Yavruum ocak geliyo kıız hava bozulmasında napsınHep benim yağlarımı kıskandığınızdan yapıyonuzdiye diye havayı bozdunuz. Başkada bisey demiyom
Abla süpersin senSlm kızlar umarım herkes iyidir?
Bu sabah tartildim inş doğrudur D vitamini ise yaradı galiba 64 800 dum ki diyet yapmıyorum artık 15 gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar 64 63 olursam kızlar mezun olmak istiyorum haberiniz olsun.
Bugün hiç olmamış doğru düzgün yemek yok, börek var, pastırma işlenmiş etHerkese merhaba. Dün üzerimde biraz kırgınlık vardı( bu günde öyle). O yüzden fazla giremedim siteye. Hemen dünkü menümü vermek istiyorum.
Sabah; menemen, limonlu ılık su, kk peynir, iki dilim tt ekmek
Ara ; bir mandalina
Öğlen; iki küçük dilim, ıspanak böreği, ayran
Akşam; bir kase yoğurt, bir dilim tt ekmek, bir dilim pastırma , limonlu çay
Su; 2 litre
Spor; yok
Aaa buna çoook sevindimmSlm kızlar umarım herkes iyidir?
Bu sabah tartildim inş doğrudur D vitamini ise yaradı galiba 64 800 dum ki diyet yapmıyorum artık 15 gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar 64 63 olursam kızlar mezun olmak istiyorum haberiniz olsun.
Yok canım bırakır mıyım hiçKızlar menü saati yaklaştıkça heyecanlaniyor ve sabirsizlaniyorum bir an önce akşam yemeğini yiyeyimde yazayım. Takimimim yorumlarını goreyim diye.perigunlugu sana da sınavlarında başarılar. Bizi yorumsuz bırakma ama.
Hangi bölümde okuyordum
İnşaallah bildiğin yerlerden gelir sınavlarındaki sorular :*
Bendee taaam onu soracaktım gofret yedin mi diye ki yememişsin çok şüüküüürrrSabah
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin kibrit kutusundan az peynir
3 çeri domates
Salatalik
Ara 1 elma 5 badem
Ve günün sürprizi çikolatali gofret yemedim
Öğle
3 kaşık etli kurufasulye
1 kaşık bulgur pilavı
Naneli yogurt 1 kase
Ara 1 mandalina
Akşam
2 kaşık etli kurufasulye
Salata
Brokoli haşlamasi yogurtlu
Sonra damla sakizli türk kahvesi içicem
2 buçuk litre su bitmek üzere
Leslie 3 mil
Severim sizin minicik göbüşlerinizi
Akşam bana fazla gibi geldi ama bilemedimBugün ku menüm
Sabah
Ilık suya limon
2 dilim ekmek
6 çeri domates
Biraz peynir
Öğle yemedim sabah geç kalktigim için yok
Ara
Sütlü turk kahvesi tabiki şekersiz :)
3 badem 2 ceviz
Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Mor lahana salatasi
Bugünde karbon olmuş diyebilirsiniz ama evde ne varsa onu pisiriyorum ve özel bir yemek hazırlamak istemiyorum kendime
Her zaman her yerde her şeyi bulamıyoruz çünkü .... İsteğim şu her koşulda ve her zaman az yemek.
2 litre su
35 dk plates yaptım
sonunda spora başladım tesvigin için saolperigunlugu sevgili kaptanim
2 bardak lahana suyu icicem
1 porsiyon meyve
Ve bu hafta çikolata hiç yemedim :)
Bu kadarcik :)
sabah su yarim litre 1 domates 1 salatalık 2 zeytin 2 kibrit kutusu kdr peynir 1 fincan çay sekersi (11 de yedim)
Ara çay 2 bardak
Öğle yok
Ara: 1 mandalina
Akşam:kemikli et içine nohut ve havuç koydum baharatla pisrdim bi bucuk tabak ama suyundan çok yedim. kemikleri didikledim 1 kaşık yarim dilim tam buğday ekmegi
su 2 lt
spor: 15 dk yuruyus .ebru salli 3 k plates 1 saat
ayyy bugun sanirim 1.5 mil yaptim. valla ben bayildim leslieye. zumbayla kalbim duracak gibi oluodumelike1 mil yaklaşık 5.6 km demek oluyor devam edersen kasların artar daha kolay kilo verirsin.hemde şekle girersin.
ama 1 saat zumba kilona göre yaklaşık 800 kalori yaktırıyor ve dans etmek çok güzel
bu kolay bunu dene
açılmadı bu neki melikeama 1 saat zumba kilona göre yaklaşık 800 kalori yaktırıyor ve dans etmek çok güzel
bu kolay bunu dene
Çok çok geçmiş olsun canımİyi geceler hatunlar nasılsınız? Ben hastayım üç gündür sürünüyor um resmen grip oldum is de yoğun pek moralim de yok bu aralar. Bana da dua edin lütfen
İzmirlimisin kızÇok az yiyorsun sanki bilemedim ama sen biliyosundur illaki
Hoşgeldiniz kızlar neler yapıyorsunuz ? uzun zamandır göremedim sizleri. ayrıca teşekkür ederim mirjam
öğle patates pek olmamış sanki.
gevreek miii oyy izmiri özledim ben yaaa
kek, pilav,ekmek hepsi bir arada baya baya olmamış bugünyarın daahaa dahaa iyi menü ve spor ile bekliyorum
Canım erişte olmamış pek
Menüler genel anlamda güzel arada bir kaç cıslar olmasına rağmen, özellikle bu hafta listeye girme şansı olan arkadaşlar daha daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Cıssslarla gelirseniz olmaz kiBu şartlar altında deneme süreniz olur
İyi geceler hatunlar nasılsınız? Ben hastayım üç gündür sürünüyor um resmen grip oldum is de yoğun pek moralim de yok bu aralar. Bana da dua edin lütfen
Kızlar şekerle ilgili bu belgeseli mutlaka ama mutlaka izleyin
http://okyanusum.com/belgesel/bunlara-karnimiz-tok/
Sağol canım benimÇok çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?