Nar ekşisi kalorili onu yerine sirke,zeytinyağı 1 yemek kaşığıSimdik size bir kaç sorum var
Öncelikle @yasom tarif icin teskurler
Sevgili @Selinanya bi kere zero sadece 2 kaloricik onu hicbir kuvvet biraktiramaz banaaa
Evet sorularima gecelim
Salataya accik zeytinyag accik narekşisi koysam olur mu
Bi de biz sadece cumalari akşam çay içeriz kocişkoyla
Bu aksam cayin yaninda ceviz findik badem antepfistigi gibim seyler yesem olmaz mi
Menüm
Sabah 1haslanmis yumurta
Domates salatalik 3 zeytin kibrit kutusu peynir 2 dilim kepek ekmek
Ara 5 badem
Ögle damlasakizli turkkahvesi yaninda 1 tane burçak büskivi misafirim vardi yiyemedim birsey
Akşam haşlanmış 1baget
Haşlanmiş yarim kabak havuç
Salata kücuk bir kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su 3 lt olur mu bilmiyorum
saol canım gi,tmediler burdalar beraber istanbula gideceğiz haftaya . bizim ev sıcak diye heryeri açıyolar ceryanda kaldım ben kapattım onlar açtı sonunda olacağı buydu .Geçmiş olsun Yasooom ,gitti mi babanlar?beraber mezun oluruz kaplumbağa hızımızla
Aaa babanlar gitmemişlermiydi :)saol canım gi,tmediler burdalar beraber istanbula gideceğiz haftaya . bizim ev sıcak diye heryeri açıyolar ceryanda kaldım ben kapattım onlar açtı sonunda olacağı buydu .
Canim başarılar dilerim inşallah çok güzel geçer sinavinİyi akşamlar .
Geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah ..
Hafta sonu sınavlarım var giremem
Hepinizi öpüyorum
Not : peri cadısı , pes etmek ve ben ???
Makbule yemeği salatayı az yiyip ekmeği çok yiyorsun !!!!!merhaba kızlar valla amma döktürmüşsünüz maşallah o kadar hızlı ilerliyrki sayfalar yetişmek ne mümkün bugün akşam uzun uzun sohbet etmek istiyordum aslında ama arkadaşım aradı çaya gelcekler aniden oldu hemen bi kek çırptım işte evi topladım şimdi de menümü yazıvereyim dedim hımm unutmadan çok güzel kiolar verilmiş nerdeyse bütün takım hafiflemiş bu çok güzel kendi sonucuma gelince yarım kiloyu görünce cnm sıkıldı ama benim beslenmeme çok iyi sonuçta yavaş yavaş da olsa önemli olan bi sonraki haftaya hafiflemiş girmek
sabah: 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 5 zeytin domates salatalık roka biber turp dereotu 1 çb süt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 mandalina
öğlen: 4 yk pırasa 3 dilim çavdarlı ekmek 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak ayran 10 badem
akşam: yarım yufka ile yapılmış yağsız ıspanaklı börek (eşime yaptım kendimnkini yağsız sardım) domates salatalık roka dereotu
ara: umarım kekten kaçırmam 20 gr kuru üzüm 1 bardak süt olur
su : 2 lt içildi 3 e tamamlanır
spor yok maalesef misafir nedeniyle de yapamam ama erken kalkarlarsa yaparım mutlaka
şimdilik benden bu kadar kızlar gece gelirim yine inşallah öpüyorum hepinizi
Geçen hafta: 73.2
Bu hafta: 72.3
Fark: 0.9
Yüzde: 1.23
Fatmacim tbr ederim damlaya damlaya göl olur unutma biraz sabır
Kızz buna üzülünürmü hiçç.Ne sabitsin nede kilo almışsın.Azı beğenmeyen çoğu bulamaz demişler neşelen tatlım gayet iyi gidiyosun
Geçen hafta; 86.9
Bu hafta; 86.2
Fark; 0.7
Yüzde; 0.805
Hayırlı cumalar güZeller
Herkesi tebrik ediyorum çık güzel kilolar vermişsiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Antepia27 ablam hiç üzülme en azından ipin ucu hala sende biz tutamıyoz @ksrays la
Serpil seninde başın sağolsun Sınavı'nda da başarılar ben ehliyeti 18 yaşımı doldurur doldurmaz aldım o Zaman sınavdan 20 dk da çıkmıştım şimdi zorlaştırdılar sanırım başarılar
yasom7272 bitanecik ablam geçmiş olsun sizleri özledim şu tartıma bi pil alıyım bide şu temizliği bitireyim dönücem
Geçen haftaki kilom:66.5
Bu hafta 66.0
Fark 0.5
Yüzde 0.75
Geçen hafta 71,8
Bu hafta 70,5
Fark 1,3
Yüzde 1,81
Geçen hafta: 73.2
Bu hafta: 72.3
Fark: 0.9
Yüzde: 1.23
Fatmacim tbr ederim damlaya damlaya göl olur unutma biraz sabır
Kızz buna üzülünürmü hiçç.Ne sabitsin nede kilo almışsın.Azı beğenmeyen çoğu bulamaz demişler neşelen tatlım gayet iyi gidiyosun
Geçen hafta; 86.9
Bu hafta; 86.2
Fark; 0.7
Yüzde; 0.805
Hayırlı cumalar güZeller
Herkesi tebrik ediyorum çık güzel kilolar vermişsiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Antepia27 ablam hiç üzülme en azından ipin ucu hala sende biz tutamıyoz @ksrays la
Serpil seninde başın sağolsun Sınavı'nda da başarılar ben ehliyeti 18 yaşımı doldurur doldurmaz aldım o Zaman sınavdan 20 dk da çıkmıştım şimdi zorlaştırdılar sanırım başarılar
yasom7272 bitanecik ablam geçmiş olsun sizleri özledim şu tartıma bi pil alıyım bide şu temizliği bitireyim dönücem
Geçen haftaki kilom:66.5
Bu hafta 66.0
Fark 0.5
Yüzde 0.75
Geçen hafta 71,8
Bu hafta 70,5
Fark 1,3
Yüzde 1,81
Allah zihin açıklığı versin ablacım :)İyi akşamlar .
