Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seviyorum kiz seni

Deme deme altindan bal damliycak fistikli baklava kaymakli ekmek kadayifi künefe oyyy oy
Zaten hiç sevmem sütlü tatli

Valla a lazım itiraf ediyorum. Ben dun ku durdum kudurdum dayanamadim arada 1 beyaz çikolata yedim.kac gündür veremiyorum pek bi de baktım sabah baya gitmiş. Demek ki bu kadar da eziyet etmeyelim kendime dedim.

Amaniiiin hemide beyaz en çok işlenmişi

merhaba canım iyiyim sen nasılsın evet yoktum bayadır

bende iyiym abla sağol iyi o da toparlandı epeyce

Katılıyorum canım T tozpembefil okdr çağrı yaptım menekşeler nerdesiniz diye hiç yazmadin yarın biz birinci olamiycaz ozaman üzüldüm diğerini aksatma derim

valla bu ara zamanım olsa da keşke gelebilsem.. bu kadar yoğun olduğum için zaten yazamıyorum.. bırak yazmayı sayfayı bile açamaıyorum..

Kizlar direksiyon dersim bitti geldim eve öğle yemeğini te m biraz fazla yedinmi akşama az kaldı zaten akşam ymk yemeyim diye sizler naptiniz nasilsiniz

Cancagızlarım bizim evde yulaf kepegi var ne işe yarar bu ne yapiyim

Ben 1 kase yogurt içine 1 ymk kaşıgı katıp yiyorum, eğer bana uygun yemek yoksa ya da kahvaltılarda. Nare83 unda dediği gibi sabahları krep yapabilirsin. İnternette çok güzel tarifler var bir bak istersen

Uzun zamandır ağlamadım, ağlayamadığım için olsa gerek. 2 gündür gözyaşlarım resmen ucunda duruyor. İşte yoğun olunca, sinirden zor tutuyorum kendimi. Ama bugün nedense bir hüzün var üzerimde. Nefsimin istedikleri ve gerçekler arasında sıkışıp kalmış gibiyim. Sizinle de paylaşmak istedim

Ne olduda canim neden agliyosun

Cancagızlarım bizim evde yulaf kepegi var ne işe yarar bu ne yapiyim
dukan krebi yapılıyo onunla sabahları ekmek yerine onu yeyordum ben çok da güzel..
bi de yoğurtun içine atıyorum ekmeksiz öğünlerde, bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı falan az önce yedim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…