Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm;
Sabah geç kalktim maalesef.
Kalkınca 2 yk yoğurt ( keten tohumu ile)
Kahvaltı (11:30 da); 2 yk lor, 2 ceviz, salata(marul, maydanoz, dereotu, domates, roka) 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay (tarçınlı)
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Ara; 2 ceviz, sade kahve, ½ muz.
Akşam; fırında hamsi, 2 közlenmiş biber, 1 domates, 2 dlm turp ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; ½ muz, 1 çay bardağı süt.
Su; 2.5 lt. Ve 30 dk tempolu yürüyüş.

perigunlugu Perişkoo ablaaam yılbaşı hedefleriyle ilgili bir liste mi yapsak herkes görsüüün az kaldı sonuçta Benim de hedefiim 59,9 olsun
Tabiikiii tatlımm yarın bu işle ilgilenicem hemen

Ama böyle haksızlık olmaz mı. Ben ile seni ornek al. Ben daha fazla kilo verebilirim senden çok yesemde çünkü fazlam çok. Zayıf insanlarda biraz yavaş ilerliyor. Ben kendimi sıksam 3 kilo rahat veririm ama bunu 60 kilo olan yapamaz. Kilo verme bayağı bi fala kilo ile ilişkili

İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim geç kalktım ondan sabah öğlen birlikte oldu

Öğlen
2 yumurtalı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak çay

Ara
2 Eti form bisküvi
1bardak ayran

Akşam
1 tabak zeytin yağlı pırasa
1 kase yoğurt
Salata

Ara
2 ceviz
2 bardak çay

3 litre su. 1,5 saat yürüyüş

canım valla gördüğüm kadarıyla çok sağlıklı ve çok keyifli bi şekilde kilo veriliyor , acele etmemek de fayda var canım, güzel olan herşeyin yolu zorluklarla doludur

Yüzdelerle yaptığımızda da yine aynı sıkıntı söz konusu zaten Hiç bir zaman net bir eşitlik sağlayabilme şansımız var hesaplamalar konusunda Takımlar arası yarışta da yüzdeler dikkate alınıp yapılıyor
form bisküvi pek sağlıklı değil ama menün güzel

Canlarım menüleriniz Pazar gününe göre gayet iyi, tek tek alıntı yapamadım affedin bugünlük, daha yeni oturdum ütü de yapıldı aradan çıktı ama sanırım regl olacağım sabah şiş uyandım ve bugün üstümde aşırı bir sinir var Bu arada rakabet ortamına bayıldım, ne güzel çekişiyorsunuz öyle çiçek bahçelerim

Ayy çok sevindim bu gazla 3 kilo da veririm ben.farkindaysaniz 2 .ve 3.Kasımpatilar dan.korkun diğer takımlar bizden....

Evet ya istikrarlı olmak lazım ama bakalım her akşam 30 dk mı ayırıcam artık ne zaman pes edicem Zaten senin ihtiyacın yook çok iyisin böylee ama spor hep gerekli tabi
Evet kuzum spor hep gerekli ama bende basenlerden şikayetçiyim ki aylardır ısrarla incelmemekte karalılar

yaauu kıyamaaam
Kız senin gene haftasonun var bak ben haftada1 gün izin yapıyom o da perşembe günleri
Öyle canım ama inan yetmiyor, annemde çalışınca Pazar günümüymüş tatilmiymiş anlamıyorum

aaaa ne güzel olmuş buu
Kızlar bu gruplar niye var rakip falan mı oluyoruz nasıl oluyor
Evet tatlım 3lü gruplar halinde kendi içimizde de yarışıyoruz bakalım bu haftanın 1.si hangi çiçek olacak

Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
Yaa ablaa sen perigunlugu bakma Yeme öyle şeyler olmaz cıkss cısss

Ooo kondisyon bisikleti mi süper Siz olmasanız benden çıksa çıksa 500 gr çıkar oda bir ihtimal

Vayyy vayyy vayyy, Kasımpatılarımın 2side derecedeymiş vallaha 4 ayak üstüne düştüm Kızlar bu haftada böyle olursanız kesin 1. ciyiz I Iremoz02 ve kvrck

Menü Zamanı

Kahvaltı: 1 yumurta+2 kk peynir+maydonoz+roka+domates+5 zeytin

Ara: 1 portakal + 1 lokma börek (tadımlıktı, ufaktı)

Akşam: 3 ymk kaşığı kapuska+1 kase yogurt+1 domates+1 salatalık

Su: 2.5 lt olmuştur.
Spor: bütün gün temizlik vardı, birde kalkıp 500 ip atlayacağım belki artar da

Bu arada börek malesef ki oldu ama çok bir etki etmez sanırım, evde pişen 3 tepsi olunca göz hakkı da kaçamaksız ilerliyorum haftalardır

selamlar :)) bende bugünkü menümü vereyim

sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik, 1 dilim peynir, kuşburnu çayı
öğle: 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar, yeşillik
Ara : 1elma, 1 mandalina
akşam :2 dilim ekmek, 2 köfte kadar , yeşillik, 1 su bardağı ayran
ara: 2 eti form, 2 ceviz, kuşburnu çayı

su: 2 lt ve 1 saat yürüyüş

yogurt kuru nasil tarif verir misin

4 kaşık yoğurt 1 çay kaşığı pul biber yarım limon suyu karıştır yatmadan 1 saat önce ye afiyet olsunn.

senin gibi aç kalarak çok kilo verdim ben canım fazlasını ala ala akıllandım.diyetisyenin verdiği listeye uysam 9 dilim ekmek hakkım var kilom 94 bence senin de benim eski halim gibi kafan karışmış.artımı olur eksimi cuma herkes görür öptüm canım

bende diyetisyene gittiğimde bana resmen ekmeği her öğün tüket dedi, akşam bile... ama ben yemiyorum akşam çünkü ben ekmeğe çok düşkünüm şu an kendimi tutabilecek durumda değilim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…