Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım sümbül kardeşim kutlarım okulda öyle durumlarla mende çok karşılaşıyorum atlatınca zafer kazanmış komutan gibi mutlu oluyorum tekrar tebrikler

Yarın cuma hazır mıyız çıtırlar :)))))

elimizden geleni yaptık canım yarına ALLAH kerim

sabah: yarım litre ılık limonlu su
1 küçük salatalık yarım domates 1 KK yağsız kuru tulum .1 kk yarısı süzme peynir 2 zeytin yarım dilim t.b ekmeği 1 t k. tahin pekmez

Ara:1 mandalina

öğle: 2 tabak haşlama kemik ve suyu( dünkü yemek) yarım dilim tm buğday ekmegi 2 kaşık yoğurt
( saat 3 gibi yiyebildim)
Akşam yok ( meyve yiyecegim biraz)
Spor : ebru salli plates 3 k ve 20 dakika tempolu yuruyus
su: 2 .5 litre

yarın tartı günü olduğu için biraz pro beslendim okula götürdüğüm tavuğumuda yoğunluktan unutmuşum yemeyi
menümü veriyorum
SABAH
2 HŞ yumurta
lor
ÖĞLE
2 3 tane kuru üzüm
1 bardak ayran
AKŞAM
tavuk yoğurt
35 dk civarı yürüyüş 2 lt civarı su dahaa içerim inşallah hayırlı akşamlar sevgili takımım

merhaba canım iyiyim sen nasılsın evet yoktum bayadır
Bende iyiyim canım sağol :) sık sık gel yaa özletme kendini
perigunlugu ben bugün de spor yapamadım , babam evde anneannem evde sağolsunlar
ama akşam yürüyüşe çıkıcam bi 40 dk falan
Aaaaaaaa spor yok diyo bidee ama neyseki 40 dl yürüyüş demişsin :))
ya doğru diyosun vallahi laf etmeye yüzüm yok ben cezama razıyım zaten her gün kızıyorum kendime, yumuş yumuş oldun da ne oldu diyorum
Ne yapsam bilemedim valla yarın bakıcaz artık
Menü güzel olmuşşu yürüyüşte olursa tamamdor

Menumm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
1 dlm kaşar,2 burgu peynir
6 zeytin
Limonlu maydanoz
1 dlm TB ekmeği

Öğlen
Yarim kase mercimek çorba
2 baget,az mayonezli lahana salatası
1 tane patatesli tavuklu kroket

Akşam
1 kase yoğurt
10-15 siyah kuru üzüm
,
20 dk yuruyus, 3 lt su

7 otlu çaydan içtim bende bugün tadı çok yumuşak ve çok güzel gerçekten
Kuru fasulyeye bayılırım var yaaaa ama sulu olmayacak fazla yoğun olacak biraz
Su ne alemde ? Spor olaydı belki akşamı götürürdün dicem ama o da yok
Ebru şallıyı bi ara deneyeyim dedim kadın baktım yapıyo bu ne ya çok basit dedim sonra kendim yapınca zor durdum yarıda bıraktım Demekki büyük konuşmicakmışım

Mayonez biraz fazla yağlı değil mi keşke o olmayaymış

perigunlugu canım çok zorluyor başlayınca en az bir haftada çalışıyor bunyen bn bu yaz ilk 3 vidyoyu yaptım ve baya inceldim sıkılastim şimdi tekrar baslayabildim inşallah dahada faydası olur

Sevgili bayanlaarr
Yarın tartı günü menüler gayet güzel inşallah yarın sonuçlarda böyle olur lütfen yarın en geç 12ye dek bildirimleri yapalım unutmayalım yoksaaaa cezaaaa vaaaarrr içimdeki deliyi uyandırmayın

Bu arada herkese bir sorum olacak geçmişte nasıldınız şuan nasılsınız bu konu ile alakalı fikirlerinizi merak ediyorum hatta cevap verirken beni etiketlerseniz çok sevinirim çünkü cidden bu durumu problem haline getiriyorum artık.

Bekar çalışan bir bayan olarak maaşını ne yapıyorsunuz ? Aileye katkınız nedir ?
Aynı şekilde anne olan arkadaşlarda çocuklarınızdan beklentiniz nedir bu konuda ?

elifim geçmiş olsun bende aynıyım sesim erkek sesi bu gidişlede biraz zor iyileşirim rabbim tüm hastalara şifa versin . teyzene çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar çoçukları öp yerime

oy oy kuzum benim hala benim korkularımla yaşıyon canım benim bu arada hayriş aynı kilodayız tabi yarın ben tartılayım fazla çıkabilirim ama 65 64 800 bu aradayım ama inşallah bu 15gün içinde almam yeni yılda 60 kilo startını verecem ve artık mezun olmak istiyorummm şubata kadar . bu arada sağlık durumun nasıl canım arkadaşınla aran nasıl nasıl gidior anneciğin kilo vermiş inşallah oda bu kötü kilolardan kurtlur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…