Seviyorum kiz senilennn valla karnım çok şiş bi de babam evde ondan evden keyif alamıyorum şu an , spor yapacaktım sonra evi temizlerdim bir iki vakit geçerdi , yok odamda tıkıldım kaldım
regl olursam yarın tartıyı da etkiiler
ayrıcaaaaaaaaa tabi ki en sevdiğim şey o değil, bu hafta ki ödülüm o
Deme deme altindan bal damliycak fistikli baklava kaymakli ekmek kadayifi künefe oyyy oyBenimde zaafım şerbetli tatlılara. Yapan eden yokta yemiyorum iki aydır. Ama henüz bu gerçekle yuzlesmedim. Ben gidip almam ama Önume gelirse ne olur bilmiyorum. Patates severdim yemiyorum, yaş yada kuru pastaya hayır diyebiliyorum. Ama baklavaydı, tulumbaydı..inşallah yolun sonunda bundan kurtulmuş olurum.
Valla a lazım itiraf ediyorum. Ben dun ku durdum kudurdum dayanamadim arada 1 beyaz çikolata yedim.kac gündür veremiyorum pek bi de baktım sabah baya gitmiş. Demek ki bu kadar da eziyet etmeyelim kendime dedim.
Çok az yiyorsun sanki bilemedim ama sen biliyosundur illaki
Hoşgeldiniz kızlar neler yapıyorsunuz ? uzun zamandır göremedim sizleri. ayrıca teşekkür ederim mirjam
öğle patates pek olmamış sanki.
gevreek miii oyy izmiri özledim ben yaaa
kek, pilav,ekmek hepsi bir arada baya baya olmamış bugünyarın daahaa dahaa iyi menü ve spor ile bekliyorum
Canım erişte olmamış pek
Menüler genel anlamda güzel arada bir kaç cıslar olmasına rağmen, özellikle bu hafta listeye girme şansı olan arkadaşlar daha daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Cıssslarla gelirseniz olmaz kiBu şartlar altında deneme süreniz olur
gözünüz aydın bak taş gibi hatunsun senden bebek bekliyorlar
canım hoşgeldin nasılsın
ayy canım kolay gelsin bu saatte çalıimak zordur ALLAH GÜCÜNÜ artırsın
canım merhaba iyiyiz hamdlsun sen nasılsın kuzenin nasıl oldu
mence açılımı evde kalmış kızlar diye hatırlıyorum
iyiyim abla ya sağol hepimiz iyiyiz öyle hoşbuldum sen nasılsınnEnginerin hoşgeldin ... Nasılsın kuzum , kuzenin nasıl oldu ?
Canim hoşgeldin toparlandinmı biraz özledik seni
Sen gel kilo aldım montta sıkışıyorum daralıyorum nefes alamıyorum desonrada öyle deme diyosun aah ne diyiim ne diyiimmmmmm
Katılıyorum canım T tozpembefil okdr çağrı yaptım menekşeler nerdesiniz diye hiç yazmadin yarın biz birinci olamiycaz ozaman üzüldüm diğerini aksatma derim
Amaniiiin hemide beyaz en çok işlenmişi
Cancagızlarım bizim evde yulaf kepegi var ne işe yarar bu ne yapiyim
Cancagızlarım bizim evde yulaf kepegi var ne işe yarar bu ne yapiyim
Ne olduda canim neden agliyosunUzun zamandır ağlamadım, ağlayamadığım için olsa gerek. 2 gündür gözyaşlarım resmen ucunda duruyor. İşte yoğun olunca, sinirden zor tutuyorum kendimi. Ama bugün nedense bir hüzün var üzerimde. Nefsimin istedikleri ve gerçekler arasında sıkışıp kalmış gibiyim. Sizinle de paylaşmak istedim
dukan krebi yapılıyo onunla sabahları ekmek yerine onu yeyordum ben çok da güzel..Cancagızlarım bizim evde yulaf kepegi var ne işe yarar bu ne yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?