- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Geçmiş olsun ablam ya kiyamam naz yapsaydın babana birazCanim bitanem nasılsın bugün size yazamadım biraz uyudum yatayım dedim öğleden sonra bir annem geldi bişey sordu bir babam geldi bişey sordu geri başagrısı ile geri kalktim . Yeni yıla kilo alırsak vermesinide biliriz fatmam ne yapalim allah can sağlığı versin
Evet beni unuttun affetmiyorumMerhaba kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Serpil kuzum basın sağ olsun
Elifim senin de basın sağolsun kuzum
Yasemin ablam geçmiş olsun
Eaben ablam başarılar dilerim
Kilo verenleri kutlarım
Ben yasemin ablam ile yeni yıla 70 kilo girmeye karar verdim
Unuttuğum varsa affola
Hadii hadiii beni ne çok sevdiğini de cümle alem biliyooorYeni gelenler için kendimi tanittim mi bilemedim, ben Fatma konyadayim mühendisim 4 ay aradan sonra iki hafta önce ise başladım. Ve bir süre izne ayrıldımhep bu gestapo peri yüzünden kızlar kaçın kurtarın kendinizi ya sopa ile kovalıyor ya lama gönderiyor duvariniza şaka yapıyorum kızlar izinli de olsanız ne olursa olsun buraya giriş var çıkış yok ama iyiki var burası ve buradaki arkadaşlar özledim valla
Bundan sonra daha dikkat etmek lazım aslında sonuçta kilo vermek uzun bir süreç olmasına rağmen almak bi tatlıya bile bakabiliyor bazen çok kolay bir şekildeMenumu yazayim
Sabah: 2 yumurta maydanoz bi demet 50 60 grm kdr tulum peyniri yağsız 1 bardak şekersiz cay
Ara: 1 fincan büyük yeşil çay
Öğle: küçük bir kase kuskus salatası
Ara :
Akşam :küçük bi dilim yaspasta ve çay şekersiz (çaylarda şeker hiç kullanmiyorum)
Su 2 litre yatana kdr 2.5
Spor: 150 IP atlama
Bide öğle ve akşam soğan suyu iciyorum AC karnına
Öğlen ve akşam çok az geldi bana. 2 yk yemekle nasıl acikmiyorsun.İyi akşamlar hanımlar bugün ki menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
3 bardak çay
Öğlen
1 havuç
1 kase yoğurt
Dereotu maydonoz
Akşam
2 yemek kaşığı patates tavuk yemeği
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1,5saat yürüyüş
Deli kız ben iddiayı kaydedeyim yeterki sen kafanı boşalt seviniyorum çalıştığın için okadar okul okumuşsun boş durmanız beni üzüyor kadınların kendi paralarının kazanmaları taraftarıyım . Batuhana evet üzüldüm ama yapılacak bişey yok dua etmekten başka annen içinde tabi bu arada kızlara annene babana selam söyle ne zaman çıkıyor algısı?Geçmiş olsun ablam ya kiyamam naz yapsaydın babana birazvvalla is çok yoğun ablam ama eğlenceli gerçekten çok sevdim allah bozmasın bu sefer iddiayı kaybettin naber Batuhan a üzüldüğünü biliyorum ben de anneme üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor bol dua edelim inşallah
Kilo almaya gelince ınan seni yalnız bırakmamak için canım ablam
Evet beni unuttun affetmiyorum
Hadii hadiii beni ne çok sevdiğini de cümle alem biliyooor
Bundan sonra daha dikkat etmek lazım aslında sonuçta kilo vermek uzun bir süreç olmasına rağmen almak bi tatlıya bile bakabiliyor bazen çok kolay bir şekildeAma sen her şekilde sporla halledersin eminim ki
Deli kız ben iddiayı kaydedeyim yeterki sen kafanı boşalt seviniyorum çalıştığın için okadar okul okumuşsun boş durmanız beni üzüyor kadınların kendi paralarının kazanmaları taraftarıyım . Batuhana evet üzüldüm ama yapılacak bişey yok dua etmekten başka annen içinde tabi bu arada kızlara annene babana selam söyle ne zaman çıkıyor algısı?
