Canımmmmm seni ve bütün takımı kocaman öpüyorum. Ben iyiyim bebişim de iyidir inşallah. Sizler de masallahhhhh iyi gördüm. . Hepinizé başarılar . Beni özleyin anaaaacumaEvettt ilk Cuma konuşması benden olsun.İşte budur diyorum, 7. takım budur Bu hafta 3. olduk haftaya 1. olmalıyız. Bakın silkelendik ve hem takımı hem yarışmayı çoşturduk. Daha iyisini yapabiliriz, yaptık da Kendimizi, azmimizi, hayallerimizi toplayıp buraya geldik. Bu yoldan dönmek yok. Hepiniz çok değerli, çok güzelsiniz ve iyi ki varsınız yine yeniden.. Hepinizi çok çok kocaman öptümm
Menüm
Sabah 2 yk yoğurt.
30 dk tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, 2 dlm tb ekmeği, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; haşlanmış brokoli (yoğurtlu), 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 közlenmiş biber, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve kivi.
Su; 2.5 lt su.
Evettt ilk Cuma konuşması benden olsun.İşte budur diyorum, 7. takım budur Bu hafta 3. olduk haftaya 1. olmalıyız. Bakın silkelendik ve hem takımı hem yarışmayı çoşturduk. Daha iyisini yapabiliriz, yaptık da Kendimizi, azmimizi, hayallerimizi toplayıp buraya geldik. Bu yoldan dönmek yok. Hepiniz çok değerli, çok güzelsiniz ve iyi ki varsınız yine yeniden.. Hepinizi çok çok kocaman öptümm
Birde doymayı mı bekliyorsun, yemek adına birşey yok. Gerçekten şaka mı diye sormak istedim. Denizim bu ne yaaa yorum bile yapamadım resmenayayayya kızlarrrr bugünkü menümü duysanız döversiniz beni :)) varsın dövün napalımm. hak ettik bunu... ayyyyy yazmaya korkuyorum wallaneyse yazdım gitti
sabah: 1 yemek kaşığı dut, 15 zeytin, 2 dilim ekmek, yeşillik (peynirim yoktu :/)
ara: 1 trabzon hurması, 1 kare çikolata
öğle: 1 kabak tatlısı
ara: 100 gr leblebi (leblebi canavarı geri döndü)
akşam : 2 parça et, 1 fincan makarna
gece: 1 ceviz, 2 yemek kaşığı yulaflı süt, kuşburnu
su: 2.5 lt spor: 15 dk yürüyüş
doymuyorum arkadaş. şu an yarın sabah kahvaltısında ne yicem diye düşünüyorumperimim beni alacağın varsa da daha sonra alırsın artık :) yarın bunu telafi edicem inşallah :))
Yukarısında yazıyor tatlısı
Birde doymayı mı bekliyorsun, yemek adına birşey yok. Gerçekten şaka mı diye sormak istedim. Denizim bu ne yaaa yorum bile yapamadım resmenTatlı üstüne tatlı. Bunlar kalorili ama sağlıksız ve tok tutmayan şeyler.
Canımmmmm seni ve bütün takımı kocaman öpüyorum. Ben iyiyim bebişim de iyidir inşallah. Sizler de masallahhhhh iyi gördüm. . Hepinizé başarılar . Beni özleyin anaaaacumakaptan değişmiş harika olmuş
Yukarısında yazıyor tatlısı
No problemaaagörmedim kuzum onuuu . özür dilerim :)
Valla bir yerinden tutamadım fıstığımwallla haklısın selinim. bugün içimde çöp öğütücü var. yediklerim nere gidiyor bilmiyorum. en azından doğal yiyecekler yaww. olaya olumlu bakarsak çok yağlı şekerli değil. biraz karbonu fazla kaçmış.
