Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah su yarim litre 1 domates 1 salatalık 2 zeytin 2 kibrit kutusu kdr peynir 1 fincan çay sekersi (11 de yedim)

Ara çay 2 bardak

Öğle yok

Ara: 1 mandalina

Akşam:kemikli et içine nohut ve havuç koydum baharatla pisrdim bi bucuk tabak ama suyundan çok yedim. kemikleri didikledim 1 kaşık yarim dilim tam buğday ekmegi

su 2 lt
spor: 15 dk yuruyus .ebru salli 3 k plates 1 saat

kvrck canım esim cok anneci ve bn annesiyle bi tartışma yaşadım bnm evime çok karışmasını istemiyorum.esim için de hrzamn annesi hakli bu onun huyu deyip kurtuluyor bnde yoruldum eşimin hiç yanımda olmamasindan vs. Vs arkadaşlar çok yorgunum nobettn ciktim üstüne spor üstüne tartışma baya gergin ve yorgunum yatiyorum bn egr uyanirsm erkn yazarım hepinizi öpuyorum iyi geceler

Kızlar akşam için yaptığım sebzeli tavuğun tuzunu unutmuşum, tuzsuz bi acayip olmuş

Bugün hiç olmamış doğru düzgün yemek yok, börek var, pastırma işlenmiş et
Aaa buna çoook sevindimm bende 1 ay içtim d vitaminini bakalım bende de etkiler mi

Yok canım bırakır mıyım hiç yine hep burdayım zaten ben hem aöf işletme ve bilgisayar öğretmenliği okuyorum.
Bendee taaam onu soracaktım gofret yedin mi diye ki yememişsin çok şüüküüürrr
Akşam bana fazla gibi geldi ama bilemedim spora başlamana da çok sevindim

1 mil yaklaşık 5.6 km demek oluyor devam edersen kasların artar daha kolay kilo verirsin.hemde şekle girersin.
ayyy bugun sanirim 1.5 mil yaptim. valla ben bayildim leslieye. zumbayla kalbim duracak gibi oluodumelike
ama 1 saat zumba kilona göre yaklaşık 800 kalori yaktırıyor ve dans etmek çok güzel
bu kolay bunu dene

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm ivarı tam buğ ekmek
5 zeytin
2 hş yumurta
5 fındık
maydanoz
ÖĞLE
lorlu salata ayran
1 mercimek köftesi

ARA
1 lorlu börek
5 badem
AKŞAM
közlenmiş patlıcan
salata
ayran
40 45 dk civarı yürüyüş
2 2.5 lt su herkese hayırlı akşamlar

İzmirlimisin kız

selaam bende menümü veriyorum. bu arada çeri domatea diye diye canimi cektirdiniz adama zorla aldirdim bu mevsimde

sabah:
1yumurta, buyuk dilim peynir,3 zeytin, 1bardak çay

ara:
badem ve mandalina

öglen:
1kase tarhana corbasi, yarim tabak etli nohut,1kase yogurt ve 2dilim ekmek

ara:
badem ve süt orta sekerli kahve

aksam:
1.5kase tarhana corbasi , 1dilim ekmek 1 mandalina

2.5 olacak su, 1.5mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…