- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
aaaaa ilk kez duydum bende yapayım yarınVeee en sonunda bende geceden büyük su bardağına kuru kayısı koydum ve su ile doldurdum sabah suyu içip kayısıları yedim 20 dk sonrasıda kahvaltı yaptım. Şuan bağırsaklarımda şölen var
Kizçeler var ya daha baslayali 4 5 gün oldu ama sabahlari acayip enerjik uyaniyorum
Yazik her yemekten sonra ogluş aglar ben hazimsizliktan kalkmayi gectim oturamazdim bile
Ne haksizlik etmisim cocuga simdi acayip hareketliyim cok sukur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-her-pazar-en-cok-zayiflayan-1-olsun.678206/@melike06 canım senın adha önce başka topıkte karşılaşmışmıydık acaba
Saol canim izin almam biraz zor olurdu.Dikkat et kendine abla ya lazımsın sen bizeizin alabilseydin keşke dinlenseydin evde
Teşekkür ederim iyi nöbetler canım evet nobeterimiz 24 tutuyoruz.
Saol canim teşekkür ederimçok geçmiş olsun yasemin abla . ALLAH şifa versin
Geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versin[/QUOTE
Saol canim teşekkürler.
yasom7272 abla nobetın 24 mü
Saol canim kız kıvırcık normal yemegini yap niye kendine eziyet ediyorsun kıymalı yap yanına bol yoğurt salata oh mis diyetteyim diye kendine eziyet etme lütfen.Cok gecmis olsun ablam dikkatet kendine
Okeyto anlasilmistir
O zaman ilk hedefimiz pazardir tam yol ileri
Aliyim karnibahari haşlayim bir güzel dökeyim üstune yogurt ohhhh mis
Ya benim bagirsak hareketleri neredeyse 1 haftaya bir gerceklesir o zaman ben de denerim ki bunu
Çok geçmiş olsun ablam.. Çabucak iyileş inşallah.Alintilari çıkmamış teşekkür ederim kızlar
Bak giricem listeye görürsünNe demeeekk :) o zamaaann sendende bekliyoruzz efsane menüleri
Estağfurullah canım çok geçmiş olsungayeet güzel listeye girmene az kalmış
Vermeem tabiiki izin sana :)))
Lama göndericem sana :)))))
Bugün hiç hiç olmamış canımsu spor ne alemde ?
Muzlar fazla olmuş, su ve sporun ne alemde ?
Anladım canımsüt meyve gayeet güzel hadi bomba bi menü bekliyorum senden
Ay evet öyle kuzum kitap almam lazımdı bkmye gittim az önce hemen kitap alıp döndüm hiçbirşey yapasım yokHava kapalı, ben havadan kapalı. Ruhum çöktü. Hiçbir şey yapasim yok.
Biz de seni özledik ablacım daha sık uğraMerhaba kizlar nasilsiniz???ozledim hepinizi...a
Bende şimdi zafere gidiyorum, d&r da yeni kitaplara bakacağım. Donustede milli piyano alır donerimAy evet öyle kuzum kitap almam lazımdı bkmye gittim az önce hemen kitap alıp döndüm hiçbirşey yapasım yokAnnem de şaşırdı Baak benim sınavlarım var izleyemiyorum ama zamanın varsa kendine şöyle güzel bir Türk kahvesi ya da çay yap tabi şekersiz film izle Hatta izlemediysen Love,Roise çok güzeldii aşk filmi seviyosan tavsiye ederim
Su ve spor kötü olmuş ama menün gayet iyigünaydınlar herkese . hepimiz için güzel birgün olsun .
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
tavuk şiş
ayran
ara
1adet elma
akşam
koca bir kase yeşil salatagöbek, maydanoz,dereotu ,kırmızı lahanadan yapılmış )
1 kase yoğurt
su malesef 1 litre bile olmadı . akşam misafirlerim olduğundan sporada gidemedim .
Cok gecmis olsun ablam dikkatet kendine
Okeyto anlasilmistir
O zaman ilk hedefimiz pazardir tam yol ileri
Aliyim karnibahari haşlayim bir güzel dökeyim üstune yogurt ohhhh mis
Ya benim bagirsak hareketleri neredeyse 1 haftaya bir gerceklesir o zaman ben de denerim ki bunu
aaaaa ilk kez duydum bende yapayım yarın
Normal içme suyuna koydum büyük bir bardağa 2 3 tane kuru kayısı, onu mutfakta tuttum akşam yatmadan önce hatta sonra sabahta içtim suyu attım ağzıma kayısıları ohh miisss :)bu kayısı bende deneyım pekı akşam sıcak suyamı koydun canımperigunlugu . afedersınız ama bnde kabızlıktan cok sıkıntı cekıyorum ve karnım ondan hep şiş oluyor en son ibrehim saraçoğlu portakal yapragı kuru denedım baya faydası oldu hemde kalıcı dıyebılırım ama arada sorun yasadıgım oluyor
Miiiissss ucuz atlatmışsınyasom7272 teşekkur ederım abla bnmde 24 . perigunlugu canım yemekte salata haslanmış mankarna ve bezelye patates tavuk domates bıberlı sulu yemek vardı kucuk ıkı parca tavuk domates bıber ve soganları suyunu yedım ekmeksız salta yedım makarna hıc almadım :)
İşte bu konu tam ev hanımlarına göreKızçeler ben herhafta süt aliyorum yogurt yapmak icin
En bi sevdigim sütün kaymagı ama yemiyorum artik cısss
Peki bana bi söyleyin bakalim bu kaymaklarla ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?