Vallahi ayakta alkişliyorum seniay canım çok iyi yapmışsın
ben de internette tatlı fotosu görsem yarın mutlaka yerdim
bugun şekeri ve unu bırakmamın 26. gnü ve artık canım çekmiyorum,bu benim gibi diyet bozar bir insan için iyi bir başarı
kendi iradesizliğimden bıkmıştım
Canım ya sana çok üzülüyorum ama sagligin için yememen lazımVallahi ayakta alkişliyorum seni
Amaaa benim gibi her hafta mutlaka yarim kilo fistikli baklava ve hergun 1lt kola tuketen biri regl gunumde eşimin bütün igrenç tekliflerine ragmen kullandigim kelime hep HAYIR oldu
Kendimlen gurur duyuyorum ama çok canım istiyor be
İnşallah tatlım ama asıl bundan sonrası sıkıntı sanırım, birde ben 1 gün yeme işini abartırsam o hafta aldığımı vermekle geçiyor. En iyisi yememekhimmm anladım cnm kilonu farketmemeisim kusura bakma ne güzel son 1 kilo onuda hemencecik verirsin inşallah
Evet menü gayet güzel şu alttaki çikolataları saymazsak. İnşallah gece geç saatte yememişsindir çikolataları. Birde su ve sporunu göremedim ama günde en az 15 dk olmak kaydıyla yürüyüşlere başlamalısın.Dün çocuğu uyuturken ben uyumusum.
Dün ku menun
1 bardak ılık limonlu su
1 küçük zeytinli poğaça
10 çeri domates
Az peynir
Şekersiz çay
4 yemek kaşığı pilav
150 gr haşlama et
Karisik salata
2 bardak lahana suyu
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 kepçe şehriye çorbası
Yarım kase yoğurt
Yarım elma
Yarım portakal
1/3 muz
1 tane guccucuk konser cholata
2 tane guccucuk top çikolata
Umarım aç kalmazsın ama çokda kaçırmazsınBugün ya aç kalicam ya da doyucam inşaallah diyet gitmez. Öğle yemeğine bir rus ailesine davetliyiz.hadi hayırlısı.eti helal alacaklarmis inşaallah sıkıntı cikmaz
Menün gayet güzel ama 2. muz fazla olmuşKızlar güünaydınnnn!! Dün gece saat 8 de uyuyakaldığım için şuan yazabiliyorum dünkü menümü
SABAH:
Tb ekmeğine hazırlanan klasik sandviçim
İçerisinde marul biber domates salatalık
1 dilim light kaşar
1 dilim hindi füme göğüs
ARA:
3 adet etiform kepekli
ÖĞLE:
Köfteli bezelye
Yarım dilim kepek ekmeği
ARA:
1 yerli muz
AKŞAM:
3 kaşık z.yağlı barbunya
3 kaşık taze börülce salatası
Yarım kase yoğurt
ARA:
1 yerli muz
Günaydın Ablam, biz çöp tenekesi oluruz ama yeter ki senin miden olmasınGünaydin kalbimin çöp tenekeleri(ayy bir an düşündüm de çöp tenekeligine soooonnnnnnn )
Seviyorum uleyn sizi kilo verdikçe daha bi seviyorum sizi
Gününüz aydın olsun efenim
Tatlı ve hamurişine karşı 2 seçenek varVallahi ayakta alkişliyorum seni
Amaaa benim gibi her hafta mutlaka yarim kilo fistikli baklava ve hergun 1lt kola tuketen biri regl gunumde eşimin bütün igrenç tekliflerine ragmen kullandigim kelime hep HAYIR oldu
Kendimlen gurur duyuyorum ama çok canım istiyor be
Ne demeeekk :) o zamaaann sendende bekliyoruzz efsane menüleriAy periiim çok sağol,zahmet ettin,bi aksilik olmazsa haftaya girerim inşallah..
Estağfurullah canım çok geçmiş olsunperigunlugu
canım kusura bakma bugun bildirimim gecikti
kızım daha iyi ama ben hasta oldum
geçen haftaki kilomu tam hatırlamıyorum 61 di sanırım
yediklerime dikkat etmedim ama bugun 59,7 çıktım,şükür :))
Vermeem tabiiki izin sana :)))Ölsem izin vermeyecek yahu! Şaka bir yana olurda bir gün yanlışlıkla izin istersem sakın ha verme. Zaten gitmemde, yine de verme. Hazirana mezun edelim el birliğiyle beni
Kader işte ablam, bende senin rakamları göremedim hiç
Lama göndericem sana :)))))Ayyyyy 3.olmuşuz süpersiniz hepinizi kutluyorumperigunlugu Ablam ben 2.dönem başlayana kadar en geç mezun olmak istiyorum Aklıma gelmişken yazayım eğer unutursam kovala beni 14-20 ocak civarlarında listeye girebiliyo muyum
Bugün hiç hiç olmamış canımDün çocuğu uyuturken ben uyumusum.
