Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizçeler var ya daha baslayali 4 5 gün oldu ama sabahlari acayip enerjik uyaniyorum
Yazik her yemekten sonra ogluş aglar ben hazimsizliktan kalkmayi gectim oturamazdim bile
Ne haksizlik etmisim cocuga simdi acayip hareketliyim cok sukur

evet evet bende ikinci günümde olmama rağmen kendimi süper hissediyorum

bu kayısı bende deneyım pekı akşam sıcak suyamı koydun canım perigunlugu . afedersınız ama bnde kabızlıktan cok sıkıntı cekıyorum ve karnım ondan hep şiş oluyor en son ibrehim saraçoğlu portakal yapragı kuru denedım baya faydası oldu hemde kalıcı dıyebılırım ama arada sorun yasadıgım oluyor

Dikkat et kendine abla ya lazımsın sen bize izin alabilseydin keşke dinlenseydin evde
Saol canim izin almam biraz zor olurdu.
yasom7272 bende nöbetteyım bugun gecmış olsun
Teşekkür ederim iyi nöbetler canım evet nobeterimiz 24 tutuyoruz.
çok geçmiş olsun yasemin abla . ALLAH şifa versin
Saol canim teşekkür ederim

Bak giricem listeye görürsün

Hava kapalı, ben havadan kapalı. Ruhum çöktü. Hiçbir şey yapasim yok.
Ay evet öyle kuzum kitap almam lazımdı bkmye gittim az önce hemen kitap alıp döndüm hiçbirşey yapasım yok Annem de şaşırdı Baak benim sınavlarım var izleyemiyorum ama zamanın varsa kendine şöyle güzel bir Türk kahvesi ya da çay yap tabi şekersiz film izle Hatta izlemediysen Love,Roise çok güzeldii aşk filmi seviyosan tavsiye ederim

Bende şimdi zafere gidiyorum, d&r da yeni kitaplara bakacağım. Donustede milli piyano alır donerim <yılın zengini>

Filmi izlememiştim, eve gidince kesin izlerim

perigunlugu ve Selinanya ben de farkına sonradan vardım eksik yazdığımı 45 dk yürüyüşüm ve 45 dk ütüm var ayrıca rahat 3 lt su içmişimdir masamda 1 lt lik şişe var gün içinde 2 adet ondan bitirip üstüne daha da su içtim. Muzların fazla olduğunu farkettim yerken de ama evde başka meyve kalmamış hiç akşam krize girdim.

Öğlen yemeği okulda fiks çıktığı için salata yoğurt gibi eklemeler yapamıyorum. Yemeğin adı köfteli bezelye ama bence bezelyeli köfte çok bezelye yemedim merak etmeyin. Ama eksik ve fazlalarımın farkındayım destekleriniz için çoooook teşekkürler iyi ki varsınız. Bugün çok daha sıkı bir menü ile karşınızda olacağım. Bugün öğlen yemekte baklava vardı en büyük sınavımı verdim

Kızçeler ben herhafta süt aliyorum yogurt yapmak icin
En bi sevdigim sütün kaymagı ama yemiyorum artik cısss
Peki bana bi söyleyin bakalim bu kaymaklarla ne yapabilirim

Su ve spor kötü olmuş ama menün gayet iyi

aaaaa ilk kez duydum bende yapayım yarın

Normal içme suyuna koydum büyük bir bardağa 2 3 tane kuru kayısı, onu mutfakta tuttum akşam yatmadan önce hatta sonra sabahta içtim suyu attım ağzıma kayısıları ohh miisss :)
Miiiissss ucuz atlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…