Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
2 dilim peynir
1 yumurta
1 domates

Öğle:
1 kase ramen

Akşam:
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

Spor:5bin adım
Su:2.5 lt

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
Sabah; 2 tb ekmeği ile sandviç (peynir, domates) ve yeşil çay.
Ara; 2 mandalina (küçük boy), 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk brokoli yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; sade kahve, 1 yeşil elma.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, sebzeli tavuk (³ parçacık et), 1 dlm tb ekmeği ve yeşil salata.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş.

Kızlar menüm perigunlugu
Sabah: tavada 3 yumurta, biraz kaşar, elma, portakal, muz
Ara,sütlü kahve
Öğlen 1 kase kuruyemiş mağlesef (kuruyemiş zaten baslı basına 900 kalori olduğu için sonrasında insan bir şey yiyemiyor)
Dibek kahvesi
Aksama da azcık haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Su 2 lt
Spor 60 dkk dans 100 squat 150 ip atlamaca

Kızlaar yemeğimi yedim yazayım hemen menümü sonra Callanın attığı belgesele bakıcam bi ;

sabah :
beyaz peynirli sandviç ( çeğrek tam buğday ekmek )

öğlen:
yayla çorbası
tavuk sote
bulgur pilavı

akşam:
2 uskumru ( boyları küçük - fırında )
1 kase salata ( çorba kasesi )
1 dlm tam buğday ekmek
1 bardak mercimek çorbası

su: 2 litre

Aktif sayılmamız için günlük 10bin adım atmalıyız cnm,önerim bu rakamı görmeye calışman
Tabiki sen bilirsin

Börek yeme fatmam, bir avuç toz şekeri yemekle aynı sey,hem bir börk bile o gün vereceğin kiloyu engelleyebilir,onun yerine süt iç, kahveli süt, ya da tarcınlı süt,hem sağlık için iyi, ya da sekrrsiz bir kahve

Cnm ekmeği sadece sabah yesen, 2 dilin tam buğday
Öğlen mesela hem corba içmişsin, o da karbonhidrat, sonra yanına ekmek yemişsin ve bunların yanına da baklşyat tüketmişsin
Akşam da corba
Nacizhane önerim karatay tipi beslenmen
Bu kadar karbonhidratavalıştırırsan kendini hadi kilo verdin,koruma döneminde ne yapacaksın
Ya hayat ilkesi olarak ekmeği sadece kahvaltıda ye ya da tamamen kes
Tabikş ben karısamam, sadece öneri benimki

Hadiiii bitter yedin bari suyu biraz fazla iç o da olmadı spoor
İyi geceler hatunlar nasılsınız? Ben hastayım üç gündür sürünüyor um resmen grip oldum is de yoğun pek moralim de yok bu aralar. Bana da dua edin lütfen
Oyy geçmiş olsun
Anaaam böreek miiiii
İzmirlimisin kız
Eveeettt
Öğlen biraz fazla olmuş sanki ekmek
Ramen nedir ? sporda az olmuş

Offf dibek kahvesininde tadı başka olur ya
Hani spoorr haniiiii

Aktif sayılmamız için günlük 10bin adım atmalıyız cnm,önerim bu rakamı görmeye calışman
Tabiki sen bilirsin
Bildiğim kadarıyla 5000 adım aktif spor sayılıyor. Buda yaklaşık 40-45 dakika arası yürüyüşe denk geliyor. 10000 adım obez olanlar için ama oda aktif tempolu değil normal adım. Tabi bu benim bildiğim kadarıyla, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.

Kızlar 7. Takım ekmek diyetine mi girdi
Hadi kahvaltıda yedinşz, diğer öğünlerde yemeyin bari
Zaten corba bakliyat meyve tüketiyoruz, baska karbonhidrata gerek var mı
Hayatınız boyunca böyle besleneceksenşiz tamam. Ama koruma dmneminde bu ekmek miktarları artarsa verdiğinizden fazlasını geri alırsınız
Önemli olan diyet yapmak değil
Ömür boyu sürdürebileceğimiz beslenme alışkanlığı kazanmak
Burada ben de dahil coğumuzun yemeklerle sağlıksız ilişkisi vardı. Çoğunuz karbonhidrata bağımlıyız şekere bağımlıyız. Miktarı her zaman ayarlayabileceğini düşünen bunlardan yesin ama benim gibi doymak bilmeyenlrr bu bağımlılığı kesip atsın.
Tabi bunlar benim fikirlrtim herkes istediğini yapmakta özgür

Söylediklerine kısmen katılıyorum yani ekmek yerken öğüne dikkat edilmeli (yanında neler yendiğine), ama tamamen kısmakta olmaz, herşeyin azı karar çoğu zarar

Ben ortopedistten dinlemiştim
Benim bahsettiğim bşr egzersiz değil, gün boyu atılan adım

Adım sayınıza göre ne kadar aktifsiniz?

