Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarın tartı yüzünü güldürecek cnm

İnşallah Makbulecim, yeni yıla gelmeden hedefime geleyim istiyorum artık. Tam 1 yıl sonra hedefime ulaşmış olacağım bakalım Sen bugün nasılsın tatlım, içinde ki sıkıntı inşallah rahatlamıştır.

teşek ederim arkadaşlar umarım dinler biraz zor gözüksede rabbim içine o şefki verir anası gibi aslında beni gördükçe çok istiyor ama kendine güvenemiyor diyetisyen ona 41 kilo belirlemiş o diyoki 100kilo olsam yeteroğlum dedim insan kilo verdikçe inanki daha çok vermek istiyor.ama okadar güvensizki kendine yok ben okadar kilo veremem diyor.

Daha iyiyim cnm tsk ederim hala bi tuhaf im ama Dünkü kadar değil çok şükür kadın olmak zor yaa

Sagol canım aldım ben alacağımi ama napiyim yedim artık
Kuzucum evet yedin olan oldu, telafisi için gerekeni de yaptın. Ama bunu dert etme, madem yedin zevk al. Hep diyorum İnsanız nefsimiz var, yeri geliyor dur diyoruz, yeri geliyor diyemiyoruz. Ama bu demek değil ki canımız çok istedi yiyelim. Mümkün olduğunda tutuyoruz kendimizi. Sende yeni başladın alışacaksın elbet. Emin ol bazen öyle ortamlarda kalacaksın ki pastalar, börekler, tatlılar havada uçuşacak ve asıl iraden o zaman ortaya çıkacak. Sadece azcık sabırlı olmalıyız. Senin nezninde tüm takıma söylüyorum kuzu

Öyle ortamlarda çok kaldım ve hiç yemediği.nefsima hakim.olduğum.oldu canım yine basaracagim inşallah

Diyet lik as güzelmiş valla bekarlığin tadını cikar cnm ama şunu da söyliyim anne olmak D çok başka

Selinn güzeldi bu 2 kaşık diyetlik aşım

2 kaşıkdan fazlası zarar, beni alan yaşadı çok zahmetsizim hee Anne olmak çok güzeldir, tahmin edebiliyorum ama bir yandan heves ediyorum böyle mutlu çiftlere, bir yandan da korkuyorum ya o çiftlerden olamazsam diye. Sanırım şuan ki durumda gayet normal bir süreçteyim Hatta gayet iyiyim iyi

Yarin hemen düzeltiyorum
Ders alınmıştır
Valla zor hele de evli, çocuklu olmak tümden zor Bekarım, özgürüm, mutluyum ohhh 2 kaşık diyetlik aşım ağrısız başım
Nispet haaaa nalçak

bu isler kısmet cnm allah hayırlı kismet ler cikarsin karşına

Yaşın kaç kuzu

Yarin hemen düzeltiyorum
Ders alınmıştır

Nispet haaaa nalçak
azcık havamız olsun ya

bu isler kısmet cnm allah hayırlı kismet ler cikarsin karşına
İnşallah canım, Allah önce isteyenlere versin ben kafa iznine çıkardım kendimi Sonra da hayırlı kısmetlerim dizilsin elbet içinden seçerim birini (Sorarlarsa Özgüven patlamasından öldür dersiniz )

Seni senin kadar iyi anlayamam asla biliyorum yaşamadığım bilmediğim birşey ayrıca evli dahi değilim. Ama tek bildiğim birşey var ki Rabbim herşeyin hayırlısını bilir vardır bunda da bir hayır
Oyyy oyyy Allah sabır versin :)
hos buldukk. oo hocam hadi bakalim onsallah vercez bunkilolari. agir spordan neden uzak duruyorduk bu arada
Yarın tartı günü ya, genelde daha ağır sporlar kas kütlemizde artışa sebep olabilir yarın artı çıkma olasılığımız olmasın diye
bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıcaz ki:)))
İlk sayfamızda kurallarımız var canım oku eğer kabul edersen formu doldurup hem bana hem buraya gönderirsen deneme süren başladı demektir
Martta iki yilim bitecek canim perigunlugu canm şuan disardayim ama eve gidince bakıp yazayım içindekileri mısır püskülü kiraz sapı fln vardı hatırladığım.kadaryla
Aaaa evet süper olur yazarsan valla ama galiba arada bi mesajında yazmış mıydın o kadar çok mesaj okudumki beynim sulandı bi an
Lebleebiiiii güzeeliiiiii

Meyve suyu hazır paketse bende pek tavsiye etmiyorum açıkcası ama evet gerçekten tadı süper oluyo hele şeftalilisine bayılıyorum başkasa sevmem
Su konusunda da sevmen çok güzel ama fazlasıda zarar canım dikkat et bide ben kendimi bilirdim suyu çok severim diye ama benden daha çok seveni varmış

Fıstıııkkk en son günün cumartesi tatlım sonra yeni rapor hazırlayacağım haberin olsun yarın merakla bekliyorum sonucunu
Sabah tahin-pekmez, öğle yememişsin, akşam sütlaç
Helaal olsun sana kuzum ben beceremedim kusucaktım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…