Hosbulduk canim.Masallah 3 çocukta sonra kilon gayet iyi bence. Benim hedefim 15 Kilo verip sen kadar olmak.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. En kısa zamanda hedef kilolarımıza ulaşıp mezun olma dileğiyle...
Bende kendimi tanıtayım; adım Reyhan, 32 yaşındayım. 3 tane kuzum var. Şu anda deneme listesindeyim .
Buraya geldiğîmde 63,5 kilo civarındaydım, geçen hafta 62,5 kiloydum, hedef 55( belki daha da inebilirim)
Şimdi yavaş yavaş geçmişi okuyayım .
Ya ben zencefil in kokusundan nefret ediyorum ama zayıflamaya faydası mi varmış. Öyleyse zorla deneyebilirim belki.içine yeşil çay at canım. zaten 1/2 çay kaşığı atsan yeterli olur.
adet düzensizliği için doğum kontrol hapına başlamıştım kk dan ilacın yorumlarına baktım ve tam da 13 14 günlerde bu tarz belirtiler çok sık yaşanmış benimki de o yüzdn sanırımGeçer inşallah, canım. Oluyor öyle dönem dönem iç sıkıntısı...
gayet iyi menüler yoğun olsada sağlıklı gzl bir gün olmuş tebrik ederimHemen menümü paylaşıyorum.
Sabah:
TB sandviç ekmeği arasında
1 dilim hindi füme
1 dilim light kaşar
Domates
Salatalık
Acı biber
Marul
Ara:
3 adet acılı ve keten tohumlu tarhana cipsi (ağır olduğundan çok tıkıyor. Mlife markası migroslarda var ama pek güsel değil)
Öğlen:
6 kaşık kadar susuz Etli türlü
1 dilim Kepek ekmeği
Ara:
1 küçük yerli muz
Ara:
Elmalı tarçınlı activia yoğurt
Akşam:
6 yemek kaşığı Taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 salatalık
Gece:
3 adet mürdüm eriği
Bugün yoğun ve uzun bir gün olduğundan biraz fazla öğün yaptım ama anca doydum
cnm benim diyetisyenim normal yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucunda karbonat koyulunca probiyotik olacağını söylemişti ben de hiç yapmadım daha ama deneyebilirsinHımm tarhana cipsini hiç duymamıştım. Evet araların çok olmuş ama bunların saatleride önemli tabi. Ne sıklıkla ara yaptığın. Genel olarak zararlı birşey yok gibi ama activia'yı tercih etmiyorum ben açıkcası. Hem kalorisi çok hemde katkı maddeli falan. Onun yerine keten tohumlu yogurt daha iyi olabilirdi bence ya da bağırsak çalıştırsın falan diyeyse başka çözümler bulabiliriz. Birde akşam gayet güzelmiş sonrasına o erikleri yemeseydin iyiydi.
Ben mümkün olduğunca kuru üzüm, kuru erik,kurutulmuş elma vb gibi şeylerin gece geç saatte ya da miktar olarak çok yenilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü meyveler kurutulduğunda içinde ki şeker miktarı artıyor onun yerine miss gibi mevsim meyveleri var tercih edebileceğimiz. Nacizane fikrimdir.
çok gzl menümenümü vreriyorum
SABAH
2 dlm civarı ekmek
5 zeytin yumurta
peynir
domates
ARA
5 badem 1 cb civarı süt
ÖĞLE
1 karnıyarık
ayran
ARA
1 mandalina 1 elma
AKŞAM
salata
tavuk ayran
3 lt civarı su spor malasef yok herkese iyi akşamlar
çok güzel bular çok sevindimbugün arkadaşın biri yakına gelmesen tanıyamayacağiz diyor
bana bakıp yanlarındaki arkadaşlarıyla konuşuyorlar artık konuyu bildiğim için anlıyorum gülüyorum
birisi bugün hocam sen amaliyatmı oldun diyor öğretmenlerden çok hızlı verdin diyor dedim 6 ay olacak giyim tarzımı değiştirince çok dikkat çekti birden bire sanıyorlar eski kıyafetlerimi geniş geniş giyerken anlamadılar 10 yıl önceki kıyafetlerim dedim son iki doğumdakiler gitti şimdi ilk doğum kiloma gelmek diyorum
oğlanlarım canlarım aman fit annemiz gelmiş gel aynaya bakalım anne diyorlar çok dua ettik çok şükür kabul oldu diyorlar
arkamdaki desteği ve menim kahramanlarımı ailem biliyor ama arkadaşlar bilmiyorum HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM
himmm allah allah o kadar diyet yapan ben bu diyeti neden hiç denemedim acep şu emzirme işi bitisin de bakıyım birMercimek nedir ablam ya silinir, ben kendime off günlerine de off yaptım artık