Aaa bende yine istedim N Nisaca dan katılım formu doldurmasını, canım doldurmuşsun zaten afedersinKendinii harikaaaa anlatmışsın canımformu daha evvel bana doldurup göndermiştin eğer hedef kilonda değişiklik yoksa ayneen devam her gün menülerini bekliyoruuzz ayrıca günde en az 5 mesaj atma zorunluluğumuzz vaaar :)
Oooo bu çok güzel bir haber ablam haydi sen göl, artık bende listeye gidip mezun olmak istiyorum ama son 300 gr falan kaldığında garanti olsunKızlar tebrikler 3.olmuşsunuz :)perigunlugu gizemcim ben haftaya mümkünse listeye dönmek istiyorum ayrılalı çok oldu ama 5 kilom kaldı 1 yılı geçkin emeğim var bi diploma alayım..ne Zaman izne ayrıldığımı hatırlamıyorum..son anda sıralamayı etkilemezse gireyim diyorum..
Ablacım gelelim soruna evet zero şekerisiz, evet 2 kalori ama kilo vermeni yavaşlatıyor. Hedefine 3 ayda mı varmak istersin yoksa bunu 5 ayda mı? Aynaya baktığımızda beğenmediğimiz o vucutun sebebi işte hem bu vazgeçemediğimiz şeyler. Yapamam deme yaparsın, önce azaltarak başla. Ve yaza kadar kendine zayıflama sözü ver. İnan yemediğin o cipslere, tatlılara, böreklere değdiğini göreceksin. Ben kendi kafamı duvarlara vuruyorum yıllarca neden yapmadım, zayıflamadım diye.Simdik size bir kaç sorum var
Öncelikle @yasom tarif icin teskurler
SevgiliSelinanya bi kere zero sadece 2 kaloricik onu hicbir kuvvet biraktiramaz banaaa
Evet sorularima gecelim
Salataya accik zeytinyag accik narekşisi koysam olur mu
Bi de biz sadece cumalari akşam çay içeriz kocişkoyla
Bu aksam cayin yaninda ceviz findik badem antepfistigi gibim seyler yesem olmaz mi
Menüm
Sabah 1haslanmis yumurta
Domates salatalik 3 zeytin kibrit kutusu peynir 2 dilim kepek ekmek
Ara 5 badem
Ögle damlasakizli turkkahvesi yaninda 1 tane burçak büskivi misafirim vardi yiyemedim birsey
Akşam haşlanmış 1baget
Haşlanmiş yarim kabak havuç
Salata kücuk bir kase yogurt
1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su 3 lt olur mu bilmiyorum
Ahaha sen Gizem'e gestapo diyorsun ya ben daha sopamı çıkarmadımYeni gelenler için kendimi tanittim mi bilemedim, ben Fatma konyadayim mühendisim 4 ay aradan sonra iki hafta önce ise başladım. Ve bir süre izne ayrıldımhep bu gestapo peri yüzünden kızlar kaçın kurtarın kendinizi ya sopa ile kovalıyor ya lama gönderiyor duvariniza şaka yapıyorum kızlar izinli de olsanız ne olursa olsun buraya giriş var çıkış yok ama iyiki var burası ve buradaki arkadaşlar özledim valla
akşamın tavuğu güzelde patatesi olmasa daha iyiymişİyi akşamlar hanımlar bugün ki menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
3 bardak çay
Öğlen
1 havuç
1 kase yoğurt
Dereotu maydonoz
Akşam
2 yemek kaşığı patates tavuk yemeği
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1,5saat yürüyüş
Tabiiki canımperigunlugu Kaptancigim acaba hedef kilolar değişebiliyor mu? Benim 58 di ya mesela benim 60 oldu ama ideal görüntü oluşturdu, bunu değiştirebilirmiyiz sonra?
Çok gizliBen de düşünüyorum senin neyin vardı diye yazılar kırmızı kırmızı batıyor halbuki gözümehayırlı olsun perim pro lugun kız nasıl pro lugu oldun de hele
Aaa bende yine istedim N Nisaca dan katılım formu doldurmasını, canım doldurmuşsun zaten afedersin
Oooo bu çok güzel bir haber ablam haydi sen göl, artık bende listeye gidip mezun olmak istiyorum ama son 300 gr falan kaldığında garanti olsun
Ablacım gelelim soruna evet zero şekerisiz, evet 2 kalori ama kilo vermeni yavaşlatıyor. Hedefine 3 ayda mı varmak istersin yoksa bunu 5 ayda mı? Aynaya baktığımızda beğenmediğimiz o vucutun sebebi işte hem bu vazgeçemediğimiz şeyler. Yapamam deme yaparsın, önce azaltarak başla. Ve yaza kadar kendine zayıflama sözü ver. İnan yemediğin o cipslere, tatlılara, böreklere değdiğini göreceksin. Ben kendi kafamı duvarlara vuruyorum yıllarca neden yapmadım, zayıflamadım diye.
