- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
İyi akşamlar hanımlar menümüveriyim
Sabah
2 yumurtayla mantarlı omlet
1 dilim tambuğday ekmek
3 bardak çay
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Akşam
Hellimli salata
1 bardak ayran
3 litre su 2 saat yürüyüş
Aaaa bu çayı bende bi deneyeyim ya, eve bi sürü ot alıyorum demleyip demleyip içiyorum :)perigunlugu canm tahin pekmezi bn zatn az pekmzli seviyorum ve 2 çay kaşığı yemisimdr çayın içindekileri de yazıyorum kirkkilit otu %30 .ballıbaba , ayrık otu,misirpuskulu,kiraz sapı,kekik çemen ,arpa ,avakado yapragi karisik bi çay
Allah daim etsin canımİyiyim bende güzel şeyler oluyor mutluyum
Canım henüz yenisin bende yürüyüş ideal senin içinhemen menümü vereyim arkadaşlar:)
sabah : 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 bardak yarım yağlı süt, 1 kivi ve 1 ceviz
ara: 2 parmak kalınlığında çiğ bal kabağı ( balkabağını çiğ yemediyseniz tavsiye ederim çok güzeldir :) )
öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık pilav, et sote, 1 kase cacık
ara: 1 küçük elma
akşam : kabak/dereotu yoğurtlaması (yağsız), 1 dilim tb ekmeği, 5 zeytin
su : 1.5 lt(akşama da kadar 2 lt olur o)
spor: 30 dakika kardiyo
canlarım, benim bacaklar, basen, kalça maşallah aldı başını gidiyor.önereceğiniz bir spor programı var mı etkili?
Amin
Aaaa bu çayı bende bi deneyeyim ya, eve bi sürü ot alıyorum demleyip demleyip içiyorum :)
Allah daim etsin canım
Canım henüz yenisin bende yürüyüş ideal senin için
İç güveysinden halliceAminSen nasılsın?
Daha iyi ol inşallahİç güveysinden hallice
Aaaa bu çayı bende bi deneyeyim ya, eve bi sürü ot alıyorum demleyip demleyip içiyorum :)
Canım henüz yenisin bende yürüyüş ideal senin için
Antepia27 abla şuan kaç kilosun peki
Maşallah abla azimlisin verirsin inşallahcanım geçen hafta 108 9 dum bu hafta reglimin durumuna göre ne gelirim bilmiyorum
Güzel hanimlara iyi geceler dileyeyim, iyisiyle kotusuyle bi haftayi daha geride biraktik, bu hafta listeye girme haftam inş kilo vermişimdir, hepimizin bol bol eksiler gördüğü bi cuma olsun
Sevgili takım arkadaşlarım iyiki buldum sizi herkese iyi geceler sabah azlmis kilocuklarla girişmek dileğiyle sabah AC karnına tartilip yazıyoruz demi
Sevgili takım arkadaşlarım iyiki buldum sizi herkese iyi geceler sabah azlmis kilocuklarla girişmek dileğiyle sabah AC karnına tartilip yazıyoruz demi
Ayneen öyle canımSevgili takım arkadaşlarım iyiki buldum sizi herkese iyi geceler sabah azlmis kilocuklarla girişmek dileğiyle sabah AC karnına tartilip yazıyoruz demi
Ayneen öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?