Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımmmmm seni ve bütün takımı kocaman öpüyorum. Ben iyiyim bebişim de iyidir inşallah. Sizler de masallahhhhh iyi gördüm. . Hepinizé başarılar . Beni özleyin anaaaacuma kaptan değişmiş harika olmuş

işte on numara beş yıldız menü N Nana 'den geliyor :) sporun nerde canım :)

Birde doymayı mı bekliyorsun, yemek adına birşey yok. Gerçekten şaka mı diye sormak istedim. Denizim bu ne yaaa yorum bile yapamadım resmen Tatlı üstüne tatlı. Bunlar kalorili ama sağlıksız ve tok tutmayan şeyler.

wallla haklısın selinim. bugün içimde çöp öğütücü var. yediklerim nere gidiyor bilmiyorum. en azından doğal yiyecekler yaww. olaya olumlu bakarsak çok yağlı şekerli değil. biraz karbonu fazla kaçmış.

Canımm gelmiş, hoşgelmiş. Seni tebrik edemedim. Hayırlı olsun bebeğin, duyduğumda nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin. Çokk özlemişim seni gel arada, böyle. Evet takım yönetiminde değişiklik oldu ve bende yardımcıyım

Valla bir yerinden tutamadım fıstığım ama bu ilk ve son, bir daha böyle gelirsen kuzu olduğun yere gelir yolarım saçını başını Yarın tartıl bakalım ne göreceksin Böyle şeyler vucut şeker dengemizi bozuyor mesela bugün çok dengesiz olmuş ya bu senin kilo veriş hızını 3 gün geriye atacak. Bu her bir kaçamak için böyle. Kendimden biliyorum. Nefsine yenik düşme, sen zaten tatlısın ne gerek var dış müdehaleye

Ben gidip asıllar, yedekler listesini hazırlayayım. En kısa zamanda döneceğim

Aa hadi size de hayırlı olsun . Buraya giremiyorum pek . Hani sizi cok özledim ama yediklerime kiloma çok dikkat edemedigimden. Spor falan yapamadigimdan. Aranıza dönecem ama . Yine tempolu ağır kalori yakıcı sporlar yapiciiim bebisim sağlıkla gelsin de
. Sonrasi kolay inşallah. Hele ki sen ve perim le ben den korksun kilolar . Eskisi gibi etipuf da yemiom sizlere kolay gelsin . Herşey Gönlünüzce olsun

Oyyuummmm sanaaa
Canımmmm sen yanlış yerdesin kilo almak isteyenler topiği değil burası seni bu gidişle seneye alıcam listeye ahahahahah bu nee kızzz aayyy bide kendini biliyo yaaa
Oooyy oyyy bebişini merakla bekliyorum bendeee
perigunlugu canım D denizkizi_88 in menusune bakarsan bnm.hiv bsy canım hih ) beterinden beteri var
Aaaa cısları yarıştırcaksınız yakında

Ayy korkuyorum bebişede doğar doğmaz al yavrum bu mama diyip etipuf verme

vorenesim hoşgeldin bebişin 15 haftalık olmuş darısı olmayanların başına kuzum insallah güzel geçiyordur hamileligin

yasom7272 ve @asfarovski

Aynı şekilde benim annemde öyle, ekmek yemiyorumki deyip duruyo sanki ekmek yememek kilo verdiriyor
benim oğlan yemiyor canım aç geziyor oyüzdende insülin direnci tavan yapıyor bedeni direnç gösteriyor halk arasında varya ekmeği kes pilavı kes verirsin boğazını tut verirsin aslında yanlış olan bu herşeyi ye ama kararınca benim sloganım az ve sık beslen tabi sloganıma katılmayan olacaktır ama metobolik hastalıkları olanlara tavsiyem bu.

menünü yaziyorum
sabah:
1mandalina. 2dilim peynir. 1dilim ekmek. 1 duble çay

oglen:
bir kase mercimek corbasi. bir dilim ekmek

ara öğun:
10 tane badem 1 mandalina

aksam:
bir tabagin yarisina bulgur pilavi yarisina da taze fasulye koydum. 1kase de yogurt. ihlamur ve biraz kabak cekirdegi

15 dakika spor

Canımm hiç motivasyonunu kaybetme lütfen. Hep beraber halledemeyeceğimiz şey yok. Yeni bir hafta başlıyor yeni heyecan. Sakın üzülmeyesin.

Canım bence çok iyisin hiç öyle düşünme haftaya daha da güzel olur hiç merak etme.

Muhteşemsinnnnnnnnnnnnn kaptanım yaaa çok heveslendim!!

Canım ben geçen sene 2 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırıp yiyordum yemeklerden yarım saat önce. Hem ertesi gün yarım kilo eksik çıktım hem de karnımdaki şişlikler inmişti. Deneyebilirsin yiyebilirsen.

BBugün ben aynen öyleyim duşa bile girmedim modum hiç yok

Canım ben pilav makarna yiyince daha çok acıkıyorum sanki 1 dilim tam buğday veya kepek ekmeği yiyorum genelde. Birde bol salata.

Canım aramıza hoşgeldin. Bende daha yedek üyelerdeyim. Çok güzel bir gruba katılmışız onu anlıyorum. 3 gündür burada olmama rağmen her girdiğimde motive oluyorum ve mutlu oluyorum. Sen de inşallah istediğin hedeflere ulaşacaksın. Grupta kaldıkça güzel şeyler seni bekliyor. Hiç merak etme.

Canım bence 1 dilim TB veya Kepek ekmeği yiyebilirsin.

Canım ben geçen sene 2 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırıp yiyordum yemeklerden yarım saat önce. Hem ertesi gün yarım kilo eksik çıktım hem de karnımdaki şişlikler inmişti. Deneyebilirsin yiyebilirsen.

selinim sen ne tatlısın . gelir seni yerim şaka şaka bu şaka menüydü. gerçeğini yarın akşam göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…