- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
hıı şimdi biz bu formu doldurcaz peki haftaya mı başlıcaz bilgi vermeye ? kız posi kardeş 2.takıma geliriz bilgi alışverişi almak için destek olun bize . hatta bana en şişko benim çünkilim
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):SivriBiber
yaşınız:22
işiniz:Belediye Personeli
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:tuhaf birşey yaşamadım
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): [FONT="Comic Sans MS[COLOR="red"]"]sen doğum yapınca sanki heybetli oldunnnnn!!!!!![/FONT]
boyunuz:1,60
ilk başladığınız kilo:64
hedef kilonuz:55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:canım aç kalmayı denedim fekat açlık başıma vurdu...[/FONT]
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an giyinmek istediğim tazı giyniyoruma ama 42 beden 38-40a düşmek istiyorum
40
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: daha güzel olmakdiğer(eklemek istediğiniz):[/COLOR]
tutku, sanırım bu heriflerin kazmalığı, bizi gaza getirmek için :)
o değil de, ben geçen gün görümceme çok kırıldım.
topluxca sofradayız... kendi kocası iri kıyım birazcık.
ve kocişin sülalesi de dal gibi.. hepsi manken gibi valla.
bi ben varım işte şimdi dombik, bi de görümcemin kocası.
masada dedi ki, ''biz yiyelim, siz yemeyin valla.. iyice sumo oldun bülent sen. elif sen de dikkat et artık''
öyle kalakaldım. salak gibi bi laf da edemedim.
sonra da güldü, şaka yaptım hayatım, sen beni daha bilemedin mi.. aaa ben bülentle hep şakalaşıyorum, o alıştı artık... falan filan..
ben de sonunda bu son vuruşla gaza geldim işte. sütü mütü dert etmicem, bahane de etmicem artıkın gari. vermem lazım şu kiloları. en azından şu bayrama daha zayıflamış olmak zorndayım bi biçimde
ceycem vereceksin hiç merak etgmre ama gec kalmıssın be hacı 10 aydır nirdesin sen....
oğlan emiyormuydu öncelikle...ona göre seni sıkı diyete sokalım
sivricim aslında fazla kilon yok..aslında bende o kilodayım ama kendimi dev gibi görüyom o ayrı... düzzenli ve dengeli beslendiğin taktidrde istediğin kiloya kısa zamanda düşersin
mesela baryama gadan verirmiyim şikerim...:sinifsinif:
bayrama 1 ay kaldı fazla ucmayın3 kilo olsa oda kafii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?