- 10 Ekim 2014
- 129
- 222
- 33
- 36
Kim o bize yaşlılar heyeti diyen bakimmne yapayım dışlamışsınız bizi hepiniz 20li yaşlardabende dedim 40 yaş ve üstü kilo veriyor topigi açayım didim
bende aynısını düşünüyorum bacım bende ilk 1ay 5 kilo verince kendime güvenim gelmişti evet kilo verebiliyorum diye rabbim inşallah onada bu azmi verir çok üzülüyorum onu öyle gördükçe korkuyorum şeker hastası olacak diye inşallah verirde bu sıkıntılardan kurtulur.Bi 5 kilo verse yasemin gerisini kendi isteyecek işte . Rabbım içine istek versin bu konuda
Hem allah kavuştursun hem gözün aydın bacım
walla bu aralar duygusal aşk modundayım :)) aksiyon, fantastik, bilim kurgu, romatik, belgesel severim :) sen ne seyrediyorsun şimdi.Ne tür film seversin?
Ablam kız fake hesabı hallederiz de sen onu oğluşum dersin hep onu napcezerkek olmasa getirecem nanacım ama erkekkız nikimi alsak o birkaç kilo verse güveni gelirde yanımda değil.
Süperrr Fıstığımİyi akşamlar hanımlar menümüveriyim
Sabah
2 yumurtayla mantarlı omlet
1 dilim tambuğday ekmek
3 bardak çay
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Akşam
Hellimli salata
1 bardak ayran
3 litre su 2 saat yürüyüş
ne yapayım dışlamışsınız bizi hepiniz 20li yaşlardabende dedim 40 yaş ve üstü kilo veriyor topigi açayım didim
Kim o bize yaşlılar heyeti diyen bakimmgeceleri saymıyoz bi kere 20 yaşındayız
Ben uçurtma avcısını seyrettim biraz internet gitti kaldı yarın izlicem devamınıwalla bu aralar duygusal aşk modundayım :)) aksiyon, fantastik, bilim kurgu, romatik, belgesel severim :) sen ne seyrediyorsun şimdi.
Ben uçurtma avcısını seyrettim biraz internet gitti kaldı yarın izlicem devamını
O zaman ashiqui2 yi siddetle tavsiye ederim fanaa da müthiş izlersen yorumunu yazarsın merak ederim :)
Şimdi gelir o pempe pontulunu yırtarım selinnnnYaa ablam kim demişse aaa çok ayıp etmiş tüüü onaAma da benim aklıam takıldı siz niye kendi üstünüze alındınız ki ortaya dimişdir bilki
He işte o benimAy kizlar benim annişkom 46 yasinda bazen bakiyom da benden genç valla heç yaşınıza haksızlik etmeyin taş gibimsiniz valla taş
haklısın kıvırcığım biz daha 15yaşındayız takımımızın en küçüğü çitlembiği kozacığımdan bile küçüğüz.Ay kizlar benim annişkom 46 yasinda bazen bakiyom da benden genç valla heç yaşınıza haksızlik etmeyin taş gibimsiniz valla taş
Ablacım aralarda yiyince ana öğünlerde bu kadar yiyemiyorum nedense ondan ara öğün koymuyorumSüperrr FıstığımAma biraz daha çoğalabilir menün aralarla. Perşembe gününün, cuma heyacanın enerjisine veriyorum. Ama az genel olarak
Ablammm yaaa aşk olsun amasiz bizim gözbebeğimizsiniz. Hem kim sizi dışlanmış hemen aforoz edelim Biz oraya da geliriz kii
İçimden ufalayimda cebime gireyim diyesim geldi ammahaklısın kıvırcığım biz daha 15yaşındayız takımımızın en küçüğü çitlembiği kozacığımdan bile küçüğüz.
Eveet mesajları okurken gördüm paso selin var offff yine mi selin yaa dedimAhahaha 2 mesajdan 1'i benim. Kaptan Yardımcısı olarak gündüz ki yokluğumu akşama telafı ediyorum
Bol karbonlu bir gün olmuşsabah : 3 dilim kızarmış ekmek+ şekersiz çay +1 dilim peynir+ 1 tatlı kaşığı bal
ara: şekersiz adaçayı
öğlen acelem vardı çocuklara yaptığım az yağlı poğaçadan 1 tane yedim
akşam :4 yemek kaşığı kuru fasulye+ 2 dilim ekmek+ 1 kase yoğurt
ara: 8 tane fındık + süt.
Rica ederim :) bende çok severim cok izlerim :)tamamdır hemen seyrediyorum, hint filmlerine bayılırım zaten. çok güzel denk geldi :) teşekkür ederim canım :))
Şimdi gelir o pempe pontulunu yırtarım selinnnn
Hımm ama metabolizman yavaşlamazdı bu sayede ve ana öğünlerinin porsiyonunu azaltırsın ama sen bilirsin. Vucudunu kendini en iyi sen bilirsinAblacım aralarda yiyince ana öğünlerde bu kadar yiyemiyorum nedense ondan ara öğün koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?