Hepinizi öpüyorum
Canim bitanem nasılsın bugün size yazamadım biraz uyudum yatayım dedim öğleden sonra bir annem geldi bişey sordu bir babam geldi bişey sordu geri başagrısı ile geri kalktim . Yeni yıla kilo alırsak vermesinide biliriz fatmam ne yapalim allah can sağlığı versinMerhaba kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Serpil kuzum basın sağ olsun
Elifim senin de basın sağolsun kuzum
Yasemin ablam geçmiş olsun
Eaben ablam başarılar dilerim
Kilo verenleri kutlarım
Ben yasemin ablam ile yeni yıla 70 kilo girmeye karar verdim
Unuttuğum varsa affola
Tabiiki harika oluuurKızlar tebrikler 3.olmuşsunuz :)perigunlugu gizemcim ben haftaya mümkünse listeye dönmek istiyorum ayrılalı çok oldu ama 5 kilom kaldı 1 yılı geçkin emeğim var bi diploma alayım..ne Zaman izne ayrıldığımı hatırlamıyorum..son anda sıralamayı etkilemezse gireyim diyorum..
Kolayı bırakmamak için hep bahane heepSimdik size bir kaç sorum var
Öncelikle @yasom tarif icin teskurler
Sevgili @Selinanya bi kere zero sadece 2 kaloricik onu hicbir kuvvet biraktiramaz banaaa
Evet sorularima gecelim
Salataya accik zeytinyag accik narekşisi koysam olur mu
Bi de biz sadece cumalari akşam çay içeriz kocişkoyla
Bu aksam cayin yaninda ceviz findik badem antepfistigi gibim seyler yesem olmaz mi
Menüm
Sabah 1haslanmis yumurta
Domates salatalik 3 zeytin kibrit kutusu peynir 2 dilim kepek ekmek
Ara 5 badem
Ögle damlasakizli turkkahvesi yaninda 1 tane burçak büskivi misafirim vardi yiyemedim birsey
Akşam haşlanmış 1baget
Haşlanmiş yarim kabak havuç
Salata kücuk bir kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su 3 lt olur mu bilmiyorum
Menu yazma zamanii
SABAH 1 bardak süt
ÖĞLE Tavuk döner (yemekhabede ekmek arasi cikti ama ben sadece icini yedim.)salata domates çorbası 1 parça cıs
ARA 1 avuç leblebi kuru üzüm
AKŞAM 3 kasik kisir ve 4 5 kaşık et yemeği
SPOR yarım saat kondisyon bisiklet i
SU 3 litre yi bulur yatana kadar. Sevgiler.
aeben ablaya katılıorum salata yoğurt konusundamerhaba kızlar valla amma döktürmüşsünüz maşallah o kadar hızlı ilerliyrki sayfalar yetişmek ne mümkün bugün akşam uzun uzun sohbet etmek istiyordum aslında ama arkadaşım aradı çaya gelcekler aniden oldu hemen bi kek çırptım işte evi topladım şimdi de menümü yazıvereyim dedim hımm unutmadan çok güzel kiolar verilmiş nerdeyse bütün takım hafiflemiş bu çok güzel kendi sonucuma gelince yarım kiloyu görünce cnm sıkıldı ama benim beslenmeme çok iyi sonuçta yavaş yavaş da olsa önemli olan bi sonraki haftaya hafiflemiş girmek
sabah: 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 5 zeytin domates salatalık roka biber turp dereotu 1 çb süt 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 mandalina
öğlen: 4 yk pırasa 3 dilim çavdarlı ekmek 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak ayran 10 badem
akşam: yarım yufka ile yapılmış yağsız ıspanaklı börek (eşime yaptım kendimnkini yağsız sardım) domates salatalık roka dereotu
ara: umarım kekten kaçırmam 20 gr kuru üzüm 1 bardak süt olur
su : 2 lt içildi 3 e tamamlanır
spor yok maalesef misafir nedeniyle de yapamam ama erken kalkarlarsa yaparım mutlaka
şimdilik benden bu kadar kızlar gece gelirim yine inşallah öpüyorum hepinizi
kilonu göremedik halaaaİyi akşamlar .
Hepinizi öpüyorum
o cuma ödülü löp löp kilo olmasın sonraMenüm:
Kahvaltı:
1 dilim peynirli börek( cuma kaçamağı)
Domates,salatalık
Öğle:
1 kese domates çorbası
1 tatlı kaşığı kadar kaşar peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
2 mandalina
Akşam:
1 tabak etli kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Spor:1 saat 15 dk yürüyüş
Su:2 lt
iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
1 parça beyaz ekmek
yumurta
2 zeytin
domates
peynir
ARA
5 badem yarım mandalina yarım elma
ÖĞLE
tavuk şiş
salata
ayran
AKŞAM
1.5 kase mercimek çorbası
salata ayran
40 dk yürüyüş 2 lt civarı su herkese hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?