Tabiikiii tatlımmperigunlugu Perişkoo ablaaam yılbaşı hedefleriyle ilgili bir liste mi yapsak herkes görsüüün az kaldı sonuçta Benim de hedefiim 59,9 olsun
Menüm;
Sabah geç kalktim maalesef.
Kalkınca 2 yk yoğurt ( keten tohumu ile)
Kahvaltı (11:30 da); 2 yk lor, 2 ceviz, salata(marul, maydanoz, dereotu, domates, roka) 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay (tarçınlı)
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Ara; 2 ceviz, sade kahve, ½ muz.
Akşam; fırında hamsi, 2 közlenmiş biber, 1 domates, 2 dlm turp ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; ½ muz, 1 çay bardağı süt.
Su; 2.5 lt. Ve 30 dk tempolu yürüyüş.
Ama böyle haksızlık olmaz mı. Ben ile seni ornek al. Ben daha fazla kilo verebilirim senden çok yesemde çünkü fazlam çok. Zayıf insanlarda biraz yavaş ilerliyor. Ben kendimi sıksam 3 kilo rahat veririm ama bunu 60 kilo olan yapamaz. Kilo verme bayağı bi fala kilo ile ilişkiliZaten denemeler ve takım listesi olarak yaparken yüzdeleri dikkate alıyoruzama mesela 60lı kilolarda bir kişinin verdiği 1 kilo ile 90lı kilolardaki kişinin verdiği 1 kilo yüzde olarak tam tutmayacak 60lı kilolarda verilen 1 kilonun yüzdesi daha fazla görünecek o yüzden bence kilo bazında yapsak daha iyi
Bende aynı bu yıl evdeyim yeni. İnternetten bakıp yapıyorum güzel olursa yazıyorum.öneriyoruz öyle yanı :) burası süper birbirimizden güzel şeyler öğreniyoruz motivide oluyoruz. Bide kilo verirsek süper olacak
Yüzdelerle yaptığımızda da yine aynı sıkıntı söz konusu zatenAma böyle haksızlık olmaz mı. Ben ile seni ornek al. Ben daha fazla kilo verebilirim senden çok yesemde çünkü fazlam çok. Zayıf insanlarda biraz yavaş ilerliyor. Ben kendimi sıksam 3 kilo rahat veririm ama bunu 60 kilo olan yapamaz. Kilo verme bayağı bi fala kilo ile ilişkili
İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim geç kalktım ondan sabah öğlen birlikte oldu
Öğlen
2 yumurtalı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak çay
Ara
2 Eti form bisküvi
1bardak ayran
Akşam
1 tabak zeytin yağlı pırasa
1 kase yoğurt
Salata
Ara
2 ceviz
2 bardak çay
3 litre su. 1,5 saat yürüyüş
İyi gecelerVeeee ben kaçaarrrherkese iyi geceler tatlı rüyalaaarr
Tesekkur ediyorum mmmİyi be yemiyoruz
Tabi ne anlarsiniz siz sevenin halinden
Kuşum aferin kiz
İreeeeem kiz tebrikler
Ayy çok sevindim bu gazla 3 kilo da veririm ben.farkindaysaniz 2 .ve 3.Kasımpatilar dan.korkun diğer takımlar bizden....7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ
BİRİNCİ............................ @kelebek19 .................. 3 KG
İKİNCİ......................... I Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ..........kvrck ................1,9 KG
Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum..
Evet kuzum spor hep gerekli ama bende basenlerden şikayetçiyim ki aylardır ısrarla incelmemekte karalılarEvet ya istikrarlı olmak lazım ama bakalım her akşam 30 dk mı ayırıcam artık ne zaman pes edicem Zaten senin ihtiyacın yook çok iyisin böylee ama spor hep gerekli tabi
Öyle canım ama inan yetmiyor, annemde çalışınca Pazar günümüymüş tatilmiymiş anlamıyorumyaauu kıyamaaam
Kız senin gene haftasonun var bak ben haftada1 gün izin yapıyom o da perşembe günleri
Evet tatlım 3lü gruplar halinde kendi içimizde de yarışıyoruz bakalım bu haftanın 1.si hangi çiçek olacakaaaa ne güzel olmuş buu
Kızlar bu gruplar niye var rakip falan mı oluyoruz nasıl oluyor
Yaa ablaa senÇiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
Hayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.
7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ
BİRİNCİ............................ @kelebek19 .................. 3 KG
İKİNCİ......................... I Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ..........kvrck ................1,9 KG
Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum..
yogurt kuru nasil tarif verir misinmenümü akşam giremeyeceğim için veriyorum.
sabah :2 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tam buğday ekmeği + şekersiz çay
öğle:2 dilim ekmek +4 kaşık bamya
akşam:6 kaşık bamya + 2 kaşık pırasa+2 kaşık bulgur pilavı
akşam yatmadan 1 saat önce göbek eriten yoğurt kürü
spor yapamadım ama 2 saat halı sildim çok yoruldum
su 6 bardak şuana kadar 8 bardağa tamamlarım
4 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu karıştır yatmadan 1 saat önce ye afiyet olsunn.yaauu kıyamaaam
Kız senin gene haftasonun var bak ben haftada1 gün izin yapıyom o da perşembe günleri
Düzeltilmicek birşey yok bence ya , böyle günler olabiliyor sonuçta
yeaaaa melikee göbek eriten kürü bi yazsana bana bende yiyim
senin gibi aç kalarak çok kilo verdim ben canım fazlasını ala ala akıllandım.diyetisyenin verdiği listeye uysam 9 dilim ekmek hakkım var kilom 94 bence senin de benim eski halim gibi kafan karışmış.artımı olur eksimi cuma herkes görür öptüm canımsevgili takım arkadaşım ne yaptın sennn 4 dilim ekmek off yarın artı çıkmasan iyi
benim menüm saçma biraz
sabah 2 kaşık kadar patatesli yumurta,biraz peynir,zeytin,marul,trabzon hurması ve portakal
öğlen ikisi bir arada
ikindi gibi yarım kaseden biraz fazla kuruyemiş ve 1 muz
akşam 1 kase yoğurt
yatsı: 1 bardak sütlü kahve
işte böyleee hatırladığım kadarıyla
2 lt su
ve 8bin adım attım
senin gibi aç kalarak çok kilo verdim ben canım fazlasını ala ala akıllandım.diyetisyenin verdiği listeye uysam 9 dilim ekmek hakkım var kilom 94 bence senin de benim eski halim gibi kafan karışmış.artımı olur eksimi cuma herkes görür öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?