Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız 24 yasindayim ama ekkk kuracağım
Kiz ben cok güzel ekkk turşusu kuruyorum kurarim sana
Onu boşver de enişte kimlerden telliogullarindan mi seferogullarindan mi

İyi günler hanımlar bugün gergin bir gün geçiriyorum regl oldum sinirlerim gergin eşimle tartıştım ve bu saate kadar hiç bişey yiyemedim tartıya çıktım kilo fazla çıktı ne yapıcam bilemedim
Amaaan boşver kuzu ya hepimizin başinda işte regl olamazsin sıkıntı olursun sıkıntı
Napcan yarina düzelir takilma o kadar üzme canini bi de onlar kilo degil ödemdir
Muz yiyebiliyor muyuz
Bi de içinden kahve agacı çıkacak gı miden ne diyor bu işe

Sabah
2 haşlanmiş yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik
3 zeytin

Ara 1 mandalina

Öğle
Ispanak yemegi
Yogurt

Ara damla sakizli türk kahvesi

Akşam
Şimdik söyleyin bana bakalim domdomlar
Akşama haşlama et var bi de brokoli havuç haşladim bulgur pilavi var yanin da yogurt salata
Nasil yeyim bunlari deyiverin bacınıza

2buçuk litre su
Biraz sonrada lesie yapcam

pilavı yeme bence , digerleirni yiyebilirisin

sabah
1 portakal (çok severim aç karna meyve yemeyi monti diyetindne bir alışkanlık )

kahvaltı
1 yumurta
3 ceviz
peynir-6 zeytin
limonlu maydanoz

öglen
2 tabaga yakın taze fasulye
yarım kase şehriye çorbası
yogurt

şimdiide çok acıktım sütlü kahve içiyorum 300 ml y.yaglı süt ile

Açık daha zayıflarsam Kıvırcık evlendirirler yeniden böyle kalayim bari

Kıvırcıkım bence bulguru illa ki yiyceksek 4 kaşıktan fazla yeme çünkü akşam yemeği daha ağır düşer. Onun dışındaki menün süpper

Canım tüm menülerini bir kerede paylaşırsan daha iyi olur, burda akşam yemeğin suyun ve sporun yok

Canım tüm menülerini bir kerede paylaşırsan daha iyi olur, burda akşam yemeğin suyun ve sporun yok

akşam yemegi yermiyim bilmiyorum, çünkü eve ancak 7:30 da gidiyorum o saatten sonrada yemiyorum
spor yok başlayamadım bir türlü çok ara verdim lesileye başlıycam en kısa zamanda
bugünde su içmeidm wc yüzünden sular kesik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…