Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet tatlım zayıflayınca adetimiz düzene giriyor hatta doktorlar testlerde en ufak bi pko bulgusuna rastlayamıyor.
Canım peki zayıflık ne kdr olmalı çok çok mu zayıf olmaliyim zayıflamam gerektiğini biliyorum yıllardır bnde pkoyla yasadgm için foktorumda bebek tedavisi içinde zayifla dedi ama boyum 155 kilom cuma 56. Bucuktu 50 ye kdr inmem yeterli.diye düşünüyorum sizce nasil?

Aferin kasimpati m benim.menun güzel akşamdan da bulguru çıkarırsak tamamdır bu iş.

Evet tatlım zayıflayınca adetimiz düzene giriyor hatta doktorlar testlerde en ufak bi pko bulgusuna rastlayamıyor.
Canım peki zayıflık ne kdr olmalı çok çok mu zayıf olmaliyim zayıflamam gerektiğini biliyorum yıllardır bnde pkoyla yasadgm için foktorumda bebek tedavisi içinde zayifla dedi ama boyum 155 kilom cuma 56. Bucuktu 50 ye kdr inmem yeterli.diye düşünüyorum sizce nasil?

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
5 adet çeri domates
Biraz peynir
Şekersiz çay

Ara 1 ceviz 2 badem

Öğle yarım dilim kek

Akşam
2 kepçe çorba
4 yk pilav
10 yk nohut
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Lahana salatası

1 porsiyon meyve
2 bardak lahana suyu

Gün boyu
2 litre su
Spor ev temizliği:)

Bu kadar

gözünüz aydın bak taş gibi hatunsun senden bebek bekliyorlar

selam canlar uzun bir aradan sonra gelebildim cok sukur neler olmus takim degismis perim kaptan olmus hayirli olsun canim aynura nerelerde?

canım hoşgeldin nasılsın

merabalar yorgun ve yogun bir gunun sonundan dıyemeyecegım sabaha kdr nöbetteyım nasılsınız nerlerdesınız

ayy canım kolay gelsin bu saatte çalıimak zordur ALLAH GÜCÜNÜ artırsın

Merhaba kızlar , nasılsınız ?

canım merhaba iyiyiz hamdlsun sen nasılsın kuzenin nasıl oldu

EKK Nedir ki ilk defa duyuyorum.

mence açılımı evde kalmış kızlar diye hatırlıyorum

Nisacım hoşgeldin . Tanışamadık , çok yogunum bu günlerde ..

Canım akşamın çok karbonhidrat olmuş

Çorba . Ekmek . Pilav. Nohut . Hepsi karbon hemde hepsi aynı öğünde helede akşam ...

Her öğünde bu karbonlardan birini ye

Siz hala rakipmisiniz fatmacım ?

Yokbe tatlım çokçok zayıf olman gerekmiyor.Sadece normalin neyse genelde durduğun kilo neyse oraya in yeterli.O normali bozup üstüne 3-5 alınca hemen regl düzenin bozuluyor.Ben ömrümde hiç 50 li kilo görmedim kız

Evet haklisin cnm. Turk geleneği işte :) bir dahakine dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…