Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neyse cnm senle düşüncelerimiz pek uyuşmuyor zaten
Ondan birbirimize muhalefet olmaya gerek yok, konusmaya da gerek yok

Menümü yazayım bende,

Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet+1 kk peynir+1 ymk kaşıgı lor+1 domates+1 salatalık

Öğlen: 1 kaseden az şehriye çorbası+2 ymk kaşıgı yogurt+ 1 küçük tabak salata+ 2 parça mücver

Ara: 1 yeşil elma+1 ymk kaşıgı kadar nesfit mısır gevreği

Akşam: 4 ymk kaşıgı kapuska+1 kase yogurt+1 ymk kaşıgı taze fasulye+az salata

Su: 3 lt bulurum.
Spor: daha yapmadım ama en az 30 dk yaparım.

yavrucum sen bu kilo verme konusunda benden çok daha deneyimlisin, fikirleriniz benim için çok önemli ama Callancım bak sana bişi anlatıcam, buraya gelmeden önce ki bir günlük normal menümü yazayım sana

sabah:
yarım ekmek - 1 ekmek arası
peynir zeytin sucuk vs.. ( sebze olmazdı genelde )

öğlen:
pide veya iskender - veya burger veya ekmek arası döner vs..

akşam:
yarım ekmek - 1 ekmek arası
pilav, kızartma vs..

bak daha 2-3 günde bir yediğim o abur cuburları da saymıyorum...
şimdi hal böyleyken akşam yediğim1 dlm tam bğday ekmek beni şu an rahatsız etmiyor.
belki de senin gibi hedefime çok çok yaklaştığım zaman bende senin gibi olabilcem tatlım...

ayyy kızlar şu an bile ben sizin sayenizde çok şey değiştirdim..

:))) evet bir dilim çok masum geldi
Ömür boyu şimdiki gibi sağlıklı beslenirsin inşallah

Ekmek konusunda şahsi fikrimi söyleyeyim. Ekmeksiz doyamayacağımızı düşünüyoruz ama aslında doyabiliyoruz. Tabiki belli kilonun üstünde ki insanlar ekmek tüketmeli ama yanında ne tüketildiği de çok önemli. Çorba+ Kurubaklagil+Ekmek bence uygun olmuyor. Ekmek yemek ya da yememek dünyanın sonu ya da olmazsa olmaz değil. Ben aylardır öğlen ve akşamları yemiyorum hiç de canım istemiyor. Sabahları bile hafta da 2 gün falan yiyorum. Değişiklik olsun diye oda. Ama diyete yeni başlayanlar ve hedefine çok olanlar dikkatli tüketmeli. ilerde kilo vermesi durduğunda ekmeklerden kısarak kilo vermeye devam edebilir. Şahsi fikirlerim bunlardır.

Ya bişi dicem bugün ilk defa dedim ki hiçbir ögünde ekmek yemeyim şuan açliktan geberiyorum ya menüm de bi problem var ya da ekmek yüzünden

Ablacım ekmekle alakası olduğunu düşünmüyorum, bence psikolojik çünkü ekmek yemeden doyulmayacağını hatta çabuk açıkılacağını düşünüyoruz. Ama öyle değil, ki bence akşama bırakmadan sabah ve öğlen ekmek tüketmelisin

Selinanya yorumlarında gıdasal terimler kullaniyorsun beslenme alanında bir eğitimin var mi
Yok malesef ama bu alanda eğitimli olmayı isterdim. Sadece aylardır bu diyet işiyle fazla haşır neşir olduğumdan çok araştırdım, merak ettiğim herşeye baktım ondan kaynaklı sanırım

Akşamları ekmek tüketme konusunda size tamamen katılıyorum bu arada, bende 6. günümde ,lk defa akşam 1 dlm ekmek yedim, o an selinin dediği gibi doyamayacağım sandım, ama doyardım , akşamları normalde ekmek yerine daha fazla sebze ve yoğurt tüketmek daha güzel çözüm bence de ..

yani pişman değilim ama yemesemde doyardım ...

Ekmek sadece ekmek olarak tüketilmiyorki zaten.1 kepçe çorbada 1 dlm ekmek demek. Zatn 2 yk pilav yada makarna yesen ekmek bu da, yada Kurubaklagilde öyle.
Sana katılıyorum bu konuda.
Bedenimize göre yiyoruz. Midesi büyük olanla küçük olan kesinlikle aynı değil. Belki midemiz kuculunce bu kadar yemeyecegiz, bunu yaşamadan bilemem. Ama sundan Eminim benim 1 günde yediğimi sen belki 2 günde tuketiyorsun.

Oy oy citlembigim ne güzel fotolar bunlar . Sınavların nasıl geçti? Her hafta tekrar başlıyorum diyorsun bişey çıkıyor Bilge cim bence hiç başlama sen yediklerine dikkat et aburcubur yeme yeter zaten yeterince stresin var bide diyet stresine girme.

Evet canım, benim demek istediğimde buydu. Mide küçülünce zaten fazla yediğinde çok rahatsız ediyor insanı. Şuan senin vucudun harcadığı ve alması gereken kalori miktarı ve benim ki bir değil. Bazal metabolizmalarımızda farklı, o yüzden ben az yiyorum ve kimse benim menülerimi örnek almasın diye belirtiyorum.

Güzel geçtii ablam son kaldı artık Ay benim düşünceli ablam yaa seni çok seviyorum gerçekten Yok ablam artık diyet yapmıyorum zaten, dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum Sadece spor yapmam lazım onu da yarın başlıycam 3 hafta sınavlarıma kadar yapıp sonra zaten dönem bitiyo rahat rahat yaparım

sagol ablam sen nasilsin? en son gorustugumuzde kilo veremiyorum diye uzuluyordun
Evet Meryem cim hala aynı kiloda yim hedefime ulaşamadım ama bunada şükür inşallah o 5 kiloyu verip koruyabilirim. Arada haber et inan merak ediyorum oğlanı öp yerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…