Kıvırcık patatesin gilesemik indeksi çok yüksek bence diyette masum gelsede şeker ve karbon yüklü bir sebze tavsiye etmem.Şimdik ben pattes haşlasam ögle yemegi yerine geçer mi ki
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar çok fenayim ağzım yüzüm dolmuş durumda 1 günde ciğerlerime indi fena öksürüyorum gece sabaha oturdum ve bugün nöbete geldim inşallah iyi geçerde nöbeti tamamlarım .kendinize iyi bakın lütfen alışkanlıklarınızı 21 günde bırakabilir insan tatlı ihtiyaçlarınızı kuru meyveler tarçınlı sütle giderebilirsiniz yada meyvelerin üzerine bir miktar kakao dökebilirsiniz.
Bu beyaz çay migroslarda sallama çay formu var ama çokta inandırıcı gelmiyor güvenemiyorum açıkçası bende içtim portakallı olandan güzel tadı ama genede güvenilir gelmedi .
Aslında benim pek çay kültürüm yoktur algılamam pek yani tadıda normal gelmişti :)bende sallama çay halini almak istiyorum. markette varsa bakacam.nasıl tadı vardı. iyi geldimi.
Evet sporsuz olmazKızlar günaydin dun izmite ailemin yanina dondum, malesef menumu yazamadim kalabalıktan.
Hemen yazayım,
Sabah,
Domates,peynir,salatalik,zeytin,maydonoz ve salamli kepek sandviç
Ara öğü,
Kayısılı çay
Öğle,
Ezogelin çorba,
Balık fırındı sanırım,
Salata
Ara öğün,
6-7 Adet badem ve maden suyu,
Akşam,
Bi tabak zyağlı barbunya
Yoğurt
Su 2,5 litre, spor yoktu ama bugün bi saat yürüyüp dengeliycem inş
Patates olmasada başka bişi olsa sanki daha iyi :)))Şimdik ben pattes haşlasam ögle yemegi yerine geçer mi ki
Dikkat et kendine abla ya lazımsın sen bizeGünaydın hayırlı sabahlar kızlar çok fenayim ağzım yüzüm dolmuş durumda 1 günde ciğerlerime indi fena öksürüyorum gece sabaha oturdum ve bugün nöbete geldim inşallah iyi geçerde nöbeti tamamlarım .kendinize iyi bakın lütfen alışkanlıklarınızı 21 günde bırakabilir insan tatlı ihtiyaçlarınızı kuru meyveler tarçınlı sütle giderebilirsiniz yada meyvelerin üzerine bir miktar kakao dökebilirsiniz.
Bu beyaz çay migroslarda sallama çay formu var ama çokta inandırıcı gelmiyor güvenemiyorum açıkçası bende içtim portakallı olandan güzel tadı ama genede güvenilir gelmedi .
geçmiş olsun dikkat et kendine canım
Günaydın güzeller
Yasemin abla çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Saol un canlarım bayağıdır hiç böyle hasta olmamistim
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar çok fenayim ağzım yüzüm dolmuş durumda 1 günde ciğerlerime indi fena öksürüyorum gece sabaha oturdum ve bugün nöbete geldim inşallah iyi geçerde nöbeti tamamlarım .kendinize iyi bakın lütfen alışkanlıklarınızı 21 günde bırakabilir insan tatlı ihtiyaçlarınızı kuru meyveler tarçınlı sütle giderebilirsiniz yada meyvelerin üzerine bir miktar kakao dökebilirsiniz.
Günaydınn kızlaaar
Çok şükür ilk günüm güzel geçti, gece çook acıktım bi ara
bir iki çatal beyaz peynir yedim miğdem kazınıyodu.
İnşallah güzel bir haftasonu olur kızlar
@obur kedi canım geceleri biraz acikma oluyo ama sabah uyaninca nedense tok gibi uyanıyosun, istedigimiz beden pantolona girebilmek için midemizle kavgaya devam
Cok gecmis olsun ablam dikkatet kendineGünaydın hayırlı sabahlar kızlar çok fenayim ağzım yüzüm dolmuş durumda 1 günde ciğerlerime indi fena öksürüyorum gece sabaha oturdum ve bugün nöbete geldim inşallah iyi geçerde nöbeti tamamlarım .kendinize iyi bakın lütfen alışkanlıklarınızı 21 günde bırakabilir insan tatlı ihtiyaçlarınızı kuru meyveler tarçınlı sütle giderebilirsiniz yada meyvelerin üzerine bir miktar kakao dökebilirsiniz.
Okeyto anlasilmistirKıvırcık patatesin gilesemik indeksi çok yüksek bence diyette masum gelsede şeker ve karbon yüklü bir sebze tavsiye etmem.
kvrck kış sebzeleri pişir ıspanak pırasa karnıbahar çokta güzel olur.yoğurt salatayla doyarsın
O zaman ilk hedefimiz pazardir tam yol ileriPatates olmasada başka bişi olsa sanki daha iyi :)))
Ya benim bagirsak hareketleri neredeyse 1 haftaya bir gerceklesir o zaman ben de denerim ki bunuVeee en sonunda bende geceden büyük su bardağına kuru kayısı koydum ve su ile doldurdum sabah suyu içip kayısıları yedim 20 dk sonrasıda kahvaltı yaptım. Şuan bağırsaklarımda şölen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?