• Günde 2500 adımdan az adım atıyorsanız – Hareketsiz
  • 2,500 ile 4,999 arasında adım atıyorsanız – Limitli Hareketli
  • 5,000 ile 7,499 adım arasında adım atıyorsanız – Düşük Hareketli
  • Günde 7,500 ile 9,999 adım atıyorsanız veya işiniz yürümeyi gerektiren bir işse –Kısmen Hareketli
  • 10,000 ile 12,499 arasında adım atıyorsanız – Aktif
  • Günde 12.500 adımdan fazla adım atıyorsanız – Yüksek Aktifsiniz demektir.

Callancım karbonhidrat yememek değil ki mesele sağlıklı karbonhidrat alıyoruz, ben bağımlı olduğumuzu da düşünmek istemiyorum açıkçası, ama alışkanlık olmuş ve bunu değiştiriyoruz, ben karnım zil çala çala kilo vermem callancım o yüzden o 1 dlm buğday ekmeğini de çorbayı da tüketeceğim...
Tamamen kesmenin değil az az yemenin daha doğru bir çözüm olduğunu düşünüyorum kendi açımdan...
ömür boyu akşamları 1 dilim dahi ekmek yemeyeceğim bir hayata inanmıyorum, 6. günüm bugün burada ilk defa bu akşam 1 dlm ekmek yedim pişman da değilim açıkçası ...

attığın belgeseli izliyom bi yandan hala

Asıl ekmeksiz diyet sorun. Heleki obezler için. Günde en az 7 dilm tb ekmeği yenilmeli. Zaten mide kuculuyor. Ayrıca kilo verilince koruma evresinde 1 porsiyon artırılır. Her birey gu de 3 öğün meyve de yemeli. Sonra başka yerde ekmek yersen kilo alırsın. Ayrıca 7 dlm ekmek yiyen zor 8.dilimi yer. Ama ekmek yemeyen biri elbet bi yerde yemek isteyecek, buda o a kilo verecek. Belli ki pek fazla kilon yok. Burada 80 üzeri olanlar, daha önemlisi obez olanlar var. Biride benim. İlk baş ekmek yemiyordum. Ama sonra doktora gittiğimde kendime zarar vermekten öteye gitmedigimi anladım. Ekmek yemeyerek kilo veriyordum. Ama ekmek yiyerekte çok rahat kilo veriyorum. Sadece kısa vadeli dusunmeyin. Bunun ilerki zamanları da var. Bir de lütfen sadece kendi uzerinizden yola çıkmayın. Yoksa sizi dinleyip kilo veren insanlari en fazla 3 sene sonra yine burada olmasını sağlayabilirsiniz.

aaa birde gofreti yeseydin bende seni kovalasaydım Güzel beni ablam, afiyet olsun.

Kahvaltıyı geç yapıyorsun tamam ama öğlen öğün olarak atlandığı için akşamın çok kaçıyor. Bence sabahları erken kahvaltıya alıştırman kendini. Haliyle akşam da çok karbon olmuş

Sabah çok zayıf kahvaltın ve öğlende yok. Akşam da havuça dikkat etmek lazım, piştiğinde gl si artıyor. Afiyet olsun.

Menün gayet güzel, afiyet olsun

Gayet güzel ama su çok az, ki sende biliyorsundur zaten

İyi geceler hatunlar nasılsınız? Ben hastayım üç gündür sürünüyor um resmen grip oldum is de yoğun pek moralim de yok bu aralar. Bana da dua edin lütfen
Geçmiş olsun ablam, inaşallah çabucak iyileşirsin

Ablam arada ki börek inşallah büyük değildir Onun dışında güzel bir menün

Öğlen karbon olmuş, 2 dlim ekmek çok fazla bence. Akşam da ekmek yerine salata ve yogurt olsa daha iyi olurdu.

Ramen nedir bilmiyorum ama genel olarak güzel

Afiyet olsun canım

Ablam dünde kuruyemiş vardı diye hatırlıyorum sanki, işlenmiş mi? Yoksa çiğ mi? Birde kahvaltıda ki meyveler fazla geldi. 1 adet değildi di mi?

Öğlen miktar belirtmemişsin ama akşam ki ekmek olmasa daha iyidi zaten mercimek çorbası karbon için yeterliydi. Afiyet olsun

Afiyet olsun kuzu, tebrikler cıss yok, bozmak yok

Kızlar ekmek şeker konusunda cok dırdır edip kafanızı şişirdim:)))
Ama işte insan doğru olduğunu düşündüğü şeyi paylaşmak istiyor
Neyse bukadar düşündüklerimi söylemem yeter, artık karısmıyorum
Yeni gelen üye olursa onlara da bir kere karısırım :)))
Hakkınızı helal edin
Hadi öptüm iyi akşamlar :))))
Dip not: menüsünde tatlı ve paketli gıda olan görürsem o zaman kendimi tutamayıp eleştirebilirim haberiniz olsun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…