- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Uzun zamandır ağlamadım, ağlayamadığım için olsa gerek. 2 gündür gözyaşlarım resmen ucunda duruyor. İşte yoğun olunca, sinirden zor tutuyorum kendimi. Ama bugün nedense bir hüzün var üzerimde. Nefsimin istedikleri ve gerçekler arasında sıkışıp kalmış gibiyim. Sizinle de paylaşmak istedim
Kuzuuum o nefis neler istiyor ah iyi bilirim ben çok aglak biriyim ota .oka aglarim o nefis yuzunden neler cektim sabir ya sabirUzun zamandır ağlamadım, ağlayamadığım için olsa gerek. 2 gündür gözyaşlarım resmen ucunda duruyor. İşte yoğun olunca, sinirden zor tutuyorum kendimi. Ama bugün nedense bir hüzün var üzerimde. Nefsimin istedikleri ve gerçekler arasında sıkışıp kalmış gibiyim. Sizinle de paylaşmak istedim
Uzun zamandır ağlamadım, ağlayamadığım için olsa gerek. 2 gündür gözyaşlarım resmen ucunda duruyor. İşte yoğun olunca, sinirden zor tutuyorum kendimi. Ama bugün nedense bir hüzün var üzerimde. Nefsimin istedikleri ve gerçekler arasında sıkışıp kalmış gibiyim. Sizinle de paylaşmak istedim
Sabah
yarim ekmek melemen
Peynir
15 zeytin
Çilek reçeli
Çokokrem
Kaymak bal
Tereyağ
Ara
Cips
1 bardak kola
Akşam
1 tabak kurufasulye
1 tabak prinç pilavı
2 bardak kola
Yarim ekmek
Yatarken
Patlamis misir
Bisküvi çeşitleri
Kuruyemiş
3 bardak kola
1 litre su
Spor yok
Korktunuz demiiii bu benim sizinle tanışmadan önce ki menülerime bir örnek arada bunlara baklavalar börekler çikolatalarda eşlik ederdi inanin eksigi var fazlasi yok
Bugünku menüm
Sabah
2 çeri domates
Salatalik
Peynir
2 zeytin
2 haşlanmis yumurta
1 tane ceviz
Ara
Geç kahvalti yaptim ara yok
Öğle
Sebze ćorbasi
Yogurt
Ara
Zencefilli çay
Elma
Akşam
4 kaşık etlikurufasulye
Yogurt
Salata
2.5 litre su
Leslie göbek egzersizleri yapcam
Bi de sonra belki damlasakizli türk kahvesi içerim
Süper canım. Bir ara bende yazarımda eski menümü, bakalım hangisi hangisini döverSabah
yarim ekmek melemen
Peynir
15 zeytin
Çilek reçeli
Çokokrem
Kaymak bal
Tereyağ
Ara
Cips
1 bardak kola
Akşam
1 tabak kurufasulye
1 tabak prinç pilavı
2 bardak kola
Yarim ekmek
Yatarken
Patlamis misir
Bisküvi çeşitleri
Kuruyemiş
3 bardak kola
1 litre su
Spor yok
Katıldım ablaÇitlembik tarz yarışına katıldınmı ?
Ay utandırdın beni ablamAy canım ne zeki kızsın
16 yasında birçok hanımdan daha mantıklı düşüncelere sahipsin
Arkadaşlar kendime kocaman bîr alkış istiyorum.. Bugün kızımın okulda yerli malı kutlaması vardı, annelerle. Pastalar, börekler, kekler , kurabiyeler..... Herşey vardı... Herkes tabaklarını tepeleme doldurdu. Ama ben hiç bir şey YEMEDİM. Sadece iki bardak çay içtim( şekersiz) . Önceden olsa ohoooo... Hiç affetmezdim. Hatta gözüme o kadar tuhaf göründüki, hamurişlerini silip süpüren veliler.
Arkadaşlar bu sizin sayenizde, teşekkürler. Kocaman öpüyorum hepinizi
Ahahaa ama aynı konumda değiliz ki senle
Oooo tebrikleerrr ucuuzz atlatmışsın
Ohoo bende diyorum geleceğim için yapayım diye ama bunu derken bacaklarımı uzatmış uzanıyo oluyorum
Aaaa sende mi makarna güzeli oldun ;
Oooo hoşgeldiiinnnnn hayriiişşş
ahh birde spor olsa
yok yok şişmem hayatta ama veremicemde galiba bugün yada yarın regl oluyorum kesin hissediyorum
Makarna var sende bol bol
Yarın cuma hazır mıyız çıtırlar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?