Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya benim karnım çok şiş sanırım regl olcam ayrıca çok iştahlıyım mutfağa gittim normal kahvaltımı hazırladım yedim ama bisküviler, tencerede ki soslu makarnadan falan zor döndüm...

hem iştahım yerinde hemde karnım çok şiş bu ne bee
Bi de bugün bütün gün evdeyim hava soğguk yapacak hiçbirşey yok ...

Kesinlikle, bende en azından ideal kilosuna az kalan kişiler yiyebilir ama diğerleri bence beklemeli. Mesela ben birinin tadına baksam şuan, hemen ardından 2,3,4 kesin devamı gelir
Aynen ben de
Ben karbınhidrata doyamıyorum
Şuan midem küçülmüş olabilir az yiyiyor olabilirim ama önüme tatlı pizza koy, dünyayı yerim
Annem geldi geçen haftalarda, elmalı kurabiyeler börekler yapmış, kız kardeşim bir tane yedi bıraktı
Ben hiç yemedim
Dedimki anneme ben yersem 10–15 tane yerim, benim için en iyisi hiç yememek.
Ama protein öyle değil, bir yerden sonra yemek istemiyorsun, miden kabul etmiyor

Günaydııın. Tabii yasom7272 ablam kızmasın not düşeyim 8'de kalktım. valla uyumadım bu saate kadar
Tartıya şöööle bi çıktım da çıkmaz olaydım. 64.8 kg olmuşum
Neyse moral bozmak yok. bu sene hem kpss hem okul dersleri hem de iş epey yoğun geçiyor. eskisi kadar sık giremesem de buralardayımm artık

valla kızlar ben hiçbişi hesaplamıyorum canım şu ana kadar pek istemedi ama ben kendime hiçbirşeyi tamamen yasaklamadım hatta yarın tartı sabahından sonra en çokk sevdiğim şeyi yicem...

çubuk kraker

Kız şerafettin sen en çok çubuk krakeri mi seviyorsun
Yaw birak bu işleri regl olcakmişta karni şişmişte yarindan korkuyosun dimiiiii
Ya bi de ev ev diye hoplamiyomuydun sen bu kadin milleti nankör ha valla ayni ben

Kızlar nasılsınız, ben hayattayım diyeyim bir dedim gelip İstanbul'a geldim ama yine yollar beni bekler... Sosyal medyayla uğraşıp bu kadar yol yapan kaç kişi vardır ya.. Turizmle uğraşsam daha az gezerdim bence.. Neyse itiraf kısmına geleyim. Ben kilo aldım Nerede ne yiyiyorum ne zaman yiyiyorum inanın bilmiyorum. tartılamıyorum bile, kıyafetlerimin dar gelişinden tahmin ediyorum. Mesela geçen montumun önünü kapatınca nasıl dar geldiyse nefes alamadım

Uyku düzenim zaten yoktu, şimdi o olanda yok oldu.. geçen gün nihal'le konuştum sesinden belli yorgunluğun diyor yarın size kilomu yazarım ama aldıysam şimdiden özür...

N Nisaca canm.bnde bu ara oyleyim.neredeyse her hafta 1 arkdsn doğum.gunu partisi var ve bnde genelde salata turu syleri yiyorum yarın aksm gidecgm bnde. yasom7272 abla bnde katılıyorum evet şuan kilo verme aşamasında yememeliyiz ama kilomu korumaya başladığında dengeli bir şekilde tuketebilirz bn mesela tatliyla pek aram yok sukur sadece adet döneminde 1 dilim bklava yetiyor bana ama bnde ıspanaklı borek pizza ve su boregine hayır diyemem ama şuan diyorum tabi ama ömrümün sonuna kdr yemedn de olmaz

iyi yapmışsın, senin kilon azdı zaten, verirsin kısa bir sürede...
anneni merak ettim, diyet yapıyor mu
annem yapıyor. Spor salonuna da gitmeye başladı. En son 12 kg vermişti. Özellikle benim ameliyat olduğum dönem hem benle ilgilenmekten hem de misafirlerin koşturmasından epey fark etti. Şu an kilosunu bana söylemiyor. Sürpriz yapacakmış bana Urfa'ya gidince görecem artık

Kız şerafettin sen en çok çubuk krakeri mi seviyorsun
Yaw birak bu işleri regl olcakmişta karni şişmişte yarindan korkuyosun dimiiiii
Ya bi de ev ev diye hoplamiyomuydun sen bu kadin milleti nankör ha valla ayni ben

lennn valla karnım çok şiş bi de babam evde ondan evden keyif alamıyorum şu an , spor yapacaktım sonra evi temizlerdim bir iki vakit geçerdi , yok odamda tıkıldım kaldım
regl olursam yarın tartıyı da etkiiler
ayrıcaaaaaaaaa tabi ki en sevdiğim şey o değil, bu hafta ki ödülüm o

Benimde zaafım şerbetli tatlılara. Yapan eden yokta yemiyorum iki aydır. Ama henüz bu gerçekle yuzlesmedim. Ben gidip almam ama Önume gelirse ne olur bilmiyorum. Patates severdim yemiyorum, yaş yada kuru pastaya hayır diyebiliyorum. Ama baklavaydı, tulumbaydı.. inşallah yolun sonunda bundan kurtulmuş olurum.

Bi düşünmem lazim
Simdi ben 1 dilim masumcuk bir fistikli baklava yesem sonra deli gibi spor yapsam oluyor mu ki

Oturdugu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur
Tavuk olmayin leeen hareket bugun hareket yarın baskül günü

günaydın kızlar, nasılsınız?

ben hala moda giremediğim için fazla uğramıyorum
Ahhh ahhhh bir başlayamadın gitttiii

Yanii tabiiki öbür boyu kesmeyeceğiz ama verecek en az 10 15 kilosu olan birisi de bence bir süre yemese daha daha iyi olur verecek kilosu azaldıkça düzenini daha rahat oturtabilir diye düşünüyorum
Yemek yiyip gidebilirsin, cıs olmayacak şeylere yönelebilirsin yada midem ağrıyo yiyemiyorum diyebilirsin yada hepsini geçtim diyettteyimmmmm
Oyyy oyyyyy artı olmasın ya sabite de razıyımmmmm

Ayy ne diyosun seeeennn diskalifiye edicem seni en sonunda heee artı diyo bide montum zor kapanıyo diyo yaaaaaaaaaaaa

ya deme öylee kaptanım ama kendimi yağmurda kapı önünde kalmış kedi gibi hissediyorum

Elifim hoşgeldin kuzum cok özledik senide çocukları da umarım iyisinizdir?
Özledim abla ben de seni
Çocuklar iyi çok şükür ama ben şifayı kapmışım, palyaço burun oldum :)
Dün akşam da teyzem felç geçirmiş ona moralim bozuk. Şükür ki durumu iyiymiş şimdi. Beyin damarında tıkanıklık varmış. Hayır olsun hep bir hastalıkla uğraşıyoruz bu dönem

Valla a lazım itiraf ediyorum. Ben dun ku durdum kudurdum dayanamadim arada 1 beyaz çikolata yedim.kac gündür veremiyorum pek bi de baktım sabah baya gitmiş. Demek ki bu kadar da eziyet etmeyelim kendime dedim.

Sen gel kilo aldım montta sıkışıyorum daralıyorum nefes alamıyorum de sonrada öyle deme diyosun aah ne diyiim ne diyiimmmmmm
Katılıyorum canım T tozpembefil okdr çağrı yaptım menekşeler nerdesiniz diye hiç yazmadin yarın biz birinci olamiycaz ozaman üzüldüm diğerini aksatma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…