- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ayyyy koton muuumağaza müdür yardımcısıyım canım, Koton da...
tamam yarın ben bi 3 mile leslie yapayım o zaman
ayyy 1 kepçe çorba mıı
kızlar ben 3 kepçe falan içiyorum sıkıntı olmaz herhalde, kepçe de çok büyük değil aslında.. fotosunu mu atsam napsam
canım ya senden de mor lahana salatasını nasıl yaptığını istiyiciğim
ayy ben sizden ne çok şey öğreniyorum ya
Ayyyy koton muuu
Hemen tatlımmağaza müdür yardımcısıyım canım, Koton da...
tamam yarın ben bi 3 mile leslie yapayım o zaman
ayyy 1 kepçe çorba mıı
kızlar ben 3 kepçe falan içiyorum sıkıntı olmaz herhalde, kepçe de çok büyük değil aslında.. fotosunu mu atsam napsam
canım ya senden de mor lahana salatasını nasıl yaptığını istiyiciğim
ayy ben sizden ne çok şey öğreniyorum ya
H
Hemen tatlım
Çorba azdı da ondan 1 kepçe :) normalde en az 2 iciyorum
Salatayi da ortaboy mor lahanayı ince ince fogruyorum üzerine 2-3 limon biraz tuz iyice yoguruyorum sonra kavanozlara koyup dolaba. Yiyeceğim zaman suyu dibinde olunca salliyorum.tabağa alıp üzerine havuç rendeleyip yiyiyorum. Bu kadar
Canim benim kür deH
Hemen tatlım
Çorba azdı da ondan 1 kepçe :) normalde en az 2 iciyorum
Salatayi da ortaboy mor lahanayı ince ince fogruyorum üzerine 2-3 limon biraz tuz iyice yoguruyorum sonra kavanozlara koyup dolaba. Yiyeceğim zaman suyu dibinde olunca salliyorum.tabağa alıp üzerine havuç rendeleyip yiyiyorum. Bu kadar
hiç olmamış git bir dürüm daha yeMenüsüne yorum yapamadığım varsa affola, geçmişi tek tek incelemeye çalıştım elimden geldiğince. Bugün sınavım vardı ardından gezmelerdeydim o yüzden çok fazla gelemedim. Bugünki menümde pek olmadı ama hafta içi bomba menülerle toparlıyorum
Kahvaltıdan önce geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyip 1 bardak suyunu içtim.
Sabah:
2 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık
bir parça peynir
ara:
2 mandalina
Öğle:
Çiğköfte dürüm (bildiğimiz büyüklerden değil gayet küçüktü )
ara:
1 şekersiz çay
1 sade türk kahvesi
Akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
3 4 çeri domates
2 lt su içtim. 2 saate yakın yürüyüş yaptım.
Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorumMenüsüne yorum yapamadığım varsa affola, geçmişi tek tek incelemeye çalıştım elimden geldiğince. Bugün sınavım vardı ardından gezmelerdeydim o yüzden çok fazla gelemedim. Bugünki menümde pek olmadı ama hafta içi bomba menülerle toparlıyorum
Kahvaltıdan önce geceden suya koyduğum kuru kayısıları yiyip 1 bardak suyunu içtim.
Sabah:
2 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık
bir parça peynir
ara:
2 mandalina
Öğle:
Çiğköfte dürüm (bildiğimiz büyüklerden değil gayet küçüktü )
ara:
1 şekersiz çay
1 sade türk kahvesi
Akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
3 4 çeri domates
2 lt su içtim. 2 saate yakın yürüyüş yaptım.
yeme ya su tutarÇiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
çalışkan hatun :))))))Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördühala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim
Canim benim kür de
3 kaşik yogurt
Yarım limon
1 çay kaşıgı pulbiber benim mide problemim oldugu icin pulbiber yerine 1 çay kaşıgı zerdeçal
Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördühala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim
Yeme takım arkadaşım yada en azından lavaş ini yeme.nadil gidiyor hayatÇiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?