Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız bi ara neredesin uğra diye sana yapacaktım da adın aklıma gelmedi. Hep opera lı şeyler geldi aklıma

Abla nasıl başardın bunu yaa :)) Tavsiyelerini bekliyorum
2 hafta filan baya zor oluyor
3. hafta annem kurabiyeleriyle evimi şenlendirddi,onlara dayanmak da kolay değildi ama 2 hafta dayanınca devam etmeliyim diyebiliyorsun
ve artık hiç canım çekmiyor
sadece dün rüyamda halleyleri deli gibi yiiyiyordum ama sabah kalkınca öyle bir istek olmadı :)))))
yani artık karbonhidrat yeme atağı yaşamıyorum,bundan dolayı cok mutluyum,çünkü bu konuda ciddi zaafiyetlerim vardı
dün misafirlikte 1 tabak hamurişini redddettim ve canım hiç istemedi,bu da kolay oldu, çnkü sağlığım için 1 aydır şeker un tüketmiyorum dedim,anlayışla karşıladılar
diyetteyim deseydim ısrar ederlerdi kesin

göreceğiz nanacım hiç merak etme

Kız bi ara neredesin uğra diye sana yapacaktım da adın aklıma gelmedi. Hep opera lı şeyler geldi aklıma
Hala kolay hatırlanabilir bir nick bulamadım kendime xpreia z de yapıştı üstüme iyice. @ koyduktan sonra olabilecek isimler çıkıyor ama xp yazsanız çıkarım belki
Derece yapmışsınız bu hafta tebrik ediyorum hepinizi

Anladım ablacım çook tebrik ederim seni darısı başıma inşallah

Artık ismi bulurken ne düşündüysen .
Evet bu hafta sonunda başardık, inşallah bunuda haftaya daha yukarıda bir yer edinip kutlarız

Dün çocuğu uyuturken ben uyumusum.
Dün ku menun
1 bardak ılık limonlu su
1 küçük zeytinli poğaça
10 çeri domates
Az peynir
Şekersiz çay

4 yemek kaşığı pilav
150 gr haşlama et
Karisik salata

2 bardak lahana suyu

8 yemek kaşığı taze fasulye
2 kepçe şehriye çorbası
Yarım kase yoğurt

Yarım elma
Yarım portakal
1/3 muz

1 tane guccucuk konser cholata
2 tane guccucuk top çikolata

Kızlar çikolata ya çok duskun biriyim.esimde dün en sevdiğinden almış. Çikolata aşkına nasıl son verebilirim. Epey azalttim artık ama nefsime dur diyemiyorum bazen. Heleki özel gün yaklaştığı vakitlerde:)

Kızlar güünaydınnnn!! Dün gece saat 8 de uyuyakaldığım için şuan yazabiliyorum dünkü menümü

SABAH:
Tb ekmeğine hazırlanan klasik sandviçim
İçerisinde marul biber domates salatalık
1 dilim light kaşar
1 dilim hindi füme göğüs

ARA:
3 adet etiform kepekli

ÖĞLE:
Köfteli bezelye
Yarım dilim kepek ekmeği

ARA:
1 yerli muz

AKŞAM:
3 kaşık z.yağlı barbunya
3 kaşık taze börülce salatası
Yarım kase yoğurt

ARA:
1 yerli muz

Günaydın arkadaşlar perigunlugu canm yemekte ne çıkacağını öğrenmeye calisirim ama hastane ymkleri pek güzel olmuyor zaten yanıma süt ve meyve aldım.Bide yumurta ve peynire çok olmuş diyen bi arkds vardı yumurta tok tutuyor peynirde coook çok severim her çeşidi vardır evde engel olamam ona öğle yediğim de evde değildi miafirlikteydim ve acikmiatim kek kurabiye yemektnse yeşillik ve turşu olduğu olduğu için onu aldım

hepimizin zaafları var tamamen bırakırsan bir gün pes edersin.küçük bir parça alıp dilinin üzerinde tadını hisset.hepsini yemen gerekmez.bitter tercih et.şeker oranı daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…