Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dombili bende emzirme bittikten sonra kilo vermeye basladım. ama emzirirken hep yiyordum süt olsun diye

canım benım ufaklık ek gıdaya baya bı basladı gunduz hemen hemen hıç emmek ıstemıyor gece uykuda hep emıyor beraber uyuyoruz :)
butun gunum mutfakta gecıyor bı yedını bı daha yemıyor hep cezvede yapıyorum tekl seferlık durum bu olunca 2 saate bır mutfaktayım orası bızım ıçın cephane demın masanın ustunde duran krepın 1/4 unu yedım bırde ustune 2 mandalın ara oldu akşamada 3 tane bıber dolması cacık
gecede salep ıcerım canım çok tatlı ıstıyor kı ben 1 kg tatlı bıtırenlerdenım
yemıyorum onun yerıne bol tarcınlı salep yapıyorum sutlaç gıbı oluyoo vede cok sut yapıyor :)
tatlıdan daha kalorılı

canım erkek dedıgın bole olmalı ne ole dombılısn sısgosunlar ne guzel esın motıve edıyor alamasa bıle senın verdıgın kılolar yanına kalır :)
pekı kaç kg vermen gerekıyor ? bu ayı saymazsak 8 ay var

ceyce sana bi kaç tavsiyem var....
ilk zaman iyi külo verilir...
önce yeme seklin nasıl ne yiyorsun....

yarından basla bi hafta boyunca....
beyaz ekmeği kes yersen tam tahıllı ekmek ye ama abartmadan....
hamur işi asla yeme...ve seker tatlı gibi seylerden uzak dur..
3 ana 3 ara öğün ye mutlaka...
sen yine her gün yediklerini yaz sana gene yorum yaparız

pırlantanı erken bile alırsın

ayy iyidir kocişte oda kıldır bazen bunlar böyle oluyor iyi gününe geldi diyelim canım yaa tabi caymazsa klava: canım ben 85 kgyum aslında 55 kgya inmek istiyorum ama şuanki ilk hedefim 65 hazirana kadarda 55 olacağım inş.

julicim şimdi bugün sabah elma yedim öğlen çorba biraz türlü yedim biraz üzüm yedim şimdide elma yiyorum ekmek hiç yemedim ama inanki gözlerim kararıyor. akşamda çorbayla salata yerim yd haşlama et fln yaparım okadar aralardada su ve bitki çayları içiyorum iyimi sence yeme sitilim.sağol canım benim caymazsa olacak inş. pırlanta setim.

slm arkadaslar

juli, cemre tesekkur ederim kizlar
vildosum bugun biraz daha iyi bir kac gune toparlanacak insallah
juli melisa nasil oldu??

tutkucum twister almakla cok iyi yapmissin
duzenli yaparsan bel ve gobek icin birebir etkili
ben genc kizligimdan bere ceviririm kaydirigubbakcemile2
belim baya incedir
belkide buyuzden oldugum kiloyu gostermem hic

yalel, ceyce, sivri sizlerde hosgeldiniz a.s.
hadi bakem topik hareketlensin hep birlikte verelim su kilocuklari sırnaşık şey

allam topiki ocak analari basti cekilin

haklıısn canımda öğün möğün hak getire akşam utkuyu uyuttuktan sonra yapabiliyorum ancak 5 dk..
ceyce şimdi okudum hadi sen bu set azmiyle 8 ayda verirsin kiloları..ah ah benim koce nerde böyle iddiaya giricek anca dalga geçsin kastamonu ayısı..kastamonulu arkadaşlar varsa alınmasınlar eşime hep derim ben aklinialirimsmile

bu hafta hiç abur cubur ve tatlı yemdim..istikrarlı olduğum tek hafta diyebilirim.sonuçta güzel olr inşallah..
sende yama cemre..vereceğin kiloları düşün

ceyce sabah 1 dilim tam budağ ekmek peynir zeytin domates salatalık ye...
öğlen akşamda iyi...

ranacım bugün daha iyi sadece mızmızlığı eser kaldı...

cemre senin canın sopa istiyimii :mymeka:

sabah:2 dilim tam buğday ekmek labne peynir..
ara:yarım bardak üzüm suyu
öğlen.melisadan kalan yoğurt ve meyve 3 kasık
akşam balık salata

juli melisanin iyi olmasina sevindim

benim son dort gun felaketti yasakli herseyden yedim
bugun tekrar basladim

menum:
sabah: 1 yumurta beyazi, bitki cayi
oglen: 4 kasik yogurt, yarim salatalik
ara: 1 elma
aksam: 1 porsiyon balik
ara: bir kac uzum

nihayet işlerimi yoluna koydum kızlar yanlız işyerimdeki bilgisayarımda gene sorun oluştu artık anca akşamları katılabileceğim size eşim laptopu getirecek her akam öyle konuştuk...
uzun zamandır aranızda yoktum merak etmeyin ama koştumaktan abur cubura fazla fırsat kalmadı genelde aç dolaştım desem yalan olmaz ...işin garibi çalışırken insanın aklına pek gelmiyo yemek içmek bakalım inşallah tartıda da görünür bu koşturmacanın sonucu...yürüyüşlerimi 1 saatten yarım saate düşürdüm ne yazık ki çünkü gerçekten de çok yorgun hissediyodum kendimi...
büyük bi ihtimal ben bildirimimi yarın gece yaparım kızlar listeyi koyarsan sevinirim gizemcim...arada girip geçmişi okuyodum ama gene bi bakayım imdi kimler neler yapmış?yaramaslık yapan olmuş mu bakalım?klava:
tekrar döndüğüme sevindim umarım beni unutmamışsınızdır:dance:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz...
bu hafta gizem yok sanırım jülicim yarın akşam koyar mısın listeyi canım?benim bilgisayar kendine gelene kadar akşamları yazacağım ben...şu anda bitki çayımı içiyorum kızlr şekersiz...tadı hoşuma gitmese de napak elimiz mahkum..

hosgeldin sail...nasılsın bakalım....
tekrar döndüğüne bende ssevindim :1hug:

hosgeldin sail...nasılsın bakalım....
tekrar döndüğüne bende ssevindim :1hug:

saolasın canım...bu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun:1hug: yeni görevinde başarılar dilerim:)))
jülicim bu arada geçmişi okudum az önce de gerçekten iyi gidiyosun sen bi de rana oldukça güzel yapıyosunuz menülerinizi maşallah...yeni gelenler de paylaşımcı kızlar belki sayelerinde topic canlanır accuk..gerçi ben geçmişi okurken epeyce bi yoruldum ama :))) hadi bakalım yarın gece yazamasam kilomu endişe etme cuma internet kafede bile olsa bildirim yaparım inşallah...melisaya da geçmiş olsun bu arada hastalanmış sanırım ..1no2: çok büyük geçmiş olsun cnm...öptma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…