Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melek aramıza Hoşgeldin, hep birlikte kurutlacağız o kilolardan 2016 bizim yazımız olacak. Takıma gelişlerin ne kadar sık olursa o kadar çok motive olursun ve bvöyle bir sıkıntının olmaması da süper oldu. Bende Selin 24 yaşındayım

Periliçe
Beni listeye almadigina pişman olucaksin verdigim kilolari görünce

Amaa daha çok yenisin, ve ayın 25'inde listedesin. Mezun olsan da çıkarmayız listeden

Bende senin gibiyim. Daha önce hiç inmediğim bir kilodayım ve hala da inmek istiyorum ama tabi benimki 55 Gerçi boy farklılığımızı da düşünrsek hemen hemen aynı kiloları hedefliyoruz. Benim minicik kaldı, sende haftasonu kaçamaklarını azaltıp hemen hedefe koşmalısın

Kendimi doğum günü sabahında tartılırken ve orda 60 ı görürken hayal ediyorum ^^
Hayali bile o kadar güzel ki, bu mutluluğu yaşatmak istiyorum kendime ya

Hoşbulduk Selin, ooo herkes 20lerde ne kadar güzel bir tesadüf kızlar, bugün izinliyim ama çalıştığım zamanlarda da burada olacağım bol bol.

slm kızlar, yeni gelen bir çok arkadaşımız olmuş, hoşgeldiniz diyeyim, inşallah pazartesi tüm enerjimi toplayarak aranızda olacağım, sevgiler
Ablaaa dön artık ya bir görünüp bir kayboluyorsun

gelcem gelcem haftasonu bi ayran detoksu ile kendime geleyim, pazartesi sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devam, belli olmaz belki periden önce girerim listeye
Yaaa Perişkoyla uğraşmasanıza ama Çok az kaldı listeye dönmesine

Hoşbulduk Selin, ooo herkes 20lerde ne kadar güzel bir tesadüf kızlar, bugün izinliyim ama çalıştığım zamanlarda da burada olacağım bol bol.
Evet ya yeni gelen arkadaşların çoğu 20lerde, yoksa önceden 35lerdeydik resmen Neyse ki yaş ortalamasını düşürdük. Çok dinamik bir takım olduk

pazartesi gelcem bitanem de son alıntına alındım, 35 yaş falan , biz dinamik değil miyiz

Burda çocuğu olan ablalar arkadaslar var çok ozeniyorum onlara benimde bebegim olsa hamilelik kıyılarını vermeye ugrassam diye Rabbim.kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah hepimiz tez vakitte zayiflayalim
sende hoşgeldin canım, çocuk istiyorsun sanırım , Allah sağlıkla nasip etsin inşallah

Burda çocuğu olan ablalar arkadaslar var çok ozeniyorum onlara benimde bebegim olsa hamilelik kıyılarını vermeye ugrassam diye Rabbim.kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah hepimiz tez vakitte zayiflayalim

Aynen bende de inanılmaz bir çocouk sevdası var, mağazaya çocuğula kocasıyla alışverişe gelen çok tatlış aileler görüyorum içim gidiyor...Hayatımda ki bıdığımı da çok seviyorum ama henüz daha ciddi konuşmalar yapmıyoruz.
Amaaan neyse ... şimdi bunlaarın zamanı değil kilo vercez şurda

Kızlar markete gidicem biraz, bana bu süreçte gerekli birkaç şeyi alacağım.
Soda, beyaz leblebi ( ara öğünler için ) , tam buğday ekmeği .. başka ne alsam ???

Canim bu ugurda çok göz yaşi döktüm inan bana 4 sene ugraştim 9 düşük 1 dış gebelik geçirdim ailemden 14 saat uzakta hastene için bile 2 saat yol gidip donüyordum bulundugum yerde imkan yoktu
Sabahlara kadar secde de agladimi bir ben bilirim
Eşimin ailesinin laf sokmalariyla ugraştim
Benim sag tüp saglam
Sol tup pko yumurtlama olmuyor
Ve ben sag tüpte dışgebelik geçirdim tüpümü kaybettim her gittigim doktor bir daha asla olmaz cocugun dedi bir ben inandim umudumu kaybetmedim
Yalvardim tüp bebek yapin diye olmaz dediler vücut bebegi parçalıyor tüp bebegide parçalar
Dünyanin parasini verdim olsun istiyorum tüp bebek
İnanirmisin başladık hergün igne yedim tüp bebek için aşilamanin yapilacagi gün eşim izin alamadi gelemedi boşa gitti bütun yedigim igneler
Ama şükür oldu bak hemde tedavisiz

Canım ya, sonu çok güzel olmuş ama ne sıkıntılar çekmişsin öyle sen canım benim

Eşim beni hamileyken hiç görmedi
Ben annemlere gitmek zorunda kaldim riskli gebelikti bulundugum yerde yapamazdim hiç eşim tekmeleri hissetmedi naz yapamadim
Dedi ki sabret doguma 1 ay kala izin alıcam
İzin aldi yola çıkti bizim sıpa beklemedi ki 1 ay erken geldi babasinin yolda oldugu gün böylece dogumada yetişemedi
Olsun napiyim şuan beraberiz ya

İşte senin gibi mucizeleri duyunca ümidim artıyor canım bende de pko var esimdede problem var biraz bizde 3 aşılama yaptrdik yazada tüp yptrcz ama inşallah gerek kalmaz da olur bizimde Rabbim cocugunusana bagislasin bazı annler goruyorum istemeden oldu diyolr ya Rabbim.nasıl bi imtihan bnm olsunda tek onun için kilo almış oluyum

Film gibi canım ama neticeye bak bebisin kucağında şimdi daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…