Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm iyi akşamlar kızlar bugün oğlumu diyetisyene götürdüm bikaç kilo sonrası morbit obezliğe gidiyor insülin direnci tavan bugün diyetisyen ona dediki az yediğin için kilo veremiyorsun en az 5 6 öğün yapmalısın.o konuşurken ne kadar doğru beslendiğimin farkına vardım . kesinlikle makarna pilav patetes yasak dedi bizimkinin yüzü renkten renge girdi eve gelirken saydı saydı dedim eğer kilo veremessen şeker hastası olacan tabi ne kadar dinler bilemiyorum dularınızı esirgemesseniz sevinirim.

İyi akşamlar arkadaşlar...yeni üyeler gelmiş bi anda şaşırdım takımamı yalnış girdim diye düşündüm hepsi hoş gelmiş...bi türlü gelemiyimki...şimdi bile yazlp çıkıcam uyumaya gidiyom...inşallah hepiniz iyusinizdir.ben o kadar yoğun oluyorumki gün nerden geçiyir anlamıyorum bile

aynuram cok özledik seni lütfen sabah yada akşam 1 mesajda olsa yaz merak ediyoruz seni

sabah: 2 bardak limonlu su 1 bardak şekersiz çay 2/yumurta 5 6 dal maydonoz 2 yeşil soğan 50 gr peynir 1 t k tahin pekmez 1 büyük bardak bergamutlu yeşil çay

Ara öğün kirkkilitotlu çay 1 büyük fincan
1 portakal 1 elma
öğle : yok

akşam: 2 sis cağ kebab 2 ymk kaşığı salata ve sütlaç ( az şekerli ve dayanamadım )
Su : 2 lt. Bitirdim ama yatmaya 3 bile olabilir
Spor: 15 dk yürüyüş .150 ip atladim (sütlaç için ceza verdim.kendime fazla atladim)

inşallah en kısa zamanda kendine gelir ve senu dinler ablacım...Allah yardımcısı olsun

Aslında genel olarak güzel sadece ara içeriği itibari ile fazla olmuş ya meyve ya da kuruyemiş tüketsen daha iyiydi. Zaten ordaki cipsleri görmedim sayıyorum Bu arada er yemeği nedir bilmiyorum.

Evett bir makbule menüsü daha, gayet güzel inş. şifa bulursun.

İşte bu Bomba gibi Cuma menüsü

Kesinlikle ablacım yorgunluğunun sebebi bugün yetersiz beslenmen. İyi ki başağrısı yapmamış sende. Bu kilolar bir ayda yerleşmedi ve 1 ayda da gitmesi beklenemez. Emin adımlarla, tekrar geri almamak üzere gidecek bu kilolar

Periliçe
Beni listeye almadigina pişman olucaksin verdigim kilolari görünce
Şuan kendime katıla katıla gülüyorum yaaa
Kız sen deneme süreni doldurmadın henüz o yüzden istesemde alamıyorum. Artı çıkma konusunda da D denizkizi_88 yazmıştı onunla karıştırdım

kızlar çok heyecanlıyım yarın için hiç fire vermedim listemden bu hafta çok güzel olacak inşallah hiç tartılmadım da çok heyecanlıyım çok
Canımm hadi bakalım inşallah sabahı iple çekiyoruz eminim güzel şeyler gösterecektir tartı

Ablacım Allah şifa versin, oğluna gayret kuvvet, nefsine sabır versin. İnşallah azcık tutar boğazını, senden uzakda okumasa daha kolay olur aslında en azından yakınında kontrol edebilirsin

Aynuramm güzel quzummm Yaa iş kadını olman çok güzel ama özlüyoruz kırmızı kırmızı yazılarını, varlığını. Bu arada 4 bir koldan üye sayımızı artırdık, takım canlandı mükemmel oldu

Kelebekimmm sen biliyorsun nerde cıss yaptığını Sütlaçın boyutu ne kadardı acaba inşallah tüm kaseyi yememişsindir. Bugün için önemli olan yarın Cuma olması ve mümkünse özellikle Perşembe akşamları tut kendini canım. Çünkü emin ol 2 kaşık bile ertsi sabahı çok etkiliyor

çok geçmiş olsun canım insallah farkeder de durumu dinler diyetisyeni

tsk ederim cnm

inşallah inşallah takımımız da güzel bir derece alır yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…