Dün ku menun
1 bardak ılık limonlu su
1 küçük zeytinli poğaça
10 çeri domates
Az peynir
Şekersiz çay
4 yemek kaşığı pilav
150 gr haşlama et
Karisik salata
2 bardak lahana suyu
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 kepçe şehriye çorbası
Yarım kase yoğurt
Yarım elma
Yarım portakal
1/3 muz
1 tane guccucuk konser cholata
2 tane guccucuk top çikolata
Muzlar fazla olmuş, su ve sporun ne alemde ?Kızlar güünaydınnnn!! Dün gece saat 8 de uyuyakaldığım için şuan yazabiliyorum dünkü menümü
SABAH:
Tb ekmeğine hazırlanan klasik sandviçim
İçerisinde marul biber domates salatalık
1 dilim light kaşar
1 dilim hindi füme göğüs
ARA:
3 adet etiform kepekli
ÖĞLE:
Köfteli bezelye
Yarım dilim kepek ekmeği
ARA:
1 yerli muz
AKŞAM:
3 kaşık z.yağlı barbunya
3 kaşık taze börülce salatası
Yarım kase yoğurt
ARA:
1 yerli muz
Anladım canımGünaydın arkadaşlarperigunlugu canm yemekte ne çıkacağını öğrenmeye calisirim ama hastane ymkleri pek güzel olmuyor zaten yanıma süt ve meyve aldım.Bide yumurta ve peynire çok olmuş diyen bi arkds vardı yumurta tok tutuyor peynirde coook çok severim her çeşidi vardır evde engel olamam ona öğle yediğim de evde değildi miafirlikteydim ve acikmiatim kek kurabiye yemektnse yeşillik ve turşu olduğu olduğu için onu aldım
aynen bende ama öyle çok hayatımıza girmişki çocuklarımız bile artık birer şeker bağımlısı.kısır döngü.şeker tüketiyorsun kan şekerin hızla yükselip hızla düşüyor aç olmadığın halde açlık sinyalleri geliyorBen şekeri sigara gibi görüyorum
Hem bağımlılık yapıyor hem de zararlı
Aa ben gördüm kullandımda hatta hem bitki olarak var hem sallama paket çay halinde. Ama bitkisinin kilosu 100 tl idiHiç beyaz çay satılan Ben yer görmedim
İlk şu mistik çayı sonra bu beyaz çayı merak ediyorum
bende sallama çay halini almak istiyorum. markette varsa bakacam.nasıl tadı vardı. iyi geldimi.Aa ben gördüm kullandımda hatta hem bitki olarak var hem sallama paket çay halinde. Ama bitkisinin kilosu 100 tl idi
N Nisaca canım en güzel tatlı krizini atlatma durumu, kızlar yazdı mı bilmiyorum ama geçmisi okuyarak gidiyorum, tarçinli süt ya da sütlü kahve, tatlı krizine birebirKızlar çikolata ya çok duskun biriyim.esimde dün en sevdiğinden almış. Çikolata aşkına nasıl son verebilirim. Epey azalttim artık ama nefsime dur diyemiyorum bazen. Heleki özel gün yaklaştığı vakitlerde:)
Yarından itibaren buraya da yazarım menülerimi perim..Ne demeeekk :) o zamaaann sendende bekliyoruzz efsane menüleri
Estağfurullah canım çok geçmiş olsungayeet güzel listeye girmene az kalmış
Vermeem tabiiki izin sana :)))
Lama göndericem sana :)))))
Bugün hiç hiç olmamış canımsu spor ne alemde ?
Muzlar fazla olmuş, su ve sporun ne alemde ?
Anladım canımsüt meyve gayeet güzel hadi bomba bi menü bekliyorum senden
Ben başardım sen de basarabilirsinCanım ya sana çok üzülüyorum ama sagligin için yememen lazımbende özel günlerinde çok tatlı şeyler çeker canm ama bakalım neyapacagim
Oldu gözlerim doldu dermişiiimmmİnşallah tatlım ama asıl bundan sonrası sıkıntı sanırım, birde ben 1 gün yeme işini abartırsam o hafta aldığımı vermekle geçiyor. En iyisi yememek
Evet menü gayet güzel şu alttaki çikolataları saymazsak. İnşallah gece geç saatte yememişsindir çikolataları. Birde su ve sporunu göremedim ama günde en az 15 dk olmak kaydıyla yürüyüşlere başlamalısın.
Umarım aç kalmazsın ama çokda kaçırmazsın
Menün gayet güzel ama 2. muz fazla olmuşBirde hani sporun, suyun Pelincim. Ayrıca öğlen ki bezelye ne kadardı acaba bezelye gl si baya yüksek, ben kendi adıma etli veya köftelisi çıktıysa mümkün olduğunca bezelyesinden az köftelerinden daha çok yemeye çalışıyorum. Birde salata da olsa daha güzel olabilirdi tabi
Günaydın Ablam, biz çöp tenekesi oluruz ama yeter ki senin miden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?