- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Hanımlar,
Son lokmalar ağızlara konulsun, yavaşça çatal-kaşık bırakılsın.
Panik Yok, acıkmayacağız, sabredeceğiz, kilo vereceğiz.
Mümkünse yarım saate kadar akşam yemek işini bitirin canlarım
Burda çocuğu olan ablalar arkadaslar var çok ozeniyorum onlara benimde bebegim olsa hamilelik kıyılarını vermeye ugrassam diye Rabbim.kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah hepimiz tez vakitte zayiflayalim
Hanımlar,
Son lokmalar ağızlara konulsun, yavaşça çatal-kaşık bırakılsın.
Panik Yok, acıkmayacağız, sabredeceğiz, kilo vereceğiz.
Mümkünse yarım saate kadar akşam yemek işini bitirin canlarım
canım eşimde sayı azlığı vardı sayı ml de 15-20 milyon arasıydı hiç de altına düşmedi en son 2 ay önce 20 milyondu ama salı günkü testte 5 milyon çıktı. Proxeed evicap içti keçi boynuzu pekmezi muz yedi bol bol ceviz badem nar yedi. 1 ay içinde %75 düşmüş sonuçlar.Canım esinde sprmlerdemi sıkıntı var ne tedavisi gordu bnm esimdede var problem bizde yapıyoruz bsyler
Hiçte bile ben arti çikarim demedimİçinde neler varmış peki
Hoşgeldin canım aramız bu formu doldurduğun halini bana özel mesaj atabilir misin
Artı çıkabilirim diyosun ama sende yaaa
Güzele ne yakışmaz
Martta iki yilim bitecek canimCanım kaç yıllık evlisin? Benimde ilk çocuğum evlendikten dört yıl sonra oldu, bilirim evlat özlemini. Rabbim sanada hayırlı zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım.bizimde aynı sizingibiydi 18 milyondu prookseed de kullandık sonrakilerde ml de 2.5 milyona kdr düştü ve ahmet marankinin padişah macunu yapyik yaklaşık iki ay yedi ml de 8 milyon oldu sayı ve bitmişti karışım şimdi tekrar balı fln organik dedesinin arıları vr ordan aldık karışım yaptı yine yiyor bnde bitkisel demiyorum ama İbrahim sarac oglu lec boynuzu pekmezi soğuk pres keçi boynuzu kuru ve kirkkilit otunun çayını 2 ay yapın diyorC
canım eşimde sayı azlığı vardı sayı ml de 15-20 milyon arasıydı hiç de altına düşmedi en son 2 ay önce 20 milyondu ama salı günkü testte 5 milyon çıktı. Proxeed evicap içti keçi boynuzu pekmezi muz yedi bol bol ceviz badem nar yedi. 1 ay içinde %75 düşmüş sonuçlar.
Bende işte yedim çıktım 5 olmadan gün kapandıben dükkanı kapattım selin artık su içerim sadece
Ben 5 dakika falan anlamam ağzına atabildiğini atDurun yemegimin daha 5 dakikası var
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var kabul edersen kendini tanıtacağın formu hem buraya hemde kaptanımızbende katılmak istiyorum aranıza neler yapıcaz ki:)))
Evettt ilk günün günahı olmaz ve bugün saymıyoruz. Yarın bomba bir menüyle görmek istiyorum seni. Bu akşam paylaşılan menüler örnek olabilir belkiPeri özel mesajım gelmiştir umarım
Kızlar sabah yarım ekmek ve 2 yumurta yedim, sizin aranıza gelmeden önce,
Hatta sonra ki planım markete gidip çikolata cips falan almaktı...
Buraya geldikten sonra 1 lt su içtim ve ayva yedim.
1 litre daha içeceğim, yoğurt ve çorba var menüde...
Çok güzel bir gün oldu benim için, aranızda olmak çok güzel bir duygu kızlar
Kızlarrrrr eve giderken internet paketi almayı düşünüyorum ama nooolur nolmaz şimdiden menülerimi yazayım,
Sabah,
Kepek ekmeğe domates, peynir ve salam üçlüsünden sandviç ve çay
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay
Öğlen,
Ezogelin çorba,
Karnıyarık (ilk görünce çok üzüldüm ama kızartılmamış haşlanmış olduğunu duyunca en küçüğünü gömdüm bi güzel
Salata
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay(ilkiyle aynı)
Akşam,
Henüz yemedim ama yoğurt yiyebilicem sadece o da protein alabilmek için 8 gibi evde olabilicem çünkü
Ablacım, bu menü olmamış neden çünkü çok az. Sabah peynirin yok, öğlen hani ana yemeği, yogurdun. 2. aran da boş. Akşam güzel ama gerçekten çok az yemişsin. İlerde bu kadar az yemek kilo veremediğinde zorlar seni. Örnek olarak @fatmanurkaya ve @nananais in menülerini incele. Menüleri dolu dolu ve kilo veriyorlarSabah 1 haşlanmiş yumurta 1 salatalik 1 domates 5 yaprak kıvırcik 2 dilim kepek ekmegi
Ara 5 badem
Ögle 1domates 1salatalik 1biber 4yaprak kivircik ve dereotuyla yagsiz tatsiz tutsuz saçma sapan bir salata
Ara zencefilli çay sekersiz
Akşam patlican közlemesi yogurtlu 1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su
Oğluşla badmilton 1 saat
Bende biraz önce geldim gerçekten buz gibiydi hava. Ben yaz insanıyım ya kış beni bozuyorAyyy kızlarrrr şimdi çıktım işten dışarısı buzzzzz
Bende biraz önce geldim gerçekten buz gibiydi hava. Ben yaz insanıyım ya kış beni bozuyor
Bende Temmuz 29 doğumluyum, yaz insanı olduğumuz nasılda belli kuzuAynen selinim yaa, agustos dogumluyum yaz bebesiyim ben, sevmiyorum kat kat giyinmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?