Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar şimdi yazacağım şey polemik konusu olacak ama ben genede yazayim hayatımız boyunca baklava börek yada diğer cislari yememeyecekmiyiz heleki tatlı duskunlerine benim gibi karbon duskunlerine soruyorum ? Yada diyet boyunca yemeyelim peki sonra benim fikrim şu tabiki yemesek süper olur ama hepimiz aciz kullariz mümkün değil o yüzden ben herşeyin tadına tadımlık bakılması nefsimizin körelmesi taraftariyim börek mi yemek istiyorum akşam değilde gün içinde 4 5 dilim değilde sadece küçük bir dilim yiyip akşamı dengelemeliyiz gibı düşünüyorum tabi herzaman dediğim gibi bu sadece benim fikrim.

merhabaa bendeşunu eklemek istiyorum
mesela ben çalışıyorum yemek çıkıyor iş yerimde yarınmmenüde börek var
ekmek ve yag olarak hesaplayıp ona göre böregi yemeyi düşünüyorum
hepte böyle yapıyorum 4-5 dlm degil küçükse iki dilim büyükse bir dilim yiiyp bırakıyorum

çünkü hayat boyu kısamayız birde iş yerinde yememekk sürekli polemiklere ve diyet yapıyor
yine mevzusuna sebep oluyor

valla kızlar ben hiçbişi hesaplamıyorum canım şu ana kadar pek istemedi ama ben kendime hiçbirşeyi tamamen yasaklamadım hatta yarın tartı sabahından sonra en çokk sevdiğim şeyi yicem...

çubuk kraker

Ay yasom ekmek konusu daha yeni soğudu, sen ortaya bomba atmıssın :))))
Ben de senin gibi düşünüyorum ama ben yemeğe basladı mı asla bırakamam,hiç yapamadım yani, cocukluktan baslayan alışkanlıklar işte...ben de sekeri ekmeği unu kızartmayı tamamen kestim 32. Gündeyim
Ve arastırınca benim gibi insanların olduğunu gördüm.
Ama tabi en iyisi az yemek
İşte böyle düşündüğüm için kızıma arada ekmek veriyorum, pastane ya da evde yapılmış tatlı varsa ve isterse ondan da yiyebilir, tabi bunlar sık değil.paketli gıda vermiyorum.ileriki yaşlarda bu tarz şeyleri kontrollü yemesini istiyorum. Ama tabi buna ben karar veremem, kendisi bilir.
Benim gibi diyet konusuna bukadar zamam ayırmak zorunda kalmaz inşallah

Merhaba güzel takimimim güzel hatunlar

Birşey danisayim istedim.
Akşama yeni tanıştığım bir arkadaş oğlunun doğum günü partisine çağırdı

İlk defa gidicem . mutlaka ikram hazırlamış olacaktır. Akşam yemeği yemeyip. Oradaki ikramlardan mi yesem makul şekilde.

Fikirlerinizi alabilir miyim.

Saat akşam 5 te parti. 6 gibi mum uflense. Tam akşam yemeğine denk geliyor. İkramları yemesem ayıp olabilir diye dusunuyorum. Kalabalık olursa belki yirtarim ama. Burada birkaç turk aileyiz ve sadece hanımlar olacak.

@melike06
Kuzucum mükemmel tespitler ama zor yapilabilecek şeyler haklisin

yasom7272
Sonuna kadar katiliyorum
Tatli mutluluk hormonu salgilar ya da sadece ben de salgiliyor
Ben ömür boyu yemeyecegimi düşünsem yok yok düşünmeyim
İstiyorum ki biraz kilo vereyim sonra sabitleme aşamasina geçince mesela neden ayda bir hamburger yemeyim
Ya da bir dilim fistikli baklava
Ya da çikolata olmali

Yeme canım, hedefine varınca azcık yersin
Zaten hiç yararlı değil, bir avuç şeker ye aynı sey
Emeklere yazık ya
Milleti de umursama,başları ne der diye yaşayanlar kendi hayatını yaşayamaz.kendi hedefine odaklan
Bizim amacımız aynada cıplakken fit bir kadın görmek, kendimizle gurur duyabilmek
Diğer insanlar hamurişi tatlı yerken ben sağlığım için yemediğimden mutlu oluyorum
İdeL kilona ulaşınca bir dilim yersin, yarısı gün kilo aldığını farkedersen hemen dengelersin
Ömür boyu ağzımızdan giren lokmalara dikkat etmek zorundayız

Yemek yiyip gidin
Sağlığım için yemiyorum diyin
Ya da açık açık diyetteyim diyin
Kendiniz için aldığınız kararlara saygı duymak zorundalar

Aynen koruma döneminde haftada bir kaçamak olabilir bence de
Ama kaçamaklar kilo verme sürecini baltalar

valla cnm aslında suçlu olan şey besinler değil o nedenle kararında yedigimde hiç birşeyin kilo yapmayacağıni düşünüyorum her gün baklava yemiyor uz mesela ayda yılda bir yenecek bir dilim baklava kilo yapmaz ama kilo verme döneminde kilo vermeyi durdurur o nedenle verirken yenmemeli ama korumaya gecildiginde canımızn istediği yemeği porsiyon kontrolü yaparak yemek yiyebilmek doğru diye düşünüyorum zaten is burada başlıyor biz kilolu insanlar paketin dibini Görene kadar yiyoruz bi kare çikolata yla biraksak zaten sorun olmayacak sorun koca paketi bitirmek ve bu zamana kadar kilo almam in nedeni de yine yediğim besinlerin türleri değil aslında miktarları mesela meyve de çok sağlıklı Besim ama fazla yendiginde o da kilo yapıyor son söz azı karar çoğu zarar diyerek bitiriyorum

