hosbulduk ablam sagol iyiyim cok sukur sen nasilsin?gözünüz aydın bak taş gibi hatunsun senden bebek bekliyorlar
canım hoşgeldin nasılsın
ayy canım kolay gelsin bu saatte çalıimak zordur ALLAH GÜCÜNÜ artırsın
canım merhaba iyiyiz hamdlsun sen nasılsın kuzenin nasıl oldu
mence açılımı evde kalmış kızlar diye hatırlıyorum
hosbulduk canim sagol, evet farkindayim takim yenilenmis ne guzel insallah bende donucem.Ablam sabah ki meyveleri aralara serpiştirsen daha iyi olmaz mı? gerçi onlarda olmayınca kahvaltın boş kalacak. Bilemedim
Ablam hoşgeldin, takımda yeni bir sürü arkadaşımız var sende dön artık
Ablacım inşallah akşama bulgur yememişsindir, çünkü menün gayet güzel bulgursuz
Bence de akşama az da olsa birşey koymalısın ya da en azından 1 elma bile hiç yoktan iyidir.
Ara da yediklerin nerdeyse bir öğün, çünkü öğlen birşey yememişsin. Ana öğünleri daha sağlam yaparsan aralarda bu kadar açlık hissetmezsin ki sen zaten bunu biliyorsundur. Onun dışında gayet güzel
Dün sabah ki gevreği görmezsek başarılı
Ohh afiyet olsun çok güzel
Öncelikle öğlen kek olmamış ve öğlen az yediğin içinde akşam çok kaçırmışsın. Pilav, nohut,ekmekÇorba ne çorbasıydı inşallah oda çok karbonlu değildir En azından akşam yediklerinin yarısını öğlen yemelisin
Bende 2 gündür eşimle sıkıntılıyım yemiycem diyo oda bende kızıma ve bana güzel yemekler pişirip oturuyorum sofraya geliyo yanıma bi tabak koyda yiyim diyo düzelirsiniz bu aralar herkeste bi sıkıntı gerginlik neden bilmiyorum bendeNasilsiniz arkadaşlar bugün esimle biraz sıkıntımız var tartıştık fln yemk yemeyeckmis akşama bnde ne yiyecgimi bilmiyorum şuan komsumdaydim onu halledirim bi şekilde ama esimle bakalım napicaz
Ay canım Meryem im herşerde bir hayır vardır dualarımız seninle bitanem bende ozledimsagol canim ablam Allah razi olsunelhamdulillah cok iyiyim eyluldeki tedavim saglik sarunlarim yuzunden kasimin sonuna ertelendi, biliyonya pis troid yine sorun cikardi piskolojimide bozdu 15 kasimda basladim tedavime ve bugun transferimin 4. gunundeyim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler
sen nasilsin ablam? cok ozledim sizleri
Çok teşekkür ederim. Evet börek olmadı galiba ama ıspanaklıydı, dayanamadım yedim. Aslında iki dilim yemesem daha iyiydi ...Geçmiş olsun Reyhancım,
Börek biraz fazla olmuş gibi sanki.
sagol ablam sen nasilsin? en son gorustugumuzde kilo veremiyorum diye uzuluyordunAy canım Meryem im herşerde bir hayır vardır dualarımız seninle bitanem bende ozledim
Bende 2 gündür eşimle sıkıntılıyım yemiycem diyo oda bende kızıma ve bana güzel yemekler pişirip oturuyorum sofraya geliyo yanıma bi tabak koyda yiyim diyo düzelirsiniz bu aralar herkeste bi sıkıntı gerginlik neden bilmiyorum bende
Kıız nasıl kış gelmedii hava buuzCanolarım nasılsınız? Bizim buraya hâlâ tam kış gelmedi, hava güzel.
ye ondan sonra o masum şey içinde bir canavara dönüşsün.karaciğerin için bir öcü o eyvah diyor şuan karaciğerin yeme onu muzun üzerine kakao serp tarçınlı süt iç ama yeme.çöp tenekesimi senin miden o iğrenç yapış yapış gofreti istiyor.çocuk gibi olmadı bu istek
Kuzum aralik ayi hep bana felaketi hatirlatir bütün kötü şeyler aralikta olur belki de tesadüf bilmem onuNasilsiniz arkadaşlar bugün esimle biraz sıkıntımız var tartıştık fln yemk yemeyeckmis akşama bnde ne yiyecgimi bilmiyorum şuan komsumdaydim onu halledirim bi şekilde ama esimle bakalım napicaz
Oyyy kiyamam sana rabbim sonucunu hayirli eylesinsagol canim ablam Allah razi olsunelhamdulillah cok iyiyim eyluldeki tedavim saglik sarunlarim yuzunden kasimin sonuna ertelendi, biliyonya pis troid yine sorun cikardi piskolojimide bozdu 15 kasimda basladim tedavime ve bugun transferimin 4. gunundeyim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler
sen nasilsin ablam? cok ozledim sizleri
Erkeklerin konuşma kabiliyeti olmadigi için butün sorunlarin hirsini bizden cikariyorlarBende 2 gündür eşimle sıkıntılıyım yemiycem diyo oda bende kızıma ve bana güzel yemekler pişirip oturuyorum sofraya geliyo yanıma bi tabak koyda yiyim diyo düzelirsiniz bu aralar herkeste bi sıkıntı gerginlik neden bilmiyorum bende
Sus! Mis gibi güneşliydi hava bi kereKıız nasıl kış gelmedii hava buuzTenefüslerdee üşesek de dışarı çıkıyoruz ama orası ayrı
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin kibrit kutusundan az peynir
3 çeri domates
Salatalik
Ara 1 elma 5 badem
Ve günün sürprizi çikolatali gofret yemedim
Öğle
3 kaşık etli kurufasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Naneli yogurt 1 kase
Ara 1 mandalina
Akşam
2 kaşık etli kurufasulye
Salata
Brokoli haşlamasi yogurtlu
Sonra damla sakizli türk kahvesi içicem
2 buçuk litre su bitmek üzere
Leslie 3 mil
Severim sizin minicik göbüşlerinizi
Biz ona eşek donduran güneşi diyoruz be canım anca güneş var ama hava çok soğuktuSus! Mis gibi güneşliydi hava bi keresende yağların gidince üşümüşsün
aman sakin aileleri karistirmayinkvrck canımbilmiyorum ne olacak konusmuyoruz ailelerde dahil karisik biraz
Hep benim yağlarımı kıskandığınızdan yapıyonuzBiz ona eşek donduran güneşi diyoruz be canım anca güneş var ama hava çok soğuktuYok nanacım ya hala gitmesi gereken yağlarım mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?