Canım, yemeklerin tanelerini yemeye özen göster. Bunun dışında eğer normalde ekmek yiyorsan, 2 yk pilav= 2 yk makarna= 1 dlm ekmek.kizlar ya sulu yemek yaninda pilav tarzi bisey yoksa ekmeksiz mi yiyonuz.
İnşallah, bende gorurum o kilolarida iyi bir spor yapabilirim.sağol nana sporunda etkisi var sanırım . spora gitmesem o kadar veremem diye düşünüyorum . sende oldukça iyi gidiyorsun . İNŞALLAH istediğin zamanda hedefine ulaşmış olursun
elif pilav makarnadansa ekmek yemeni tavsiye ederim nananın dediği gibi 2 kaşık pilav yiyeceğine 1dilim ekmek yerim yada küçükse 2dilim en azından pilavdan ve makarnadan alacağın yağdanda kısmış olursun .kizlar ya sulu yemek yaninda pilav tarzi bisey yoksa ekmeksiz mi yiyonuz.
Öğlen yemeği yemediğiniz için benim fikrime göre yiyebilirsinizSelam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Simdi ben önceden tavugu salçalı yogurtlu baharatli bol soslu pisirirdim (canim istedi be ya)
Ama simdi attim suyun icine icinede havucla kabak attim haslaniyor onu yiycem(kesin hastane yemegi gibim olcak)
Bunun yanina salata yapcam 1 kase de yogurt acicikta ekmek yisem olmami
Bu arada hosgeldin N Nisaca
Hosbuldum kvrckSelam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Simdi ben önceden tavugu salçalı yogurtlu baharatli bol soslu pisirirdim (canim istedi be ya)
Ama simdi attim suyun icine icinede havucla kabak attim haslaniyor onu yiycem(kesin hastane yemegi gibim olcak)
Abla kuşum öğün atlama, hiç birşey yiyemediysen bile meyve ye ama kendini çok aç bırakma. Akşam menün gayet güzel, yanına çorba ya da 2 dlm ekmek uygun olur senin için. Akşama da meyve ya da kuruyemiş yersin. Ayrıca haftanın bir günü bile olsa fast food yasakSelam cancagizlarim misafiri gönderdim yemege giriştim ögle birsey yiyemedim misafirden artik aksam yemegini erken yicem
Kızlar kendimden bahsedeyim size
Yurtdışında yaşıyorum
Uzun zamandır kilo vermek istiyordum
Hayatım bu zamana kadar yoğun geçti
Evlendikten sonra hem okudum hem çocuk dünya ya getirdim epey zor oldu
Hep kiloluydum tombis bir çocuk. Kilolu bir basketbolcu sadece lise 1 de 78 kiloya düşmüştüm. Sonra hep aldım. Kilolu gelin oldum kilolu hamile kaldım.107 ile evlendim 104 le hamile kaldım 112 le doğurdum. Doğum yaptigimda 102 kilodum ama sonra sutum yok diye sürekli yedim meyve suyu petmez vs. Sonra 2 ay önce tam 118 kilo geldigimi gordum. Artık verme zamanı inşaallah 30 uma girmeden 80 e dusmek istiyorum
Öğretmen olma hayalimi inşaallah gerçekleştirdim. Okulöncesi öğretmenliği bölümünü bitirdim. Gerçi atanamadim ama şubatta olur inşaallah da vatanıma döneriz :)
Evlenme ve evlat sahibi olma hayallerinde Allah in izniyle nasip oldu.
Şimdi zayıflama hayali de gerçek olur inşaallah. Zayıf bir eş, zayıf bir anne ve zayıf bir öğretmen olurum .
Boyun 1.78
Zayıflamak isteme nedenim öncelikle sağlık , estetik ve güzellik , 2.belki de 3. Bebek :)
Hedefim 80. Hayirlisiyla görürüm inşaallah bu rakamı tartıda
Benim hikayem bu . sevgili kaptanim ve takım arkadaşlarım.
Kolay gele
Peki hiç yağsız kisir yapsak kendimize ne dersinizelif pilav makarnadansa ekmek yemeni tavsiye ederim nananın dediği gibi 2 kaşık pilav yiyeceğine 1dilim ekmek yerim yada küçükse 2dilim en azından pilavdan ve makarnadan alacağın yağdanda kısmış olursun .
EvetAbla kuşum öğün atlama, hiç birşey yiyemediysen bile meyve ye ama kendini çok aç bırakma. Akşam menün gayet güzel, yanına çorba ya da 2 dlm ekmek uygun olur senin için. Akşama da meyve ya da kuruyemiş yersin. Ayrıca haftanın bir günü bile olsa fast food yasakÖnce biraz kilo veriyoruz, sonra seni ödüllendiririz.
Pis hain domdom menüme çomak sokmaya çalisiyor
bulgur pilavida mi aynielif pilav makarnadansa ekmek yemeni tavsiye ederim nananın dediği gibi 2 kaşık pilav yiyeceğine 1dilim ekmek yerim yada küçükse 2dilim en azından pilavdan ve makarnadan alacağın yağdanda kısmış olursun .
tamam bundan sonra pilav yerine 1dilim ekmek:)Canım, yemeklerin tanelerini yemeye özen göster. Bunun dışında eğer normalde ekmek yiyorsan, 2 yk pilav= 2 yk makarna= 1 dlm ekmek.
Ben sebze yemeklerinin yanı da 1 dlm tb ekmeği yiyorum.
Yaa öyle işte. Maşallah canım geleli seni takip ediyorum çok neşeli hayat dolu bi hatunsun. Allah huzurunu bozmasinPis hain domdom menüme çomak sokmaya çalisiyor
Aferim perim boynuz kulagı geçmişGeçen hafta: 68.8
Bu hafta: 68
Fark:0.8
Yüzde:1.126 mıydı neydi unuttum :)
Haftaya hedef:67
hos geldin. ins verecez hepimizKızlar kendimden bahsedeyim size
Yurtdışında yaşıyorum
Uzun zamandır kilo vermek istiyordum
Hayatım bu zamana kadar yoğun geçti
Evlendikten sonra hem okudum hem çocuk dünya ya getirdim epey zor oldu
Hep kiloluydum tombis bir çocuk. Kilolu bir basketbolcu sadece lise 1 de 78 kiloya düşmüştüm. Sonra hep aldım. Kilolu gelin oldum kilolu hamile kaldım.107 ile evlendim 104 le hamile kaldım 112 le doğurdum. Doğum yaptigimda 102 kilodum ama sonra sutum yok diye sürekli yedim meyve suyu petmez vs. Sonra 2 ay önce tam 118 kilo geldigimi gordum. Artık verme zamanı inşaallah 30 uma girmeden 80 e dusmek istiyorum
Öğretmen olma hayalimi inşaallah gerçekleştirdim. Okulöncesi öğretmenliği bölümünü bitirdim. Gerçi atanamadim ama şubatta olur inşaallah da vatanıma döneriz :)
Evlenme ve evlat sahibi olma hayallerinde Allah in izniyle nasip oldu.
Şimdi zayıflama hayali de gerçek olur inşaallah. Zayıf bir eş, zayıf bir anne ve zayıf bir öğretmen olurum .
Boyun 1.78
Zayıflamak isteme nedenim öncelikle sağlık , estetik ve güzellik , 2.belki de 3. Bebek :)
Hedefim 80. Hayirlisiyla görürüm inşaallah bu rakamı tartıda
Benim hikayem bu . sevgili kaptanim ve takım arkadaşlarım.
Kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?