Ben olsam yerdim yememen onlari begenmedigin düsüncesi yaratabilir hem yeni tanisiyorsun ya
Ya da derdim ki bu dönem alerjim gelişti hersey mükemmel gözüküyor ama yiyemiycem cok üzgünüm dersin gibi
Artik ortama göre karar verirsin

Ayipsin kanki yermiyim hiç sadece dilde benim ki
Aferin sana köfte

Ablacım bu fikrine katılıyorum tabiki de tamamen kesilemez hayat boyu, ama diyete yeni başlayanlar için bu yapılan aralarda bile olsa geri gitmesine neden oluyor. Önce kilolar verilmeli, hedefe ulaşıldığında koruma döneminde aralarda yenmeli. Mesala 1 gün baklava mı yenildi, sonra ki 3 gün dikkat edilmeli gibi. Tabi ki hayatından çıkarabilen varsa ne mutlu ona

Şimdi şöyle birşey var bak yarın Cuma. Zaten şimdiye kadar bize ikram edilenleri ayıp olmasın diye geri çevirmedik. Ama artık hayır demeliyiz, zaten karşında ki de bunu anlayışla karşılayacaktır. Ye aman 1 lokmadan birşey olmaz gibi düşüncelere inanma, herşeyden 1 lokma yesen emin ol, akşam yemeğinden daha fazla kalori almış olursun. Eğer ki ikramları arasında bir salata vb. birşey varsa tercih edebilirsin ama sana tavsiyem şudur ki akşam yemeğini yeyip öyle gitmen. Karnın tok olacağı için ikramlar çekici gelmeyecek, öbür türlü aç gidersen kendini frenlemekte daha çok zorlanacaksın ama tabi yine de bunun kararı sana kalmış

Kızlar inanan basarır
Gerçekten aynada fit bir görüntü göreceğimize inanırsak, hiç bir gıda bizi yolumuzdan alıkoyamaz
Haydi beslenme alışkanlıklarımızı değiştirelim, günde aldığımıx şekeri unu çok az seviyeye ya da basarabilen sıfıra ceksin
Spor yapalım aktif olalım
Ayrıca bugum günlerdern perşembe
Yarın tartı günü
Özellikle perşembe günleri yediklerimize daha çok dikkat etmeliyiz
Listedeki arkadaslar, kilo vermiş olmak zorunda
Örneğin biri 1 kilo verdi, bu takım için çok iyi, biri de hiç kilo vermedi, bu diğer arkadaşın başarısını yarıya çeker ve listedeki puan yarı yarıya düşer
Eğer liste basarısı %30un altında olursa,takım uyarı alır,bundan herkes kilo verme sorımluluğunu ciddiye alsın

Çok doğru söylüyorsun ablam, biz bazen nefsimize yeniliyoruz. Bu nedenle vücudu herşeye hazırlamak lazım. Sadece nefsimiz içinde değil, sosyal yaşam için geçerli bu. Hadi kendimizi geçelim. Eslerimiz, hocalarımız, annelerimiz başka birşey canı çekse ve yese ağzı açık bakacak mıyız? Ben bakarım, ama tadına

Kızlar,
Dünkü menümü yazayım işler yoğun henüz geçmişi okuyamadım.
Ama bari dünkü menümü yazayım,
Sabah,
Bi dilim tb ekmeği,
Domates,peynir,zeytin
Ara öğün,
Kayısılı çay
Öğle,
Yarım kase arpa şehr. çorba,
bi tabak tavuklu salata
Ara öğün,
3 ceviz
Akşam,
Bi adet şinitzel ve ayran.
Su, 2,5 lt spor, 40 dakika yürüyüş ve iş çıkış 1 saat ev işi.
Bugün regl oldum, yarında tartı günü artı çıkmam inş. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama yarın görücez artık.

ya ne yiyceksinişte o sıkıntı , börek yanına veriyorlar içecegi en fazlada bir çorba
bazen mecburen yiyorsun yani,
30 kişi il aynı anda yemek yiyorsun, farklı bir şey yersen dikkat çekiyor hemen
başka zamanda yeme şansı yok

off ne zor bu diyet işleri

Aynen koruma döneminde haftada bir kaçamak olabilir bence de
Ama kaçamaklar kilo verme sürecini baltalar
Kesinlikle, bende en azından ideal kilosuna az kalan kişiler yiyebilir ama diğerleri bence beklemeli. Mesela ben birinin tadına baksam şuan, hemen ardından 2,3,4 kesin devamı gelir

Sağlıklı beslenmeye calışmak çok iyi bşr şey cnm
Dikkat etsinler, onlar da seni örnek alsınlar
Yemeğini yanında getir

Ah kuzum şişkinlik varsada hemen iner, merak etme. Devam et sen düzenli beslenmene

Kızlar akşam yemeğini yiyicem
Pasta yemicem
Salata varsa ikramlardan sadece onu yiyicem

Hayirlisiyla bu partiyi atlatirim inşaallah

Bu ne ya dikkat etmeye çalıştıkça yok öğle yemeğine davet yok çaya yok doğum gününe iyi bi sınavdan geciyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…