İçine eğer ki erişte gibi birşey koymayacaksan gayet güzel bir besin olur. Mercimek iyidir
İşte biz buna Montignac diyeti diyoruz. Forumda da @aeben ablamın sayfası var bir bak istersen gayet mantıklı bir diyet şekli. Bende zamanında yapmıştım, hala da uygulamaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor
hoş geldin cnm hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallahADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
hoşgeldinizYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Melek ^^
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^
güzel menü olmuşKızlarrrrr eve giderken internet paketi almayı düşünüyorum ama nooolur nolmaz şimdiden menülerimi yazayım,
Sabah,
Kepek ekmeğe domates, peynir ve salam üçlüsünden sandviç ve çay
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay
Öğlen,
Ezogelin çorba,
Karnıyarık (ilk görünce çok üzüldüm ama kızartılmamış haşlanmış olduğunu duyunca en küçüğünü gömdüm bi güzel
Salata
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay(ilkiyle aynı)
Akşam,
Henüz yemedim ama yoğurt yiyebilicem sadece o da protein alabilmek için 8 gibi evde olabilicem çünkü
öğle sadece salata çok hafif değil mi cnmSabah 1 haşlanmiş yumurta 1 salatalik 1 domates 5 yaprak kıvırcik 2 dilim kepek ekmegi
Ara 5 badem
Ögle 1domates 1salatalik 1biber 4yaprak kivircik ve dereotuyla yagsiz tatsiz tutsuz saçma sapan bir salata
Ara zencefilli çay sekersiz
Akşam patlican közlemesi yogurtlu 1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su
Oğluşla badmilton 1 saat
güzel menüEvet ben de menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
ÖĞLE tavuk sote 3 kasik bulgur pilavı lahana salatası 1 kutu meyva suyu
ARA 1 avuç leblebi kuru üzüm 2 mandalina 4 5 tane cips (bu olmadi biliyorum ama dayanamadim )
AKŞAM 1 Kase yeşil mercimek çorbası 3 kasik er yemeği ayran salata
SU 3 litre yi geçtim. Yatincaya kadar 2 daha içerim. Suyu çok seviyorum.
SPOR Okuldan gelirken 15 dk yürüdüm ama başka spor yapamadım yaparsam yazarim.
Ve dükkanı kapattım yarını bekliyorum. Herkese sevgiler...
Canim zencefil toz atarsan içemezsin şimdi taze zencefil var yada çekilmemiş zencefil kurutulmuş ama o çayı şöyle yapYa ben ilk defa zencefil çayi yapayim dedim
1 bardak sicak su yarim tatli kaşigi toz zencefil
Zehir gibi aci bu be ben mi yanlis yaptim ki
Icine kabuk tarçinda attim ama hala zehir
Emeğine sağlık inşallah o günleri de görcez cnm :)
Been activianın elmalı tarçınlısı çıkmış ondan aldım bugün yedim deli iştahımı kesti
Biraz karb. ağırlıklı olmuş ama yarın pro. ile dengelersen sıkıntı olmaz bence
Soyalı fıstık nasıl bişey cnm?çerezlerden bi Onu keşfedememişim
Bitki çayı içemiyorum cnm ya karışık çay ne içiyorsun?
Ütü deme bana şimdi eve geldim işten ve az sonra ütünün başına geçicem
2 saat yürüyüş mü??Tebriklerrr!
Bence en tatlı spor
Karışık bitki çayı ne içiyorsun cnm? Ya ben de iş yerinde siyah çay çok içebiliyorum alternatif bulmam lzm
Ben acıkıyorum ya sonra
Dün gece annemle alışveriş merkezine gittik bi elbise beğendim streç bişey sana küçük biraz olmadı yakışmadı senin belden aşağın biraz varya ondan heralde demez mi
Evet ben de menümü yazayım
ARA 1 avuç leblebi kuru üzüm 2 mandalina 4 5 tane cips (bu olmadi biliyorum ama dayanamadim )
Ayva mı? Orda dur tatlısı (ay vallaha oburcuk dicektim yanlışlıkla) ayvanın tümünü hunharca yedin mi?Peri özel mesajım gelmiştir umarım
Kızlar sabah yarım ekmek ve 2 yumurta yedim, sizin aranıza gelmeden önce,
Hatta sonra ki planım markete gidip çikolata cips falan almaktı...
Buraya geldikten sonra 1 lt su içtim ve ayva yedim.
1 litre daha içeceğim, yoğurt ve çorba var menüde...
