- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Neyse cnm senle düşüncelerimiz pek uyuşmuyor zatenAsıl ekmeksiz diyet sorun. Heleki obezler için. Günde en az 7 dilm tb ekmeği yenilmeli. Zaten mide kuculuyor. Ayrıca kilo verilince koruma evresinde 1 porsiyon artırılır. Her birey gu de 3 öğün meyve de yemeli. Sonra başka yerde ekmek yersen kilo alırsın. Ayrıca 7 dlm ekmek yiyen zor 8.dilimi yer. Ama ekmek yemeyen biri elbet bi yerde yemek isteyecek, buda o a kilo verecek. Belli ki pek fazla kilon yok. Burada 80 üzeri olanlar, daha önemlisi obez olanlar var. Biride benim. İlk baş ekmek yemiyordum. Ama sonra doktora gittiğimde kendime zarar vermekten öteye gitmedigimi anladım. Ekmek yemeyerek kilo veriyordum. Ama ekmek yiyerekte çok rahat kilo veriyorum. Sadece kısa vadeli dusunmeyin. Bunun ilerki zamanları da var. Bir de lütfen sadece kendi uzerinizden yola çıkmayın. Yoksa sizi dinleyip kilo veren insanlari en fazla 3 sene sonra yine burada olmasını sağlayabilirsiniz.
yavrucum sen bu kilo verme konusunda benden çok daha deneyimlisin, fikirleriniz benim için çok önemli ama Callancım bak sana bişi anlatıcam, buraya gelmeden önce ki bir günlük normal menümü yazayım sanaKızlar ekmek şeker konusunda cok dırdır edip kafanızı şişirdim:)))
Ama işte insan doğru olduğunu düşündüğü şeyi paylaşmak istiyor
Neyse bukadar düşündüklerimi söylemem yeter, artık karısmıyorum
Yeni gelen üye olursa onlara da bir kere karısırım :)))
Hakkınızı helal edin
Hadi öptüm iyi akşamlar :))))
Dip not: menüsünde tatlı ve paketli gıda olan görürsem o zaman kendimi tutamayıp eleştirebilirim haberiniz olsun :)))))
Ya bişi dicem bugün ilk defa dedim ki hiçbir ögünde ekmek yemeyim şuan açliktan geberiyorum ya menüm de bi problem var ya da ekmek yüzünden
:))) evet bir dilim çok masum geldiyavrucum sen bu kilo verme konusunda benden çok daha deneyimlisin, fikirleriniz benim için çok önemli ama Callancım bak sana bişi anlatıcam, buraya gelmeden önce ki bir günlük normal menümü yazayım sana
sabah:
yarım ekmek - 1 ekmek arası
peynir zeytin sucuk vs.. ( sebze olmazdı genelde )
öğlen:
pide veya iskender - veya burger veya ekmek arası döner vs..
akşam:
yarım ekmek - 1 ekmek arası
pilav, kızartma vs..
bak daha 2-3 günde bir yediğim o abur cuburları da saymıyorum...
şimdi hal böyleyken akşam yediğim1 dlm tam bğday ekmek beni şu an rahatsız etmiyor.
belki de senin gibi hedefime çok çok yaklaştığım zaman bende senin gibi olabilcem tatlım...
ayyy kızlar şu an bile ben sizin sayenizde çok şey değiştirdim..
