Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hiii yaa
Ben çok kötü oldum ya kıyamam sana, İnşallah en kötü günleriniz onlardır mutlu ve sağlıklı bir ömür sizlerin olur , sen güçlü bir kadınsın ama helal olsun

Ay kelebekim ya ben de öyle dediydim biliyon mu
Amaaan olsun da 100 kilo olayim tek diye
Baktim hakkaten 100e yaklaşiyom aklım çikti tövbe tövbe cekip duruyom

Şaka hoşta inan bana bir kere bile isyan etmedim eşim bile inanmadi olacagina dedim ki allah varsa umutsuzluk beni dinsiz yapar hz zekeriyya a.s. a kaç yaşinda babalik veren rabbim bana da verir demek ki en guzelini en yakisiklisini en sagliklisini vercek ki bekletiyor dedim ya sabir güzel kardeşim
Ben kurani kerimdeb ayetler okuyordum hergün baya rahatlatiyordu beni
Reglim bitsin göndereyim sana da

hiii yaa
Ben çok kötü oldum ya kıyamam sana, İnşallah en kötü günleriniz onlardır mutlu ve sağlıklı bir ömür sizlerin olur , sen güçlü bir kadınsın ama helal olsun
Hamdolsun rabbim bugunleri unutturacak baska dert keder vermesin
Tabiiii bu olaylari hemen lehime çevirdim şekerim kadın milleti iste
Eşimin her saniye başına kakıyorum
Yazik adam bana kendini affettirebilmek icin peşimde kedi gibim dolaşıyo

Hoşgeldin Melek, hedefin gayet iddialı ama imkansız değil elbette yaklaşık 5,5 6 ayın var, inş başarılı olursun daha doğrusu oluruz

Nasıl güzel bir duygu! Çok şükür Allahım darısı başıma inşallah! Şu saatte o kadar duygulandım o kadar iyi geldi ki gerçekten tebrikler!

Ben özel bir okulda lise kademesinde yönetici olarak çalışıyorum. Sürekli toplantılar ve odamda sürekli haylazlar dolu olduğundan inanın bir saniye açamıyorum bilgisayarı. Çıkışta ise toplantılar koyuyorlar anlık, birde veli toplantıları o yüzden genel olarak her zaman bu yoğunlukta olacağım ama yine de her boş vaktimde sizinleyim güzel insanlar

merhaba hoşgeldin öncelikle, neler yaşamıssın öyle, eşin nasıl bir yerde çalışıyor, böyle önemli bir zamanda izin vermemişler,
ama nihayetinde olmuş, Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin..

Çok sagol canım olur gönder tabi bekliyoum bizdede esim çok inanıyor ama bnm umudum yok olacağına inşallah olur dediğin gibi Rabbim isyana gitmekten korusun

ay canım çok sevindim, duygulandım

pazartesi gelcem bitanem de son alıntına alındım, 35 yaş falan , biz dinamik değil miyiz
Ablam seni kastetmedim ki ama ben bizim ihtiyar heyeti yükseltiyordu ortalamayı Anamm sopayla kovalayacaklar beni

Kızlar markete gidicem biraz, bana bu süreçte gerekli birkaç şeyi alacağım.
Soda, beyaz leblebi ( ara öğünler için ) , tam buğday ekmeği .. başka ne alsam ???
Öncelikle beyaz leblebi yerine çig fındık, badem,ceviz olabilir. Yogurt,yumurta,peynir olmazsa olmaz. Meyvede tabiki. Birde yeşilçay mutlaka alınmalı. Başka aklıma gelmiyor doğrusu.

Kendimi doğum günü sabahında tartılırken ve orda 60 ı görürken hayal ediyorum ^^
Hayali bile o kadar güzel ki, bu mutluluğu yaşatmak istiyorum kendime ya
Asıl ne zaman mutlu olacaksın biliyor musun, ilk 10 kilonu verdiğinde. Ve sonra kendine kizacaksin ah salak kafam daha önce neden vermediysem diye. Hayır yani kendimden biliyorum

bencede kaç sen buralardan

Asıl ne zaman mutlu olacaksın biliyor musun, ilk 10 kilonu verdiğinde. Ve sonra kendine kizacaksin ah salak kafam daha önce neden vermediysem diye. Hayır yani kendimden biliyorum

Haklısın nanacım ama insanız işte unutuyoruz, 16 kilo vermiş ben tam 20 kilo aldıktan sonra kafama dank etti. Şimdi üzülüyorum ama ne fayda

hosgeldiniz bende yeni geldim ve kilo olarakta cok yakinizverecez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…