Çok güzel bir gün oldu benim için, aranızda olmak çok güzel bir duygu kızlar
meyva suyu olmamış cnım şeker bombası onlar uzak durmakta fayda var cips zaten söylemişsinEvet ben de menümü yazayım
çok iyi herzamani gibi seni örnek alıyorum cnmBugün ki menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 elma ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 6 yk ıspanak, 1 tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt su.
çok dengeli ve güzel olmuş cnmMenümü yazim:
Kahvaltı:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Ara:1 elma
Öğle:
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
5-6 badem
Akşam:
Hindi sote
Turpotu salatası
Ayran
Spor:45 dk yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:2 lt
Hosgeldin canım hedefine ulaşman dilegiyleYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Melek ^^
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1,70
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^
Canim valla bir türlü gelemiyorum bende çok özledim yılbaşına kadar boyle
Selin cim burda 15 yaşındaki leri unutmuyorsun aeben dayderam Fatmanur ve ben varımAblam seni kastetmedim ki ama ben bizim ihtiyar heyeti yükseltiyordu ortalamayıAnamm sopayla kovalayacaklar beni
Öncelikle beyaz leblebi yerine çig fındık, badem,ceviz olabilir. Yogurt,yumurta,peynir olmazsa olmaz. Meyvede tabiki. Birde yeşilçay mutlaka alınmalı. Başka aklıma gelmiyor doğrusu.
Keklik cim hiç ümidini kaybetme lütfen dualarımız tüm çocuğu olmayanlaraslm. ben çok kötü durumdayım arkadaşlar,bitik vaziyetteyim. eşim tedavi görüyordu,galiba tedavi ters etki yapmış değerleri çok daha kötü olmuş,tüp bebek bile olumsuz sanki. O yüzden tüp bebek topiklerindeyim araştırmaktan bir hal oldum gçzlerim artık görmüyor resmen
Hosgeldin canım hedefine ulaşman dilegiylebende katılmak istiyorum aranıza neler yapıcaz ki:)))
Ayy bende temmuz sonu sonu doğdum.Nefret ederim soğuktanda katkat giyinmektende.Etraf sıcak olsun ben ince giyineyimAynen selinim yaa, agustos dogumluyum yaz bebesiyim ben, sevmiyorum kat kat giyinmeyi
Teşekkür ederim canım.çok dengeli ve güzel olmuş cnm
Bende işte yedim çıktım 5 olmadan gün kapandı
Ben 5 dakika falan anlamam ağzına atabildiğini at
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var kabul edersen kendini tanıtacağın formu hem buraya hemde kaptanımız @perigunlugu ne özel mesaj olarak atarsan deneme sürecin başlamış olur.
Evettt ilk günün günahı olmaz ve bugün saymıyoruz. Yarın bomba bir menüyle görmek istiyorum seni. Bu akşam paylaşılan menüler örnek olabilir belki
Evet akşam hala yenmediği için yogurt mantıklı, 2. aranda meyve tüketseydin daha iyiydi kuzum ama genel olarak gayet güzel
Ablacım, bu menü olmamış neden çünkü çok az. Sabah peynirin yok, öğlen hani ana yemeği, yogurdun. 2. aran da boş. Akşam güzel ama gerçekten çok az yemişsin. İlerde bu kadar az yemek kilo veremediğinde zorlar seni. Örnek olarak @fatmanurkaya ve N Nana in menülerini incele. Menüleri dolu dolu ve kilo veriyorlar
adet düzensizliği için doğum kontrol hapına başlamıştım kk dan ilacın yorumlarına baktım ve tam da 13 14 günlerde bu tarz belirtiler çok sık yaşanmış benimki de o yüzdn sanırım
gayet iyi menüler yoğun olsada sağlıklı gzl bir gün olmuş tebrik ederim
cnm benim diyetisyenim normal yoğurdun içine 1 çay kaşığının ucunda karbonat koyulunca probiyotik olacağını söylemişti ben de hiç yapmadım daha ama deneyebilirsin
çok gzl menü
çok güzel bular çok sevindim
himmm allah allah o kadar diyet yapan ben bu diyeti neden hiç denemedim acep şu emzirme işi bitisin de bakıyım bir
hoş geldin cnm hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah
hoşgeldiniz
güzel menü olmuş
öğle sadece salata çok hafif değil mi cnm
güzel menü
Canim zencefil toz atarsan içemezsin şimdi taze zencefil var yada çekilmemiş zencefil kurutulmuş ama o çayı şöyle yap
1 elma
Yarım limon
çubuk tarçın
Taze zencefil yada kurutulmuş zencefil
5 6 karanfil ve top karabiber
1 lt sıcak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?