok canım benim iki aydır nefsimi iyi idare ettim. Şu obezlikten bu kurtulayim sonra daha iyi olacağım. Ama hala yemeklerimi azaltmiyorumooo mükemmel canım, sakın nefsine yenik düşme, sonra tekrar alırsın ben gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?