Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar bazı ödüller geliyor bunların anlamı ne ne ise yarıyor mesela bugün beğeni prensesi 1. Seviye diye bir ödül kazanmisim bunlar ne oluyor acaba

Ahh ahh şimdiye kadar kaç defa başlayıp bıraktım bir bilsen Şu p90x e baktım indiriyorum torrenten azcık da onunla takılayım bakayım, baya fena gibi ama denemekte yarar var
Vuhuu süper p90 ını biliyorum ve daha birçook sporu ama yapamıyacağım için bu aralar elleşmiyorum Yorumlarınıı bekliyorum mutlaka belki ben de denerim ocakta

Oooo , süper menü. Afiyet olsun

İyi geceler canlarım, güzel bir hafta olması dileğiyle.

Yalnız değilsiniz, midemin içinde kocaman boşluk var açımmm diye bağırıyor günü mutlu bitiriyor olmak diye buna derim
açlık hissetmek okadar güzel birşey değil canım.vücut alarma geçip yağları korumaya alıyor. o yüzden akşamları açlık çekiyorsan süt içmeni öneririrm.

herkese günaydın bu gün çook işim var çok şu misafir olayını atlatayım persian zumbaya başlayacağım

Ayyy, çok özendim yaa. Bu hafta bende girmeliyim dereceye

Güzel menü arkadaşım. Hadi inşallah diğer takımlar görsünler bakalım bu hafta sümbüllerin gücünü

Biraz geç oldu ama bende dünkü menümü vereyim

Sabah; menemen, 2 dilim tt ekmek, kk peynîr, bir tatlı kaşığı bal, kaymak

Ara; bir nar, bir mandalina
Geç kahvaltı yaptığımız için öğle yok

Akşam; 2 yumurtayla, bol yeşillikli yumurta salatası, bir dilim ekmek, yarım dilim pastırma

Su; 3 litre
Spor; 15 dk zumba ( az oldu ama hafta içi telafi.... )

Bugün çok daha iyi olacak inşallah

Himmm güzel menu olmuş cnm
Sen ulaşmak istediğim ideal menüleri paylaşan sevgili takım arkadaşım yine harikasın
Katılıyorum buna diyette eğer bişiler tamamen birakmayacaksak terk edilmemeli mesela hayatım boyunca ekmek yemem demiyorsan ekmeği cikarmayacaksin çünkü bu sefer ekmek yemeye döndüğünde kilo alman kaçınılmaz
Vuhuu süper p90 ını biliyorum ve daha birçook sporu ama yapamıyacağım için bu aralar elleşmiyorum Yorumlarınıı bekliyorum mutlaka belki ben de denerim ocakta
bakiyim bende suna neymiş

Günaydın, bugün baya erken kalktım. Uykum var ama nedense hâlâ uyuyamadim. Umarım günümüz güzel geçer.
günaydın canım güzel bir gün olsun

açlık hissetmek okadar güzel birşey değil canım.vücut alarma geçip yağları korumaya alıyor. o yüzden akşamları açlık çekiyorsan süt içmeni öneririrm.
Yok canım açlık çektiğim saat 11 sonrası olunca o saatten sonra birşey yemiyorum. Ki ben gece yatağa aç girmezsem kilo veremiyorum, leptini de bozmak istemiyorum. O yüzden benim için güzel birşey Ama teşekkür ederim diğer arkadaşlar bu önerini dikkate alabilir

Kızlar günaydın,
Dün kayınvalidemdeydim ordan da mobilya bakmaya gittik derken İstanbul a dönmem çok geç oldu. Ondan ihmal ettim sizi, özür. Şuanlık eski sohbetleri okuyamıyorum, malum ptesi iş yoğunluğu hemen dünkü menümü atiyim. Biraz cıs ve eksiklik var ama şükür ki kilo almamışım. Bugünden itibaren düzenli beslenmeye devam ediyorum. Ctesi yürüdüğüm 2 saat kurtardı sanırım beni
Sabah,
Bi kk peynir,
4 zeytin,
6 dilim sucuk, domates,salatalık
Çeyrek simit
Öğle,
Mobilya bakarken saati unutmuşum kahvaltıyı da 11 gibi edince atladım maalesef.
Akşam,
4 adet köfte,
Yanında iki dilim börek yedim. (işte cısım bu )
Su 2 litre, yürüyüş mağaza gezmesi şeklindeydi o nedenle yok diyorum. Bana ne deseniz haklısınız, cezalıyım, o yüzden bugün 30 dakikadan fazla yürümek hedefindeyim.

Bu arada kızlar kendimi tanıtmadım hiç sanırım Adım bildiğiniz gibi Selin 24 yaşındayım, özel sektörde çalışıyorum. Son 1 yıldır diyet içindeyim ve sanırım Mart gibi takıma geldim. Hiç listeye girmedim böyle ortalarda dolaşarak takılıyorum Boyum 1,67 ve 66 kilo ile başladım. Şuan 56 kiloyum, hedefim 55. Diyet+spor ile verdim bu kilomu ve dediklerine göre dışardan 53-54 kilo falan görünüyormuşum tabi önemli olan bunu böyle hissetmek ama o konuya girmiyorum Bu nedenle artık nasıl kilo verdiğimi öğrendim ve menülerim size az gelebilir, beni örnek almayın Mayıs ayından beride kilomu koruyordum, 56 ile bırakmıştım, 56-57 arası dolaştım aylardır. Ve artık asıl hedefime geri döndüm kaldığım yerden devam diyerek, 55 de korumak istiyorum kendimi. Bende durumlar böyle yanisi canlar

CNM hayırlı olsun alışverişlerin sen yokken 3 erli gruplar oluşturuldu grupta sen ben ve nananais aynı gruptayiz diğer gruplarla yarışıyoruuzzz cnm bizim GRUBUMUZ papatyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…