Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosbulduk canim.Masallah 3 çocukta sonra kilon gayet iyi bence. Benim hedefim 15 Kilo verip sen kadar olmak.

,

Bugün ki menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 elma ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 6 yk ıspanak, 1 tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt su.

Geçer inşallah, canım. Oluyor öyle dönem dönem iç sıkıntısı...
adet düzensizliği için doğum kontrol hapına başlamıştım kk dan ilacın yorumlarına baktım ve tam da 13 14 günlerde bu tarz belirtiler çok sık yaşanmış benimki de o yüzdn sanırım

gayet iyi menüler yoğun olsada sağlıklı gzl bir gün olmuş tebrik ederim

cnm benim diyetisyenim normal yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucunda karbonat koyulunca probiyotik olacağını söylemişti ben de hiç yapmadım daha ama deneyebilirsin

çok gzl menü

çok güzel bular çok sevindim

himmm allah allah o kadar diyet yapan ben bu diyeti neden hiç denemedim acep şu emzirme işi bitisin de bakıyım bir

hoş geldin cnm hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah

hoşgeldiniz

güzel menü olmuş

öğle sadece salata çok hafif değil mi cnm

güzel menü

Ya ben ilk defa zencefil çayi yapayim dedim
1 bardak sicak su yarim tatli kaşigi toz zencefil
Zehir gibi aci bu be ben mi yanlis yaptim ki
Icine kabuk tarçinda attim ama hala zehir
Canim zencefil toz atarsan içemezsin şimdi taze zencefil var yada çekilmemiş zencefil kurutulmuş ama o çayı şöyle yap
1 elma
Yarım limon
çubuk tarçın
Taze zencefil yada kurutulmuş zencefil
5 6 karanfil ve top karabiber
1 lt sıcak su

Soyalı fıstık bu ben bayılırım

kızlar merhaba nasılsınız bakalım şu veli seminerini atlatım şükür gerildim bu hafta ya bu seminer yüzünden bitti bari içim hala gergin bi tuhafım menümü paylaşım hemen

sabah: 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka dereotu biber 1 çb süt

ara: 1 mandalina

öğlen: 6 yk kısır(kısır dediğime bakmayın bulgur salatası gibi içind sıfır yağ sıfır tuz) turşu azıcık (tuz yerine ) bol marul domates roka 2 bardak çay

ara: 10 badem 1 bardak süt

akşam: 3 köfte kadar et haşlama salata 2 dilim ekmek

ara: 1 bardak sütlü kahve 20 gr kuru üzüm 3 kuru kayısı

spor ebruli program tekrarı

su 2 lt içildi yatana kadar üçü bulur

Canım hersey iyi guzel de meyve suyu eger hazirsa icmemeni tavsiye ederim, hele de cipsi gormezden geldim illa ki canın cips isterse hindi fümeyi baharatla fırınla atıştır, bi ara deli gibi cips yiyen ben diyete başladım başlayalı adını duymak istemiyorum, tatlısızlık zorluyo ama

Ayva mı? Orda dur tatlısı (ay vallaha oburcuk dicektim yanlışlıkla) ayvanın tümünü hunharca yedin mi?
Canımcım adı meyve diye hunharca tüketilmemeli. Bunların porsiyonları var.
Örneğin; 1 elma=1 kivi=¼ ayva= ½ nar=½ muz.
Ben günde 3 ara, 3 ana öğün yiyorum. Tabi aralarim genellikle meyve tabi yanında da birşeyler var

Son düzenleme:
Menümü yazim:
Kahvaltı:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir

Ara:1 elma

Öğle:
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt

Ara:
1 nescafe
5-6 badem

Akşam:
Hindi sote
Turpotu salatası
Ayran

Spor:45 dk yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:2 lt

meyva suyu olmamış cnım şeker bombası onlar uzak durmakta fayda var cips zaten söylemişsin

çok iyi herzamani gibi seni örnek alıyorum cnm

çok dengeli ve güzel olmuş cnm

Hosgeldin canım hedefine ulaşman dilegiyle

yasom7272 canım ne zamandır görüşemiyoruz özledim seni
Canim valla bir türlü gelemiyorum bende çok özledim yılbaşına kadar boyle
Selin cim burda 15 yaşındaki leri unutmuyorsun aeben dayderam Fatmanur ve ben varım
kozacigimdan bile kucuguz
Keklik cim hiç ümidini kaybetme lütfen dualarımız tüm çocuğu olmayanlara

bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıcaz ki:)))
Hosgeldin canım hedefine ulaşman dilegiyle

Himmm ben biraz abartmisim galiba haklisiniz vur deyince öldürmüşüm ama inanin bugun hiç açlık çekmedim garip ama kendimi halsiz hissediyorum bundan demek ki

Zencefili içtim valla kapattim burnumu içtim ama iğrennnnccccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…