- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
2 tanecik sütlü kahvecik amaaa :)))Kiz ben cok güzel ekkk turşusu kuruyorum kurarim sana
Onu boşver de enişte kimlerden telliogullarindan mi seferogullarindan mi
Amaaan boşver kuzu ya hepimizin başinda işte regl olamazsin sıkıntı olursun sıkıntı
Napcan yarina düzelir takilma o kadar üzme canini bi de onlar kilo degil ödemdir
Muz yiyebiliyor muyuz
Bi de içinden kahve agacı çıkacak gı miden ne diyor bu işe
Hayır canımYaa hanımlar bişey sorcam.bi yerde okumuştum. Yağsız patlamış mısır ara öğün olarak yenebilir diye. Ne dersiniz
Bulguru yeme benceSabah
2 haşlanmiş yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik
3 zeytin
Ara 1 mandalina
Öğle
Ispanak yemegi
Yogurt
Ara damla sakizli türk kahvesi
Akşam
Şimdik söyleyin bana bakalim domdomlar
Akşama haşlama et var bi de brokoli havuç haşladim bulgur pilavi var yanin da yogurt salata
Nasil yeyim bunlari deyiverin bacınıza
2buçuk litre su
Biraz sonrada lesie yapcam
Meryemim hoşgeldin canım . Nasılsın ?selam canlar uzun bir aradan sonra gelebildim cok sukur neler olmus takim degismis perim kaptan olmus hayirli olsun canim aynura nerelerde?
Enginerin hoşgeldin ... Nasılsın kuzum , kuzenin nasıl oldu ?Merhaba kızlar , nasılsınız ?
Tebrik ederim callanım ..KIzlar şekeri ve unu bırakalı 30 gün Oldu
Sağlığım için iyi bir şey yaptım mutluyum :))
İremcim bu sorunun üstüne genel anlamda bir bilgi vereyim ..Yaa hanımlar bişey sorcam.bi yerde okumuştum. Yağsız patlamış mısır ara öğün olarak yenebilir diye. Ne dersiniz
Sağol aebenim :))Tebrik ederim callanım ..
Banu öğün atlama ! Akşam azda olsa ye 19:30 çok geç değil . Gün boyuda az yemişsin ne o öyle yarim tabak yarım kase
akşam yemegi yermiyim bilmiyorum, çünkü eve ancak 7:30 da gidiyorum o saatten sonrada yemiyorum
spor yok başlayamadım bir türlü çok ara verdimlesileye başlıycam en kısa zamanda
bugünde su içmeidm wc yüzünden sular kesik
Callanım baban , kızın iyiler dimi ?Sağol aebenim :))
Biri masum diğeri side, sideyi bu konuda çok ayrıntılı bilmiyorum ama banuyu 6-7 yıldır tanırımPko olan iki arkadas daha vardı bugün okudum yazılarını isimleri hatırlayamadım.kusura bakmayın zayıfladığını zaman adetiniz düzenli oldumu acaba ?
Pko olan iki arkadas daha vardı bugün okudum yazılarını isimleri hatırlayamadım.kusura bakmayın zayıfladığını zaman adetiniz düzenli oldumu acaba ?
Banu öğün atlama ! Akşam azda olsa ye 19:30 çok geç değil . Gün boyuda az yemişsin ne o öyle yarim tabak yarım kase
onu lkullandım bı ara canım ama bnde basdonmesı mıde bulantısı gıbı etkıler yaptı ve bayda etkıledı ben insulunım düşüyor genelde glısemık endeks için bi araştırmayapayım önercegınz sıte yada herhangı bırsey varmıevetttt aben abladan glisemin endeksi ögrendimmm
yediigm şeyin önce glisemin endesksine dikkat ediyorumm
şeker ve kh biraz fzla yesem reglim oynama oluyor
birde glukofen filan kullana bilirsin insülin direnci içinde
Evet tatlım zayıflayınca adetimiz düzene giriyor hatta doktorlar testlerde en ufak bi pko bulgusuna rastlayamıyor.Pko olan iki arkadas daha vardı bugün okudum yazılarını isimleri hatırlayamadım.kusura bakmayın zayıfladığını zaman adetiniz düzenli oldumu acaba ?
Çok teşekkür ederim ablacim.guzel onerilerin icin cok tesekkur ediyorum. Bilgilerinden bizi mahrum bırakma. ...İremcim bu sorunun üstüne genel anlamda bir bilgi vereyim ..
Patlamış mısırın yagı değil önemli olan nişastasıdır .. Bunu iyce aklınıza yerleştirin . Kilo aldıran yağ değil yanında yediğiniz basit karbonhidrattır . Mısırda basit karbonun alasıdır
Lütfen glisemik endeksini araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?