Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 tanecik sütlü kahvecik amaaa :)))
3 öğün ekmek yiyen var, benim muzum cok masum mu acaba

Bulguru yeme bence
Yarın öğlen yersin

Yaa hanımlar bişey sorcam.bi yerde okumuştum. Yağsız patlamış mısır ara öğün olarak yenebilir diye. Ne dersiniz
İremcim bu sorunun üstüne genel anlamda bir bilgi vereyim ..
Patlamış mısırın yagı değil önemli olan nişastasıdır .. Bunu iyce aklınıza yerleştirin . Kilo aldıran yağ değil yanında yediğiniz basit karbonhidrattır . Mısırda basit karbonun alasıdır
Lütfen glisemik endeksini araştırın

Sabah :Uyanınca yarimlitre su
1 yumurta haşlanmış küçük bi demet maydanoz 3 zeytin 1 KK peynir 1 TK az açılı ezme 2 bardak çay

ara : kayisili cay

ögle : 2 köfte 3 dilim patates 1 ayran

Ara: 2 parça karnibahar ve 1 kaşık yogurt 1 haşlanmış yumurta( sabah ve ogle doymadim hiç saat 3 gibi yedim bunlari)

akşam 3 top karnibahar 3 kaşık yoğurt

Ara: elma küçük bir ayvanin yarısı uyumadan öncede 1 pkt kucuk sut icebilirim.

su3 litre
Spor : yok ( akşama kadar ayaktaydim kolların bacaklarim çok agriyo spora uygun ortam da halimde yok)
Sanki bugün biraz fazlami yedim ne

Banu öğün atlama ! Akşam azda olsa ye 19:30 çok geç değil . Gün boyuda az yemişsin ne o öyle yarim tabak yarım kase

Pko olan iki arkadas daha vardı bugün okudum yazılarını isimleri hatırlayamadım.kusura bakmayın zayıfladığını zaman adetiniz düzenli oldumu acaba ?

Pko olan iki arkadas daha vardı bugün okudum yazılarını isimleri hatırlayamadım.kusura bakmayın zayıfladığını zaman adetiniz düzenli oldumu acaba ?
Biri masum diğeri side, sideyi bu konuda çok ayrıntılı bilmiyorum ama banuyu 6-7 yıldır tanırım
Kilo verince regli düzeldi

evetttt aben abladan glisemin endeksi ögrendimmm
yediigm şeyin önce glisemin endesksine dikkat ediyorumm

şeker ve kh biraz fzla yesem reglim oynama oluyor
birde glukofen filan kullana bilirsin insülin direnci içinde

Banu öğün atlama ! Akşam azda olsa ye 19:30 çok geç değil . Gün boyuda az yemişsin ne o öyle yarim tabak yarım kase

iki tabak yedim fasulyeee, olmadı yumurta haşlar yerim eve gidince sanki o saatte yiyince kilo veremiycem gibi geliyor bana hep

evetttt aben abladan glisemin endeksi ögrendimmm
yediigm şeyin önce glisemin endesksine dikkat ediyorumm

şeker ve kh biraz fzla yesem reglim oynama oluyor
birde glukofen filan kullana bilirsin insülin direnci içinde
onu lkullandım bı ara canım ama bnde basdonmesı mıde bulantısı gıbı etkıler yaptı ve bayda etkıledı ben insulunım düşüyor genelde glısemık endeks için bi araştırmayapayım önercegınz sıte yada herhangı bırsey varmı

Dün evde yoktum menümü 2 günlük yazayım.

Dün:
Kahvaltı:
1 gevrek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,yeşil biber

Akşam:
1 kase yayla çorbası

Spor:5 bin adım
Su:2 lt

Bugün:
Kahvaltı:
2 dilim ekmekten peynirli domatesli tost

Öğlen:
1 kase domates çorbası

Ara:
1 muz
1 bardak süt

Akşam:
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 bardak ayran

Spor:2 mil leslie
Su:2 lt

Çok teşekkür ederim ablacim.guzel onerilerin icin cok tesekkur ediyorum. Bilgilerinden bizi mahrum bırakma. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…