Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikaaaa canımmm böyle düşünmene çoook sevindimmm
Ahhhh ahhhh kıyafetlr o kadaaaar güzeeel kii aaahh bir çıtır olup şıkır şıkır giyinmeek vaaarr

hiç olmamış git bir dürüm daha ye
Amaa amaaa öyle demee yaaaa valla küçüktü, şartlar arasında en iyi seçenek oydu
Çiğ köfte yiyebilir miyim yaaaaa mutluluktan ağlamak istiyorum
yeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur
Yenir mi yenmez mi bilemedim ama callan cevap vermiş bile su tutuyomuş demekki yememeliyim bende

İdare eder ya bilemedim valla :) senin nasıl geçti ?

bugun herkesin ekmek günü sanırım
sabah öğlen akşam her yemekten sonra ekmek :))
Ya aslında ben eskiden sadece sabahları bir dilim tb ekmeği yiyordum ama böyle gitmiyor 3 öğünde 1er dilim yemeği planladım çünkü yemekleri gittikçe azaltıyorum böyle de olmuyor hiç

Perimmm Bidahaki sefere bilgi teknoloji sınavına ( bilgisayar) seni sokucam
Arapça dışında fena değildi ...

Geçmiş olsun ablam.
Ablam sen gel biz papatyalara katıl. Hepsini sollariz

sağol canım , ben liseden beri çalıştığım mutfağa pek girmediğim için böyle ayrıntılı bilmiyorum fazla
Bende aynı bu yıl evdeyim yeni. İnternetten bakıp yapıyorum güzel olursa yazıyorum.öneriyoruz öyle yanı :) burası süper birbirimizden güzel şeyler öğreniyoruz motivide oluyoruz. Bide kilo verirsek süper olacak

Ablam yüzdeye göre sıralansa daha doğru olmaz mı 3 arkadaşımızı da kutluyorum tebrikler

Ablam yüzdeye göre sıralansa daha doğru olmaz mı 3 arkadaşımızı da kutluyorum tebrikler
Zaten denemeler ve takım listesi olarak yaparken yüzdeleri dikkate alıyoruz ama mesela 60lı kilolarda bir kişinin verdiği 1 kilo ile 90lı kilolardaki kişinin verdiği 1 kilo yüzde olarak tam tutmayacak 60lı kilolarda verilen 1 kilonun yüzdesi daha fazla görünecek o yüzden bence kilo bazında yapsak daha iyi

yeme ya su tutar
tartı sonucu kötü gelir
moralin bozulur
İyi be yemiyoruz
Tabi ne anlarsiniz siz sevenin halinden

Kuşum aferin kiz

İreeeeem kiz tebrikler

Ama bir dee kilo azaldıkça gitme oranı düşüyoya o yüzden dediim Ama kaptan sensiiiin bana her yol uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…