- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Harikaaaa canımmm böyle düşünmene çoook sevindimmmBen size birşey diyeceğim bu arada, kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum, burada o kadar pozitif ve güzel ilerliyor ki herşey, ve daha 3. günüm bitmesine rağmen kendimi incelmiş hissediyorum...
burada olmak bence çok güzel bir şans ve ayrıcalık
ay normalde eve gelince hemen sevdiceğe mesaj atardım, abur cubur alır dizi izlerdim, şimdi direk buraya geliyorum
Ahhhh ahhhh kıyafetlr o kadaaaar güzeeel kii aaahh bir çıtır olup şıkır şıkır giyinmeek vaaarrevet peri düşün bak 4 senedir kotondayım ama kotondan henüz istediğim gibi giyinemedim
satış danışmanı olarak başladım , 1 sene sonra reyon sorumlusu oldum, son 4 aydır müdür yardımcıyım , diğer mağazaların müdür yardımcılar taş gibi sinir oluyorum
Cancagızlarım yorucu bir günün ardından tüm dostlara selam olsun
Menüye gelince
Sabah
1 haşlanmiş yumurta
3 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
Ara yok kahvaltiyi geç yapmistik
Öğle
Ispanak yemegi 1 dilim ekmek
Ara
Zencefilli çay
Akşâm
Ispanak yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
3 lt su
Oyun salonunda 1 saat ogluşla engelleri aş tırman kaydiraktan kay top havuzuna dal oyy oy
Amaa amaaa öyle demee yaaaa valla küçüktü, şartlar arasında en iyi seçenek oyduhiç olmamış git bir dürüm daha ye
Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
Yenir mi yenmez mi bilemedim ama callan cevap vermiş bile su tutuyomuş demekki yememeliyim bendeyeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur
İdare eder ya bilemedim valla :) senin nasıl geçti ?İyi akşamlar ...
Yaseminim geçmiş olsun bacım üşüttünmü ?
Herkezler iyidir inşalllah..
Peri cadısı seninde sınavın varmış iyi geçti inşallah ....
Geçmişi okuyamayınca herşeyden bi haberim affedin
Hayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
@Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.
Ya aslında ben eskiden sadece sabahları bir dilim tb ekmeği yiyordum ama böyle gitmiyor 3 öğünde 1er dilim yemeği planladım çünkü yemekleri gittikçe azaltıyorum böyle de olmuyor hiçbugun herkesin ekmek günü sanırım
sabah öğlen akşam her yemekten sonra ekmek :))
Hemeen 100 alırımPerimmm Bidahaki sefere bilgi teknoloji sınavına ( bilgisayar) seni sokucam
Arapça dışında fena değildi ...
Geçmiş olsun ablam.Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördühala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim
Bende aynı bu yıl evdeyim yeni. İnternetten bakıp yapıyorum güzel olursa yazıyorum.öneriyoruz öyle yanı :) burası süper birbirimizden güzel şeyler öğreniyoruz motivide oluyoruz. Bide kilo verirsek süper olacaksağol canım , ben liseden beri çalıştığım mutfağa pek girmediğim için böyle ayrıntılı bilmiyorum fazla
Hosbulduk bitanem@yasom7272 ablam geçmiş olsun
_incitanesi_ Aydanımm hoşgeldin
Kızlar işten geldim, yemek yedim şimdide annemle pazara gidiyorum. Bakıyorum ama yazamadım
Ablam yüzdeye göre sıralansa daha doğru olmaz mı
Benim de 59,9 ucundan bile olsam görmem lazıımkoza16 yılbaşına hedefim 60 benimde. Verelim gitsin kilolar
Canimsin ...sukur iyiyiz,inci buyuyor ve yaramazliklar basliyor...uyku sorunumuz 1 kac aydir bakalim nasil duzelticem...sen nasilsin??Biz de seni özledik ablacım daha sık uğraİnci nasıl, sen nasılsıın
Zaten denemeler ve takım listesi olarak yaparken yüzdeleri dikkate alıyoruzAblam yüzdeye göre sıralansa daha doğru olmaz mı3 arkadaşımızı da kutluyorum tebrikler
Haklısın ablam çok haklısın ama bir kere kaçırdım ne yazık kikaçamak olsa da 60ı görme,bunu kendine hayat kuralı olarak koy
mesela bir gün kaçamak yaptın,yarısı gün mutlaka tartıl ve bu kiloyu vermeliyim hemen demelisin
İyi be yemiyoruzyeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur
Kuşum aferin kizHayırlı aksamlar hanımlar ben de daha yeni oturdum.ev temizliği ütü yemek falan derKen canım çıktı. Menümü yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 5 findik
ÖĞLE yok Kahvaltıyı geç yapmıştım.
ARA 5 6 ceviz
AKŞAM hamsi salata 2 dilim ekmek
SU 3 litre yi geçti
SPOR en az yarım saat kondisyon bisiklet i ne binicem şimdi.
ARA birazdan meyve yiyebilirim.
@Selinanya teşekkür ederim güvendiğin için. Inşallah boşa çıkmayacak. Biz 1.olucaz.
İreeeeem kiz tebrikler
Valla instagramda takip ediyorum hep inciyiCanimsin ...sukur iyiyiz,inci buyuyor ve yaramazliklar basliyor...uyku sorunumuz 1 kac aydir bakalim nasil duzelticem...sen nasilsin??
Ama bir dee kilo azaldıkça gitme oranı düşüyoya o yüzden dediimZaten denemeler ve takım listesi olarak yaparken yüzdeleri dikkate alıyoruzama mesela 60lı kilolarda bir kişinin verdiği 1 kilo ile 90lı kilolardaki kişinin verdiği 1 kilo yüzde olarak tam tutmayacak 60lı kilolarda verilen 1 kilonun yüzdesi daha fazla görünecek o yüzden bence kilo bazında yapsak daha iyi
Ballı tuzun bizi terkettiTebrik ederim,takimin durumu iyi...
Nasil takim?kilo vere biliyomu???balli tuzum galiba gelmiyor dimi yoksa ugruyomu???
Düzelir inşallah ablamCanimsin ...sukur iyiyiz,inci buyuyor ve yaramazliklar basliyor...uyku sorunumuz 1 kac aydir bakalim nasil duzelticem...sen nasilsin??
Bu da böyle olsun ya değişiklik iyidirAma bir dee kilo azaldıkça gitme oranı düşüyoya o yüzden dediimAma kaptan sensiiiin bana her yol uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?