Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar menümü yazayım :

Sabah: 12 de kalktım zaten
2 mandalina
1 elma
yeşil çay

1 saat sonra acıktım
2 dlm tb ekmek
2 yumurta
light beyaz peynir biraz

akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase buğday kepekli yoğurt
1 kase brokoli

ara :
türk kahvesi

perşembe akşamı malum ben erken kapattım dükkanı bugün
karnımda şiş zaten

su: 2 litre olur yatana kadar
spor :

selinnn o son cümlen beslenmeyle alakalı mı genel mi tatlım ?
beslenmeyle alakalıysa onu isteyen nefsimiz değil beynimiz , doktor öz sağlıklı yaşama beynin alışması 75 gün sürer demişti bi programında , bi de arada böyle hepimiz kötü günler yaşarız , geçici olduğunu biliyosun tatlım bak yarın sabah hepimiz için yeni birgün, sen şimdi kendini mutlu edicek birşeyler yap tatlım

Kuzuuum o nefis neler istiyor ah iyi bilirim ben çok aglak biriyim ota .oka aglarim o nefis yuzunden neler cektim sabir ya sabir

Oy kıyamam ben kuzuma takma yoğunlukta hep olan şeyler bunlar, ama ağlama demem ağlamakta bi şekilde deşarj olmaktır, içinden geliyosa bağıra çağıra ağla ama evinde tabi rahatlarsın

sabah:1 yumurta + 2 dilim ekmek+şekersiz çay + 1çay kaşığı bal
ara: 1 bardak karışık (kendim sıktım) meyve suyu
ara 1 bardak süt
akşam: 2 dilim ekmek+4 minik köfte +4 yemek kaşığı fasulye
ara : yoğurt kürü+ 7 otlu çay( henüz yemedim)
yarını iple çekiyorum

Sabah
yarim ekmek melemen
Peynir
15 zeytin
Çilek reçeli
Çokokrem
Kaymak bal
Tereyağ

Ara
Cips
1 bardak kola

Akşam
1 tabak kurufasulye
1 tabak prinç pilavı
2 bardak kola
Yarim ekmek

Yatarken
Patlamis misir
Bisküvi çeşitleri
Kuruyemiş
3 bardak kola

1 litre su
Spor yok

yasom7272 abla menülerinden olmuş :)) öğle yemeği eksik kalmış yalnız :))

Korktunuz demiiii bu benim sizinle tanışmadan önce ki menülerime bir örnek arada bunlara baklavalar börekler çikolatalarda eşlik ederdi inanin eksigi var fazlasi yok

Bugünku menüm
Sabah
2 çeri domates
Salatalik
Peynir
2 zeytin
2 haşlanmis yumurta
1 tane ceviz

Ara
Geç kahvalti yaptim ara yok

Öğle
Sebze ćorbasi
Yogurt

Ara
Zencefilli çay
Elma

Akşam
4 kaşık etlikurufasulye
Yogurt
Salata

2.5 litre su
Leslie göbek egzersizleri yapcam

Bi de sonra belki damlasakizli türk kahvesi içerim

Hay maaşallah geçmişteki menüne, bu menün güzel kıvırcıkım, durmak yok yola devam

Arkadaşlar kendime kocaman bîr alkış istiyorum.. Bugün kızımın okulda yerli malı kutlaması vardı, annelerle. Pastalar, börekler, kekler , kurabiyeler..... Herşey vardı... Herkes tabaklarını tepeleme doldurdu. Ama ben hiç bir şey YEMEDİM. Sadece iki bardak çay içtim( şekersiz) . Önceden olsa ohoooo... Hiç affetmezdim. Hatta gözüme o kadar tuhaf göründüki, hamurişlerini silip süpüren veliler.
Arkadaşlar bu sizin sayenizde, teşekkürler. Kocaman öpüyorum hepinizi

Süper canım. Bir ara bende yazarımda eski menümü, bakalım hangisi hangisini döver

oooo süpersin kuzuuu

Ahahaa ama aynı konumda değiliz ki senle Senin zaten mesleğin var ayrıten geliştirmek için okuyosun, benim se ise işim öğrencilik

Slm kızlar bugün yatili misafiri var o yüzden çok giremeyebilrim yarın çok güzel olur herkes için inşallah

Sabah 1 yumurta 1 kk örgü peynir domates roka dereotu 5 zeytin 2 dilim TT ekmek

Ara 1 Mandalina

Öğlen 2 közlenmiş patlıcan 1 kase yoğurt 2 dilim TT ekmek

Ara 15 tane falan antep fıstığı

Aksam 2 parça tavuk göğsü 1 tane içli köfte 2 bardak ayran 4 tane yaprak sarma

Ara 1 bardak sütlü kahve 20 gr kuru üzüm

Aksam fazla oldu maalesef keşke tartilmasaydim bu gün tartılıp kilo veremedim diye düşününce insan kendini kontrolde daha çok zorlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…