Canım peki zayıflık ne kdr olmalı çok çok mu zayıf olmaliyim zayıflamam gerektiğini biliyorum yıllardır bnde pkoyla yasadgm için foktorumda bebek tedavisi içinde zayifla dedi ama boyum 155 kilom cuma 56. Bucuktu 50 ye kdr inmem yeterli.diye düşünüyorum sizce nasil?Evet tatlım zayıflayınca adetimiz düzene giriyor hatta doktorlar testlerde en ufak bi pko bulgusuna rastlayamıyor.
Aferin kasimpati m benim.menun güzel akşamdan da bulguru çıkarırsak tamamdır bu iş.Sabah
2 haşlanmiş yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik
3 zeytin
Ara 1 mandalina
Öğle
Ispanak yemegi
Yogurt
Ara damla sakizli türk kahvesi
Akşam
Şimdik söyleyin bana bakalim domdomlar
Akşama haşlama et var bi de brokoli havuç haşladim bulgur pilavi var yanin da yogurt salata
Nasil yeyim bunlari deyiverin bacınıza
2buçuk litre su
Biraz sonrada lesie yapcam
Canım peki zayıflık ne kdr olmalı çok çok mu zayıf olmaliyim zayıflamam gerektiğini biliyorum yıllardır bnde pkoyla yasadgm için foktorumda bebek tedavisi içinde zayifla dedi ama boyum 155 kilom cuma 56. Bucuktu 50 ye kdr inmem yeterli.diye düşünüyorum sizce nasil?Evet tatlım zayıflayınca adetimiz düzene giriyor hatta doktorlar testlerde en ufak bi pko bulgusuna rastlayamıyor.
EKK Nedir ki ilk defa duyuyorum.Kız 24 yasindayim ama ekkk kuracağım
Çok sağol aebenimCallanım baban , kızın iyiler dimi ?
selam canlar uzun bir aradan sonra gelebildim cok sukur neler olmus takim degismis perim kaptan olmus hayirli olsun canim aynura nerelerde?
merabalar yorgun ve yogun bir gunun sonundan dıyemeyecegım sabaha kdr nöbetteyım nasılsınız nerlerdesınız
Merhaba kızlar , nasılsınız ?
EKK Nedir ki ilk defa duyuyorum.
Nisacım hoşgeldin . Tanışamadık , çok yogunum bu günlerde ..Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
5 adet çeri domates
Biraz peynir
Şekersiz çay
Ara 1 ceviz 2 badem
Öğle yarım dilim kek
Akşam
2 kepçe çorba
4 yk pilav
10 yk nohut
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Lahana salatası
1 porsiyon meyve
2 bardak lahana suyu
Gün boyu
2 litre su
Spor ev temizliği:)
Bu kadar
Siz hala rakipmisiniz fatmacım ?@nananais niye kısmetini beğenmedin gitte evlenmeyle meşgul ol eğlen gençsin güzelsin nişanlınla yemeğe tatlı yemeye falan çıkarsın kaynana gelecek diye pasta börek yapar ayıp olmasın diye yersin mende takımda güçlü bir rakibi elemiş olurum
Yokbe tatlım çokçok zayıf olman gerekmiyor.Sadece normalin neyse genelde durduğun kilo neyse oraya in yeterli.O normali bozup üstüne 3-5 alınca hemen regl düzenin bozuluyor.Ben ömrümde hiç 50 li kilo görmedim kızCanım peki zayıflık ne kdr olmalı çok çok mu zayıf olmaliyim zayıflamam gerektiğini biliyorum yıllardır bnde pkoyla yasadgm için foktorumda bebek tedavisi içinde zayifla dedi ama boyum 155 kilom cuma 56. Bucuktu 50 ye kdr inmem yeterli.diye düşünüyorum sizce nasil?
@ffatmanurkayaamin abla inşallah sabaha kdr hasta olmaz çok yoruldum bugün
Evet haklisin cnm. Turk geleneği işte :) bir dahakine dikkat ederimNisacım hoşgeldin . Tanışamadık , çok yogunum bu günlerde ..
Canım akşamın çok karbonhidrat olmuş
Çorba . Ekmek . Pilav. Nohut . Hepsi karbon hemde hepsi aynı öğünde helede akşam ...
Her öğünde bu karbonlardan birini ye
Merhaba bu arada aeben. HosbuldumEvet haklisin cnm. Turk geleneği işte :) bir dahakine dikkat ederim
Fatmayı göremedin kızlar gelmiyormu ? Aspavoski ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?