Aa hadi size de hayırlı olsun . Buraya giremiyorum pek . Hani sizi cok özledim ama yediklerime kiloma çok dikkat edemedigimden. Spor falan yapamadigimdan. Aranıza dönecem ama . Yine tempolu ağır kalori yakıcı sporlar yapiciiimCanımm gelmiş, hoşgelmiş. Seni tebrik edemedim. Hayırlı olsun bebeğin, duyduğumda nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin. Çokk özlemişim seni gel arada, böyle. Evet takım yönetiminde değişiklik oldu ve bende yardımcıyım
Oyyuummmm sanaaaEvettt ilk Cuma konuşması benden olsun.İşte budur diyorum, 7. takım budur Bu hafta 3. olduk haftaya 1. olmalıyız. Bakın silkelendik ve hem takımı hem yarışmayı çoşturduk. Daha iyisini yapabiliriz, yaptık da Kendimizi, azmimizi, hayallerimizi toplayıp buraya geldik. Bu yoldan dönmek yok. Hepiniz çok değerli, çok güzelsiniz ve iyi ki varsınız yine yeniden.. Hepinizi çok çok kocaman öptümm
Canımmmm sen yanlış yerdesin kilo almak isteyenler topiği değil burasıayayayya kızlarrrr bugünkü menümü duysanız döversiniz beni :)) varsın dövün napalımm. hak ettik bunu... ayyyyy yazmaya korkuyorum wallaneyse yazdım gitti
sabah: 1 yemek kaşığı dut, 15 zeytin, 2 dilim ekmek, yeşillik (peynirim yoktu :/)
ara: 1 trabzon hurması, 1 kare çikolata
öğle: 1 kabak tatlısı
ara: 100 gr leblebi (leblebi canavarı geri döndü)
akşam : 2 parça et, 1 fincan makarna
gece: 1 ceviz, 2 yemek kaşığı yulaflı süt, kuşburnu
su: 2.5 lt spor: 15 dk yürüyüş
doymuyorum arkadaş. şu an yarın sabah kahvaltısında ne yicem diye düşünüyorumperimim beni alacağın varsa da daha sonra alırsın artık :) yarın bunu telafi edicem inşallah :))
Oooyy oyyy bebişini merakla bekliyorum bendeeeCanımmmmm seni ve bütün takımı kocaman öpüyorum. Ben iyiyim bebişim de iyidir inşallah. Sizler de masallahhhhh iyi gördüm. . Hepinizé başarılar . Beni özleyin anaaaacumakaptan değişmiş harika olmuş
Aaaa cısları yarıştırcaksınız yakında
Ayy korkuyorum bebişede doğar doğmaz al yavrum bu mama diyip etipuf vermeAa hadi size de hayırlı olsun . Buraya giremiyorum pek . Hani sizi cok özledim ama yediklerime kiloma çok dikkat edemedigimden. Spor falan yapamadigimdan. Aranıza dönecem ama . Yine tempolu ağır kalori yakıcı sporlar yapiciiimbebisim sağlıkla gelsin de
. Sonrasi kolay inşallah. Hele ki sen ve perim le ben den korksun kilolar . Eskisi gibi etipuf da yemiomsizlere kolay gelsin . Herşey Gönlünüzce olsun
Başkasıyla kıyaslama kendini. Her koyun kendi bacağından asılır canısı. Zaten hiç iyi menulerle kıyaslama kendini,
vorenesim hoşgeldin bebişin 15 haftalık olmuş darısı olmayanların başına kuzum insallah güzel geçiyordur hamileliginAa hadi size de hayırlı olsun . Buraya giremiyorum pek . Hani sizi cok özledim ama yediklerime kiloma çok dikkat edemedigimden. Spor falan yapamadigimdan. Aranıza dönecem ama . Yine tempolu ağır kalori yakıcı sporlar yapiciiimbebisim sağlıkla gelsin de
. Sonrasi kolay inşallah. Hele ki sen ve perim le ben den korksun kilolar . Eskisi gibi etipuf da yemiomsizlere kolay gelsin . Herşey Gönlünüzce olsun
benim oğlan yemiyor canım aç geziyor oyüzdende insülin direnci tavan yapıyor bedeni direnç gösteriyor halk arasında varya ekmeği kes pilavı kes verirsin boğazını tut verirsin aslında yanlış olan bu herşeyi ye ama kararınca benim sloganım az ve sık beslenyasom7272 ve @asfarovski
Aynı şekilde benim annemde öyle, ekmek yemiyorumki deyip duruyo sanki ekmek yememek kilo verdiriyor
Valla bir yerinden tutamadım fıstığımama bu ilk ve son, bir daha böyle gelirsen kuzu olduğun yere gelir yolarım saçını başını Yarın tartıl bakalım ne göreceksin Böyle şeyler vucut şeker dengemizi bozuyor mesela bugün çok dengesiz olmuş ya bu senin kilo veriş hızını 3 gün geriye atacak. Bu her bir kaçamak için böyle. Kendimden biliyorum. Nefsine yenik düşme, sen zaten tatlısın ne gerek var dış müdehaleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?