Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hheheheh kizlar ocak anneleri hosgeldiniz kardes takima

ben de kardes takim 2. takimdayim. bekleriz biz de muhabbete.

ceyce,sivribiber,yalel. ins. alinirsin takima

hıı şimdi biz bu formu doldurcaz peki haftaya mı başlıcaz bilgi vermeye ? kız posi kardeş 2.takıma geliriz bilgi alışverişi almak için destek olun bize . hatta bana en şişko benim çünkilim

hıı şimdi biz bu formu doldurcaz peki haftaya mı başlıcaz bilgi vermeye ? kız posi kardeş 2.takıma geliriz bilgi alışverişi almak için destek olun bize . hatta bana en şişko benim çünkilim

destek oluruz sekerim yerimseniben kurallar zor degil aslinda birlikte kardes kardes kilo veririz

-tatlicadiarzu-

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): Ceyce

yaşınız: 29

işiniz: muhasebe sorumlusu

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: fazla kilolu bir bayan değildim taki evlenene kadar 57 kg ile evlendim ve evliliğimin 2. yılında hızlı kilo almaya başladım sonuç bu oldu kilolu hamile kaldım artık kurtulmak istiyorum bunlarda yeter gariiiiii.:2:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): göbeğim için dubleks (kociş diyor bunuda).herkes çook değiştiğimi ve tanıyamadıklarını söylüyorlar daha doğrusu evrim geçirdiğimi söylüyorlar görecekler onlar evrimi bir eski halime geleyim.

boyunuz: 164

ilk başladığınız kilo:85

hedef kilonuz: ilk hedef kilom 65 (asıl hedefim 55)

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: şimdiye kadar hiiç bir yöntem denemedim kilo vermek için bir çabam dahi olmadı.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: artık mini eteklerimi giyemiyorum istediğim kiloya ulaştığımda ilk hedefim mini eteklere ve taytlara geri dönmek olacak.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: eski güvenim yerine gelecek. eski ben olacağım ve işte ben geri döndüm diyeceğim insanlara.

diğer(eklemek istediğiniz): girmiş olduğum bu yolda bana destek olun kızlar.

ok.posicim gelirim ben sık sık sizin yanınızada.
juli doldurdum ben canım hızlı hızlı bak bakalım olmuşmu hiç okuyamadım çünkü çook yoğunum. haftaya başlıyoruz yani bizde hadi bakalım

yalel sivri ceyce hoşgeldiniz kızlar..siz paylaşımda bulunun bu hafta paylaşım durumunuza göre girersiniz takıma..
sayenizde canlanır bizim takımda inşallah..

ah ah elifciğim..
bıktım etraftaki iğneli laflardan bende..
benim görümce 2 tane biriyle konuşmuyorum zaten diğeride benden 2 ay sonra doğum yaptı.sürekli benle yarış içinde zati..onun avantajı uzun boylu kiloları vermedi ama onda abartı durmuyo bendeki gibi..
benim koca bildiğin sulu cıvık adamlar vardır ya onlardan..gereksiz espirile şakalar.bezdirdi beni arık..ciddi ciddi uyarıyorum üzüldüğümü söylüyorum bi hafta takılmıyo kiloma sonra unutuyo yine başlaıyo..ben alıştım bu adama onu öyle seviyrum ama bari başkalarının yanında yapma dimi..

ceycem vereceksin hiç merak etgmre ama gec kalmıssın be hacı 10 aydır nirdesin sen....
oğlan emiyormuydu öncelikle...ona göre seni sıkı diyete sokalım

sivricim aslında fazla kilon yok..aslında bende o kilodayım ama kendimi dev gibi görüyom o ayrı... düzzenli ve dengeli beslendiğin taktidrde istediğin kiloya kısa zamanda düşersin

mesela baryama gadan verirmiyim şikerim...:sinifsinif:

kızlar herkese merhaba yalel tatlım kafana
banada bır arkadasla aramız çok kotu oturuyoruz bel agrısından bahsedıldı dedımkı kuyruk sokukumum cok agrıoo dr bu kılonu vermen gerekıyoo dedı dedım arkadas nasıl alay ederek guldu kı daha oncede kılo veremzsın demıstı çok kırıldım benım kılomu çok taktıgımı bılıyor ya kırmakıcın yapıyorlar bende takmıyormus gıbı duruyorum
kılolarımı verınce aaaaa dıe saskın oldyklarındaysa o ıfade bana yeter

bugun sabah 1/2 krep yedım labnelı (oglusumdan artan)
arada mandalına
oglene kalcalıtavuk budu haslanmıs ve bır tabak salata

bayrama 1 ay kaldı fazla ucmayın 3 kilo olsa oda kafii olur

insallah verırız bende 70 olmak ıstıyorum
ızmırde annene benzıceksın dıyenler aaaa kılo vermıssın demelerını beklıyorum

dun arkadasa gıttım 3 yasında bebegı var
dıyorkı dogum da alınan kılolar emzırme bıttıkten sonra rahat gıdıyor hormonlar normale gelıyor bıraz daha zor verıyorsun ama vıucudun toplanıyor
bebek 12 aylıkken bıle toplanıyormus kı daha benım bebıs 7 aylık

dombili bende emzirme bittikten sonra kilo vermeye basladım. ama emzirirken hep yiyordum süt olsun diye

sağol tutkucum ben burda olduğum sürece yazarım buraya eksik etmem sizi kendimden ohaoldumsmile

julicim ben keremi bu aya kadar sadece tek göğsümle emziriyordum çok gelmesede günde 50cc fln geliyordu oyalanıyorduk artık oda gitti oyüzden artık hazırım bu kiloları vermeye acayip hırs yaptım anlatamam yani. haziranda evlilik yıldonümüz var kocayla iddiaya girdik haziranda evlendiğim kiloya ineceğim ve karşılığında bana pırlanta set alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…