Kız bi ara neredesin uğra diye sana yapacaktım da adın aklıma gelmedi. Hep opera lı şeyler geldi aklımaSelam herkese beni anmaya çalışıp nickimi hatırlayamamışsınız şans eseri gördüm
Yarın kadın doğuma gidiyorum yumurta durumu için inşallah olacak bu ay...
Kilomu soracak olursanız içtiğim ilaç fena bulantı yapıyor iki haftadır fena halde midem yemek yiyemiyorum adam akıllı bugün akşam tok karnına 60.7 çıktım. 62.1 ile izne ayrılmıştımSu kaybı da vardır ama mutlaka çünkü su içsem midem bulanıyor
İçemiyor yiyemiyorum mandalinanın bile yarısını zor yer haldeyim. İki haftada bünye alışıyormuş umarım haftaya tamamen geçmiş olur bu bulantı. Regl olduğum halde Hamileyim sandım o kadar bulantım oldu ki
Bu gidişle dışardan mezun olucam ben
2 hafta filan baya zor oluyorAbla nasıl başardın bunu yaa :)) Tavsiyelerini bekliyorum
Sanada iyi geceler canım...Kızlar iyi geceler yarın görüşürüz öptü hepinizi
göreceğiz nanacım hiç merak etmeÖlsem izin vermeyecek yahu! Şaka bir yana olurda bir gün yanlışlıkla izin istersem sakın ha verme. Zaten gitmemde, yine de verme. Hazirana mezun edelim el birliğiyle beni
Kader işte ablam, bende senin rakamları göremedim hiç
Hala kolay hatırlanabilir bir nick bulamadım kendimeKız bi ara neredesin uğra diye sana yapacaktım da adın aklıma gelmedi. Hep opera lı şeyler geldi aklıma
Hedefim 55 idi ama hala mezun olamıyorum sanırım. Sabah aç karnına bir tartılıp da asıl o Zaman yazayım ben gliforun bulantı gücü adınaooo süperrr 60 mııı
Anladım ablacım çook tebrik ederim seni darısı başıma inşallah2 hafta filan baya zor oluyor
3. hafta annem kurabiyeleriyle evimi şenlendirddi,onlara dayanmak da kolay değildi ama 2 hafta dayanınca devam etmeliyim diyebiliyorsun
ve artık hiç canım çekmiyor
sadece dün rüyamda halleyleri deli gibi yiiyiyordum ama sabah kalkınca öyle bir istek olmadı :)))))
yani artık karbonhidrat yeme atağı yaşamıyorum,bundan dolayı cok mutluyum,çünkü bu konuda ciddi zaafiyetlerim vardı
dün misafirlikte 1 tabak hamurişini redddettim ve canım hiç istemedi,bu da kolay oldu, çnkü sağlığım için 1 aydır şeker un tüketmiyorum dedim,anlayışla karşıladılar
diyetteyim deseydim ısrar ederlerdi kesin
İnsallahgöreceğiz nanacım hiç merak etme
Artık ismi bulurken ne düşündüysenHala kolay hatırlanabilir bir nick bulamadım kendimexpreia z de yapıştı üstüme iyice. @ koyduktan sonra olabilecek isimler çıkıyor ama xp yazsanız çıkarım belki
Derece yapmışsınız bu hafta tebrik ediyorum hepinizi
balık yediğim gün yoğurt süt tüketmiyorum.söyle aralarda sütlü meyveli bademli cevizli ara öğünler olsa benim en sevdiğim ve en sağlıklı buldugum yeme şekli
hepimizin zaafları var tamamen bırakırsan bir gün pes edersin.küçük bir parça alıp dilinin üzerinde tadını hisset.hepsini yemen gerekmez.bitter tercih et.şeker oranı daha az.Kızlar çikolata ya çok duskun biriyim.esimde dün en sevdiğinden almış. Çikolata aşkına nasıl son verebilirim. Epey azalttim artık ama nefsime dur diyemiyorum bazen. Heleki özel gün yaklaştığı vakitlerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?