Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun ablam ya kiyamam naz yapsaydın babana biraz vvalla is çok yoğun ablam ama eğlenceli gerçekten çok sevdim allah bozmasın bu sefer iddiayı kaybettin naber Batuhan a üzüldüğünü biliyorum ben de anneme üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor bol dua edelim inşallah

Kilo almaya gelince ınan seni yalnız bırakmamak için canım ablam

Evet beni unuttun affetmiyorum
Hadii hadiii beni ne çok sevdiğini de cümle alem biliyooor
Bundan sonra daha dikkat etmek lazım aslında sonuçta kilo vermek uzun bir süreç olmasına rağmen almak bi tatlıya bile bakabiliyor bazen çok kolay bir şekilde Ama sen her şekilde sporla halledersin eminim ki

perigunlugu Kaptancigim acaba hedef kilolar değişebiliyor mu? Benim 58 di ya mesela benim 60 oldu ama ideal görüntü oluşturdu, bunu değiştirebilirmiyiz sonra?

Öğlen ve akşam çok az geldi bana. 2 yk yemekle nasıl acikmiyorsun.

Deli kız ben iddiayı kaydedeyim yeterki sen kafanı boşalt seviniyorum çalıştığın için okadar okul okumuşsun boş durmanız beni üzüyor kadınların kendi paralarının kazanmaları taraftarıyım . Batuhana evet üzüldüm ama yapılacak bişey yok dua etmekten başka annen içinde tabi bu arada kızlara annene babana selam söyle ne zaman çıkıyor algısı?

Ben de düşünüyorum senin neyin vardı diye yazılar kırmızı kırmızı batıyor halbuki gözüme hayırlı olsun perim pro lugun kız nasıl pro lugu oldun de hele

Aleyna Aleykum selam ablam. Alçı yok topuk ve kaval kemiği nde vida arada da gerdirme var sürekli küfrediyor doktora en çok da hamama gidemediği için sinir oluyor. Şimdi üc kızı da geliyor iki gün annem rahat eder

Menüm
Sabah 2 yk yoğurt.
30 dk tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, 2 dlm tb ekmeği, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; haşlanmış brokoli (yoğurtlu), 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 közlenmiş biber, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve kivi.
Su; 2.5 lt su.

Aaa bende yine istedim N Nisaca dan katılım formu doldurmasını, canım doldurmuşsun zaten afedersin

Oooo bu çok güzel bir haber ablam haydi sen göl, artık bende listeye gidip mezun olmak istiyorum ama son 300 gr falan kaldığında garanti olsun

Ablacım gelelim soruna evet zero şekerisiz, evet 2 kalori ama kilo vermeni yavaşlatıyor. Hedefine 3 ayda mı varmak istersin yoksa bunu 5 ayda mı? Aynaya baktığımızda beğenmediğimiz o vucutun sebebi işte hem bu vazgeçemediğimiz şeyler. Yapamam deme yaparsın, önce azaltarak başla. Ve yaza kadar kendine zayıflama sözü ver. İnan yemediğin o cipslere, tatlılara, böreklere değdiğini göreceksin. Ben kendi kafamı duvarlara vuruyorum yıllarca neden yapmadım, zayıflamadım diye.
Ve menün yine az yine az, ablacım kilona göre az besleniyorsun. Öğleni bir daha atlama

Ahaha sen Gizem'e gestapo diyorsun ya ben daha sopamı çıkarmadım Önce takıma kendimi sevdireceğim, sonra Allah ne verdiyse

akşamın tavuğu güzelde patatesi olmasa daha iyiymiş canımm artık listedesin biliyosun şimdiye dek 1 dikkat ediyosan artık daha daha çook dikkat )))
perigunlugu Kaptancigim acaba hedef kilolar değişebiliyor mu? Benim 58 di ya mesela benim 60 oldu ama ideal görüntü oluşturdu, bunu değiştirebilirmiyiz sonra?
Tabiiki canım bugün geçti ama önümüzdeki cuma tekrar hatırlatır mısın bildirimini yaparken listeyi paylaşırken yazarız
Ben de düşünüyorum senin neyin vardı diye yazılar kırmızı kırmızı batıyor halbuki gözüme hayırlı olsun perim pro lugun kız nasıl pro lugu oldun de hele
Çok gizli

Banane baba ne ben izinliyim

Menü Zamanı

Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+1 kk peynir+3 çeri domates+1 salatalık

Öğlen: 1 kase domates çorbası+1 küçük tabak yogurt+1 küçük tabak salata+2 ymk kaşıgı kereviz yemeği

Ara:1 mandalina+ 1 elma (1'er saat arayla)

Akşam: 2 ymk kaşıgı kapuska+2 ymk kaşıgı yogurt+salata

Su:2.5 lt oldu, 3 olur kesin.
Spor: ımmm orası muallak

Motivasyonun ve tavsiyelerin için saol cnm. Yoğurdu denemek isterdim ama burada birçok şeyi bulmak sıkıntı . Rusya da yaşıyorum çünkü. Gelelim 5 ay oldu anlamıyorum çok iyi. Dili değişik yazıları da kiril alfabesi. Tuzları bile garip yogurtlari şekerli kendim azeri bi abla buldum da ondan aldım yoğurt sonra mayalama yaptım. Öyle işte kültürü çok farklı. Her şeyleri şekerli olup bu kadar fit bi toplum :)

Anaaamm bu kızda fenaymışş

Evettt ilk Cuma konuşması benden olsun. İşte budur diyorum, 7. takım budur Bu hafta 3. olduk haftaya 1. olmalıyız. Bakın silkelendik ve hem takımı hem yarışmayı çoşturduk. Daha iyisini yapabiliriz, yaptık da Kendimizi, azmimizi, hayallerimizi toplayıp buraya geldik. Bu yoldan dönmek yok. Hepiniz çok değerli, çok güzelsiniz ve iyi ki varsınız yine yeniden.. Hepinizi çok çok kocaman öptümm

ayayayya kızlarrrr bugünkü menümü duysanız döversiniz beni :)) varsın dövün napalımm. hak ettik bunu... ayyyyy yazmaya korkuyorum walla neyse yazdım gitti
sabah: 1 yemek kaşığı dut, 15 zeytin, 2 dilim ekmek, yeşillik (peynirim yoktu :/)
ara: 1 trabzon hurması, 1 kare çikolata
öğle: 1 kabak tatlısı
ara: 100 gr leblebi (leblebi canavarı geri döndü)
akşam : 2 parça et, 1 fincan makarna
gece: 1 ceviz, 2 yemek kaşığı yulaflı süt, kuşburnu

su: 2.5 lt spor: 15 dk yürüyüş

doymuyorum arkadaş. şu an yarın sabah kahvaltısında ne yicem diye düşünüyorum perimim beni alacağın varsa da daha sonra alırsın artık :) yarın bunu telafi edicem inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…