Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor ya bu ne bende bşr gaz problemi var ayvadan olmuş olabilirmi bilemiyorum onun yüzünden saat kaç oldu oturuyorum daha neyse yarın erkenden yatar bir güzeeel uykumu alırım perşembe sabah 9da otobüs kalkıyor bu gece uyuyabileceğimi zannetmiyorum çok ağrım var ılık su içiyorum iyi geliyor ama bir yandan da çooook acıktım of napcam bilmiyorum:gitme:

bakıyorum ocak anaları hep buraya kaymış...

looooo eni de alın benimde zayıflamam gerek...

benim herif beni iyi besliyo göbüşümle dalga geçiyo bunu yirim diye bende o zaman bunu yokedicem diyince hemen başloyor söylenmeye ,

kilo vermemi istemiyor ben çocuk doğurmuşum, anaymışım, emziriyormuşum ana olduğum azıcık belli olcakmış evlenmişim bebem olmuş hala bekar gibiymişim...

kendileri azcıck piskolocik kıskanç bir tiptirde...

güzel olduğumdan değil zayıflayıpta göze çarpmayayım diye yapıyor biliyorum...

beni daha çok gaza getireceğine ye ye diyor teşvik ediyor uyuuuuuuuuzzzzzzz

beni de alın şu gruba da bende baryama kadan acıcık vere kiloları...

ramazanda verdiydim aldım gene obur gibi yiyommmm

slm kızlar bende dün rejime başladım valla bu iyi denk geldi bende kendime grup arıyordum bende katılıyorum sizin gruba nasıl olsa yabancı yokk olumunekankayizsmile sivri gel kız sende buraya çok fzln varmı şahsen söyleyeyim şuanda 85 kgyum sumo güreşçisi oldum ve evlilik yıldönümümüze kadar haziran ayında evlendiğim kiloya dönmem lazım hırs yaptım bana destek olun kızlar.

rana size de geçmiş olsun. umarım iyileşmiştir kızın.
dün yediklerim:
sabah:1 havuç
öğlen:1 sigara böreği, 2 mercimek köftesi
ara: yoğurt
akşam:3 mercimek köftesi
ara:azcık kuruyemiş, sütlü nescafe

günaydın ben dün çoooook kötü bişe yaptım malesef. arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim kocaman yaş pasta yedim dayanamadım 1 aydır diyetteyim ve 1 aydır canım yaş pasta istiyordu çoooooooooook pişmanım moralim çok bozuk
yaş pastayı yemeseydim günü çok güzel kapatacaktım aslında çok dengeli beslenmiştimde ama bana ceza verin tamammı

hülya ya sen ne güzel kilo vermişsin öyle bir aydamı verdin okadar kiloyu ?

yok canım martta başladım nisan kadar 75 oldum sonra bıraktım eylülde başladım 77 ile suan 70 kiloyum 7 kiloyu 1 ayda verdi yani.ama dün yaş pasta yedim moralim çok bozuk nasıl eritecem onu ben ya.yemin ederim halen tokum yaş pastanın yüzünden.

süpersin hülyacım çok iyi kilo vermişsin darısı başıma canım spor yap spor yada aç tvyi fln biraz kıvır kaydirigubbakcemile3

geldim canım..
ben 58le hamile kaldım 73le doğurdum
şu anda 64 kiloyum doğumdan ramazandan önce 6-66ydım 62ye düştüm ramazanda...
şimdi gene aldım 2 kilo ama
kessinlikle 58e düşmem lazım acilen...
yani 6 kilo fazlam var benim..
bu arada boyum 1,60

culiiiiiiiiiiiii
ceyre , sivribiber ve yalel
için yer varsa haftaya listeye alırsın olurmu tatlım zaten kardeş takımımız çok 1,2,4,9 . takımlar bir sorun olursa yardım istersiniz yarın sabah gidiyorum

Son düzenleme:
culiiiiiiiiiiiii
ceyre , sivribiber ve yalel
için yer varsa haftaya listeye alırsın olurmu tatlım zaten kardeş takımımız çok 1,2,4,9 . takımlar bir sorun olursa yardım istersiniz yarın sabah gidiyorum

canım burada paylasım az buraya motıvasyon ıcın geldım ama olamıyorum muhabete çok dahıl olamıyorum daha onceden ad dosba sısgo o gruptan 3 kısıyı tanıyorum benım ıcıcn daha ıyı olur ad ılede gorustum

kız sivri kilomu kız bu 6 kg zemuszemus
sağol zalimicim o gruplarada girer bilgi alırız bakalım culi bizi alacakmı grubaaklinialirimsmile

hoşbulduk culi hoşbulduk. şimdi bu grupla ilgili kurallar nelerdir neler yapacaz anlatın uygulayalım bizde olumunekankayizsmile

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…