daha iyi ya , kilon durana kadar azaltma bencede :)Yok canım benim iki aydır nefsimi iyi idare ettim. Şu obezlikten bu kurtulayim sonra daha iyi olacağım. Ama hala yemeklerimi azaltmiyorumhiç aç kalmadım şimdiye kadar
Kesinlikle. Ama kilomun duracağını düşünmüyorum, düşünmek istemiyorumdaha iyi ya , kilon durana kadar azaltma bencede :)
insallah Allahim. bebegim var yaparim dimi yaa. zumba yapmaya basladimNeden olmasın bende senin gibiydim başladığımda, azimli ol beni de geçersin
Evet kuzu devlette doktorinaiyorum. devlette degildir heralde. ancak özel hastane bu kadar acimasiz olur
slm. ben çok kötü durumdayım arkadaşlar,bitik vaziyetteyim. eşim tedavi görüyordu,galiba tedavi ters etki yapmış değerleri çok daha kötü olmuş,tüp bebek bile olumsuz sanki. O yüzden tüp bebek topiklerindeyim araştırmaktan bir hal oldum gçzlerim artık görmüyor resmen
benim esimde doktor. sartlari gercekten zor. zaten imkani olsa kendide istemez mi.Evet kuzu devlette doktor
Ama bu acimasizlik degil sanki ben onsuz olabilirdim
Ama eşim o ameliyatlara girmek zorundaydi
Başlarda çok kızdım ona ama simdi mantikli düşününce hak veriyorum ona
Canim bi anlatir misin bana belki yardimci olabilirim eşim ürologslm. ben çok kötü durumdayım arkadaşlar,bitik vaziyetteyim. eşim tedavi görüyordu,galiba tedavi ters etki yapmış değerleri çok daha kötü olmuş,tüp bebek bile olumsuz sanki. O yüzden tüp bebek topiklerindeyim araştırmaktan bir hal oldum gçzlerim artık görmüyor resmen
Canım esinde sprmlerdemi sıkıntı var ne tedavisi gordu bnm esimdede var problem bizde yapıyoruz bsylerslm. ben çok kötü durumdayım arkadaşlar,bitik vaziyetteyim. eşim tedavi görüyordu,galiba tedavi ters etki yapmış değerleri çok daha kötü olmuş,tüp bebek bile olumsuz sanki. O yüzden tüp bebek topiklerindeyim araştırmaktan bir hal oldum gçzlerim artık görmüyor resmen
Tozunu denemedim hiç ama kabuk gibi olanı var kuru işlenmemiş o şekilde 1 küp şeker botundakini 4-5 bardaklık kadar olan suya atıyordum. Miktar olarak fazla gelmiştir, minik bir tutam olsa da yeter zaten tadı da çok baskınYa ben ilk defa zencefil çayi yapayim dedim
1 bardak sicak su yarim tatli kaşigi toz zencefil
Zehir gibi aci bu be ben mi yanlis yaptim ki
Icine kabuk tarçinda attim ama hala zehir
slm. ben çok kötü durumdayım arkadaşlar,bitik vaziyetteyim. eşim tedavi görüyordu,galiba tedavi ters etki yapmış değerleri çok daha kötü olmuş,tüp bebek bile olumsuz sanki. O yüzden tüp bebek topiklerindeyim araştırmaktan bir hal oldum gçzlerim artık görmüyor resmen
Hanımlar,
Son lokmalar ağızlara konulsun, yavaşça çatal-kaşık bırakılsın.
Panik Yok, acıkmayacağız, sabredeceğiz, kilo vereceğiz.
Mümkünse yarım saate kadar akşam yemek işini bitirin canlarım
Durun yemegimin daha 5 dakikası varHanımlar,
Son lokmalar ağızlara konulsun, yavaşça çatal-kaşık bırakılsın.
Panik Yok, acıkmayacağız, sabredeceğiz, kilo vereceğiz.
Mümkünse yarım saate kadar akşam yemek işini bitirin canlarım
İçinde neler varmış pekiArkadaslar şuan kirkkilit otlu karisik bi çay iciyorum zayıflamaya yardımcı oluyor ve iştah kesiyor sizlede paylaşmak istedim
Hoşgeldin canım aramız bu formu doldurduğun halini bana özel mesaj atabilir misinYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Melek ^^
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^
Artı çıkabilirim diyosun ama sende yaaaPeriliçe
Beni listeye almadigina pişman olucaksin verdigim kilolari görünce
Güzele ne yakışmazperişko pro olmuşsun, çok yakışmış sana
Sabit yada artı çıkarsan listeye girişini bir sonraki haftaya ertelerizgerçi geçtiğimiz hafta söylemiştim sana zaten bir süre gelemediğin için bir hafta erteleyeceğim listeye girişini diye ama katılımını iyi tuttuğun için bu haftada olabilir demiştim
Ya ben ilk defa zencefil çayi yapayim dedim
1 bardak sicak su yarim tatli kaşigi toz zencefil
Zehir gibi aci bu be ben mi yanlis yaptim ki
Icine kabuk tarçinda attim ama hala zehir
hosgeldiniz bende yeni geldim ve kilo olarakta cok yakinizverecez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?