Ve menün yine az yine az, ablacım kilona göre az besleniyorsun. Öğleni bir daha atlama
Ahaha sen Gizem'e gestapo diyorsun ya ben daha sopamı çıkarmadımÖnce takıma kendimi sevdireceğim, sonra Allah ne verdiyse
Ciciimm bak ben izinli falan anlamam, 7. takım mı 7. takım gerisi boş gelirBanane baba ne ben izinliyim
Tanıdık matematikçi var istersenbendeniz :) Buarada ben bu kilolara en son 5. sınıfta sahiptim. Gıcıksın bence
Canımm hiç motivasyonunu kaybetme lütfen. Hep beraber halledemeyeceğimiz şey yok. Yeni bir hafta başlıyor yeni heyecan. Sakın üzülmeyesin.
Canım bence çok iyisin hiç öyle düşünme haftaya daha da güzel olur hiç merak etme.
Muhteşemsinnnnnnnnnnnnn kaptanım yaaa çok heveslendim!!
Canım ben geçen sene 2 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırıp yiyordum yemeklerden yarım saat önce. Hem ertesi gün yarım kilo eksik çıktım hem de karnımdaki şişlikler inmişti. Deneyebilirsin yiyebilirsen.
BBugün ben aynen öyleyim duşa bile girmedim modum hiç yok
Canım ben pilav makarna yiyince daha çok acıkıyorum sanki 1 dilim tam buğday veya kepek ekmeği yiyorum genelde. Birde bol salata.
Canım aramıza hoşgeldin. Bende daha yedek üyelerdeyim. Çok güzel bir gruba katılmışız onu anlıyorum. 3 gündür burada olmama rağmen her girdiğimde motive oluyorum ve mutlu oluyorum. Sen de inşallah istediğin hedeflere ulaşacaksın. Grupta kaldıkça güzel şeyler seni bekliyor. Hiç merak etme.
Canım bence 1 dilim TB veya Kepek ekmeği yiyebilirsin.
Canım ben geçen sene 2 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın ve bir çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırıp yiyordum yemeklerden yarım saat önce. Hem ertesi gün yarım kilo eksik çıktım hem de karnımdaki şişlikler inmişti. Deneyebilirsin yiyebilirsen.
Kuzum benim doktorum 4-6 kaşık kadar susuz yemem gerektiğini söylemişti. Ne kadarı yeterse demişti.
Menüm
Sabah 2 yk yoğurt.
30 dk tempolu yürüyüş.
Sabah; 2 yk lor, domates, 2 dlm tb ekmeği, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; haşlanmış brokoli (yoğurtlu), 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 közlenmiş biber, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve kivi.
Su; 2.5 lt su.
Anaaamm bu kızda fenaymışşAaa bende yine istedim N Nisaca dan katılım formu doldurmasını, canım doldurmuşsun zaten afedersin
Oooo bu çok güzel bir haber ablam haydi sen göl, artık bende listeye gidip mezun olmak istiyorum ama son 300 gr falan kaldığında garanti olsun
Ablacım gelelim soruna evet zero şekerisiz, evet 2 kalori ama kilo vermeni yavaşlatıyor. Hedefine 3 ayda mı varmak istersin yoksa bunu 5 ayda mı? Aynaya baktığımızda beğenmediğimiz o vucutun sebebi işte hem bu vazgeçemediğimiz şeyler. Yapamam deme yaparsın, önce azaltarak başla. Ve yaza kadar kendine zayıflama sözü ver. İnan yemediğin o cipslere, tatlılara, böreklere değdiğini göreceksin. Ben kendi kafamı duvarlara vuruyorum yıllarca neden yapmadım, zayıflamadım diye.
Ve menün yine az yine az, ablacım kilona göre az besleniyorsun. Öğleni bir daha atlama
Ahaha sen Gizem'e gestapo diyorsun ya ben daha sopamı çıkarmadımÖnce takıma kendimi sevdireceğim, sonra Allah ne verdiyse
Ders çalışmaktan ve kızıma bakmaktan hiç acıktığımı hissetmedim bile bugün simdide karnım aç hissettikçe su içiyorum iyi geliyo banaÖğlen ve akşam çok az geldi bana. 2 yk yemekle nasıl acikmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?