Ya bişi dicem bugün ilk defa dedim ki hiçbir ögünde ekmek yemeyim şuan açliktan geberiyorum ya menüm de bi problem var ya da ekmek yüzünden
Yok malesef ama bu alanda eğitimli olmayı isterdim. Sadece aylardır bu diyet işiyle fazla haşır neşir olduğumdan çok araştırdım, merak ettiğim herşeye baktım ondan kaynaklı sanırımSelinanya yorumlarında gıdasal terimler kullaniyorsun beslenme alanında bir eğitimin var mi
:))) evet bir dilim çok masum geldi
Ömür boyu şimdiki gibi sağlıklı beslenirsin inşallah
Ekmek sadece ekmek olarak tüketilmiyorki zaten.1 kepçe çorbada 1 dlm ekmek demek. Zatn 2 yk pilav yada makarna yesen ekmek bu da, yada Kurubaklagilde öyle.Ekmek konusunda şahsi fikrimi söyleyeyim. Ekmeksiz doyamayacağımızı düşünüyoruz ama aslında doyabiliyoruz. Tabiki belli kilonun üstünde ki insanlar ekmek tüketmeli ama yanında ne tüketildiği de çok önemli. Çorba+ Kurubaklagil+Ekmek bence uygun olmuyor. Ekmek yemek ya da yememek dünyanın sonu ya da olmazsa olmaz değil. Ben aylardır öğlen ve akşamları yemiyorum hiç de canım istemiyor. Sabahları bile hafta da 2 gün falan yiyorum. Değişiklik olsun diye oda. Ama diyete yeni başlayanlar ve hedefine çok olanlar dikkatli tüketmeli. ilerde kilo vermesi durduğunda ekmeklerden kısarak kilo vermeye devam edebilir. Şahsi fikirlerim bunlardır.
Oy oy citlembigim ne güzel fotolar bunlar . Sınavların nasıl geçti? Her hafta tekrar başlıyorum diyorsun bişey çıkıyor Bilge cim bence hiç başlama sen yediklerine dikkat et aburcubur yeme yeter zaten yeterince stresin var bide diyet stresine girme.Sizeeeee bol bol motivasyon fotoğrafları getirdimNe yapmıyoruuuuz , sağlıklı bir beden ve yaşam için 'BEN YAPAMAM , EDEMEM' demiyoruz. Kendimize güveniyoruz
Eki Görüntüle 1720106
6 Ayda müthiiş değişim
Eki Görüntüle 1720111
Sadeceeee 10 haftadaaaa şu değişime bakar mısınıız ?
Eki Görüntüle 1720117
Hem karın, hem bacak, hem kalçadaa kii süper değişim
Eki Görüntüle 1720123
VEEEEE FAVORİİİMŞu son fotoğraftakii kalçaya ve bele bakar mısınıız yaa
Yanii kısaca bu insanlar yapmışsa biz neden yapamayalım değil miiYeter kiiii isteyelim, pes etmeyelim ve kendime güvenelim
Elifim hoşgeldin kuzum cok özledik senide çocukları da umarım iyisinizdir?Abla süpersin sen
Evet canım, benim demek istediğimde buydu. Mide küçülünce zaten fazla yediğinde çok rahatsız ediyor insanı. Şuan senin vucudun harcadığı ve alması gereken kalori miktarı ve benim ki bir değil. Bazal metabolizmalarımızda farklı, o yüzden ben az yiyorum ve kimse benim menülerimi örnek almasın diye belirtiyorum.Ekmek sadece ekmek olarak tüketilmiyorki zaten.1 kepçe çorbada 1 dlm ekmek demek. Zatn 2 yk pilav yada makarna yesen ekmek bu da, yada Kurubaklagilde öyle.
Sana katılıyorum bu konuda.
Bedenimize göre yiyoruz. Midesi büyük olanla küçük olan kesinlikle aynı değil. Belki midemiz kuculunce bu kadar yemeyecegiz, bunu yaşamadan bilemem. Ama sundan Eminim benim 1 günde yediğimi sen belki 2 günde tuketiyorsun.
Kötü kedi şerafettin senisen makarna ye
Heee evet psikoloji haklisiniz ben eskiden 1 ekmek rahat yerdim yemeklerin suyuna bana bana
Kötü kedi şerafettin seni
Hain domdom küstüm
Güzel geçtii ablam son kaldı artıkOy oy citlembigim ne güzel fotolar bunlar . Sınavların nasıl geçti? Her hafta tekrar başlıyorum diyorsun bişey çıkıyor Bilge cim bence hiç başlama sen yediklerine dikkat et aburcubur yeme yeter zaten yeterince stresin var bide diyet stresine girme.
Evet Meryem cim hala aynı kiloda yim hedefime ulaşamadım ama bunada şükür inşallah o 5 kiloyu verip koruyabilirim. Arada haber et inan merak ediyorum oğlanı öp yerime.sagol ablam sen nasilsin? en son gorustugumuzde kilo veremiyorum diye uzuluyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?